Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Cand te afli in postura de mama, sentimentul de fericire te acapareaza complet, iar instinctul este cel care dicteaza toate actiunile tale. La capitolul cumparaturi, esti tentata sa achizitionezi nenumarate haine pentru bebelusi, fara sa mai tii cont ca micutul tau creste incredibil de...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16441)

De ce haine pentru bebelusi ai cu adevarat nevoie in primele luni de viata

Articol: De ce haine pentru bebelusi ai cu adevarat nevoie in primele luni de viata

10 september 2018, articol adaugat la 10 september 2018, ora 17:47

Cand te afli in postura de mama, sentimentul de fericire te acapareaza complet, iar instinctul este cel care dicteaza toate actiunile tale. La capitolul cumparaturi, esti tentata sa achizitionezi nenumarate haine pentru bebelusi, fara sa mai tii cont ca micutul tau creste incredibil de repede si ca multe dintre articolele vestimentare pe care le-ai indragit nu ii vor mai fi de folos. Pentru a-ti fi mai usor la cumparaturi, afla in cele ce urmeaza de ce haine pentru bebelusi ai cu adevarat nevoie in primele luni de viata ale copilului tau!

Body-uri comode
Daca nu ai mai trait niciodata aceasta experienta si nu stii ce ii trebuie cu adevarat micutului tau, incepe prin a-ti face o lista cu piese esentiale. Primul articol la care trebuie sa te opresti cand cauti haine pentru bebelusi este nelipsitul body, care ii ofera confort si lejeritate prichindelului tau. Poate fi purtat la fel ca o bluzita, insa se deosebeste de aceasta printr-o prelungire sub talie care protejeaza mijlocul copilului. Trebuie sa stii ca in primele luni de viata, sugarul va purta mai mult body-uri, de aceea e bine sa fii atenta la calitate. Alege modele confectionate din bumbac de calitate superioara, colorate cu vopsele ecologice, pe baza de apa, care nu ies la spalat. Nu numai ca ii vor tine de cald, la spate si la burtica, dar ii vor oferi suport pentru scutec. Alege imprimeuri jucause si culori vesele pentru ca micutul tau sa fie cu zambetul pe buze cat e ziua de lunga. De asemenea, opteaza pentru modele care au ca sistem de prindere capse plastifiate (care nu contin metale grele) in asa fel incat sa simplifice schimbarea copilului. Materialul pufos si placut la atingere va mentine curata si sanatoasa pielea sensibila a copilului. In plus, confortul, igiena si caldura fac dintr-un body un articol indispensabil in garderoba copiilor, chiar si in timpul somnului.

Salopete simpatice
Din gama de haine pentru bebelusi potrivite atat pentru interior, cat si pentru exterior nu pot sa lipseasca modelele confortabile de salopete cu maneca lunga si pantaloni cu botosei. Practice si lejere, salopetele sunt potrivite pentru o multime de activitati, avand marele avantaj de a proteja copilul chiar si atunci cand va face mai multa miscare. Fabricate din bumbac moale, cu imprimeuri vesele, acestea mentin foarte bine caldura si lasa pielea bebelusului sa respire. Pe langa faptul ca sunt foarte practice cand vine vorba de imbracat si de schimbat, salopetele asigura tot confortul copilului datorita sistemului de inchidere prin capse colorate plastifiate, astfel incat metalul sa nu atinga pielea sensibila a micutului.

Caciulite vesele
Caciulitele sunt obligatorii cand vine vorba de haine pentru bebelusi si accesorii, fiind recomandate mai ales in prima luna de viata, dupa fiecare baita. Caciulitele pentru bebelusi subtiri din bumbac sunt potrivite in orice perioada a anului. Mizeaza pe modele care acopera atat capul, cat si urechile.

Iata cat de simplu e sa inveti sa ii oferi copilului tau exact ce are nevoie in primele luni de viata! Inainte de a merge la cumparaturi in cautare de haine pentru bebelusi comode si practice, arunca o privire pe Liloo.ro, loc in care vei gasi cele mai frumoase hainute realizate in Romania, din bumbac de calitate superioara. Cu Liloo.ro, e o placere sa fii mama!

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: Haine bebelusi

Cuvinte cheie

haine bebelusi, haine nou nascuti

Statistici

Data articol: 10 Sep 2018
Data adaugarii: 10 Sep 2018, ora 17:47
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 569 din total vizualizari: 569
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.