Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Cu toate ca este folosit inca din Antichitate, bongul a capatat popularitate in lumea vestica doar in urma cu cateva decenii, cand a devenit un accesoriu important pentru fumatori. Multa lume se bucura de experienta folosirii unui bong in privinta fumatului, insa, cu toate acestea, inca...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

5 aspecte importante ale oricarui bong

Articol: 5 aspecte importante ale oricarui bong

24 may 2019, articol adaugat la 24 may 2019, ora 13:12

Cu toate ca este folosit inca din Antichitate, bongul a capatat popularitate in lumea vestica doar in urma cu cateva decenii, cand a devenit un accesoriu important pentru fumatori. Multa lume se bucura de experienta folosirii unui bong in privinta fumatului, insa, cu toate acestea, inca exista informatii esentiale cu privire la acesta pe care nu toti le cunosc. Prin urmare, iata 5 aspecte importante, pe care ar trebui sa le site oricine foloseste un bong:

1. Istoria bongului

Acest obiect a aparut in urma cu doua milenii si jumatate, pe teritoriul Asiei de astazi, fiind la acea vreme confectionate din tulpini de bambus sau din tartacute de dovleac. Chiar si numele de bong provine din thailandezul "baung", ce se traduce prin "dispozitiv de fumat". Astfel, cu toate ca design-ul unui bong modern difera de cele antice, functia si principiul de functionare a acestuia au ramas neschimbate de secole.

2. Poate fi confectionat din (aproape) orice material

In prezent, printre cele mai des intalnite materiale pentru confectionarea unui bong sunt sticla sau plasticul. Cu toate acestea, ele pot fi confectionate si din bambus, metal, ceramica sau lemn. De exemplu, in China secolului al XVI-lea, existau si bonguri din alama si bronz, incrustate cu pietre pretioase. Fiecare dintre materialele folosite au avantaje si dezavantaje, astfel ca un bong din metal se poate supraincalzi usor, pe cand unul din sticla este fragil. Bongurile din ceramica sunt excelente si au o lunga durata de viata, insa, fiind opace, nu vei sti exact cand trebuie sa le cureti. Un bong din plastic este usor de transportat si de utilizat, insa pierde putin la capitolul aroma.

3. Scopul principal este filtrarea substantelor toxice din fum

Oricand vrei sa inhalezi fum printr-un bong, acesta este filtrat de apa, care pastreaza astfel o mare parte din cantitatea de gudron, dar si alte substante, ajutand la protejarea plamanilor tai. De altfel, unele studii au estimat ca aceste bonguri filtreaza in jur de 90% din toxinele intalnite in tutun, cum ar fi citotoxinele.

4. Le poti folosi pentru tutun, dar si pentru alte amestecuri de plante

Un bong poate fi foarte bine folosit si pentru a fuma diverse plante sau mixuri de ierburi, nu doar pentru tutun. Astfel, pe piata exista numeroase inlocuitoare de tutun, pe baza de plante, care pot fi folosite la bong pentru o noua experienta a fumatului.

5. Adauga si cuburi de gheata, pentru un fum mai fin

In prezent, exista multe modele de bonguri, create special pentru a fi folosite cu gheata, care are rolul de a raci si mai tare fumul inainte de inhalare. De asemenea, unele modele au si percolatoarea, ce plimba fumul prin bong si il racesc, protejand in acelasi timp utilizatorul de stropii de apa care pot atinge gaura bongului.

Alege sa beneficiezi si tu de avantajele oferite de utilizarea unui bong de calitate si traieste aceasta experienta unica! Daca vrei sa gasesti bongul preferat, alege Legalizeit.ro, magazin online cu echipamente si accesorii pentru fumatori, care iti ofera o gama diversa de produse de cea mai buna calitate. Nu uita nici de dispozitivele sau accesoriile care te ajuta sa cureti un bong, pentru a-i asigura o viata cat mai lunga!

Autor, Sursa

Autor: Iagency
Sursa: Bong

Cuvinte cheie

bong, bonguri

Etichete

bong   bonguri  

Statistici

Data articol: 24 May 2019
Data adaugarii: 24 May 2019, ora 13:12
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 599 din total vizualizari: 599
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.