Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: A sosit toamna! Pentru GadgetWorld este motiv de bucurie, mai ales ca in gama de produse am adus cateva gadgeturi noi, care abia asteapta sa se transforme in cadouri reusite pentru cei dragi. Pentru ca inca timpul frumos ne mai permite sa facem petreceri in aer liber, primele cadouri...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16434)

Cele mai noi si inteligente cadouri te asteapta la GadgetWorld

Articol: Cele mai noi si inteligente cadouri te asteapta la GadgetWorld

06 september 2016, articol adaugat la 06 september 2016, ora 13:05

A sosit toamna! Pentru GadgetWorld este motiv de bucurie, mai ales ca in gama de produse am adus cateva gadgeturi noi, care abia asteapta sa se transforme in cadouri reusite pentru cei dragi.

Pentru ca inca timpul frumos ne mai permite sa facem petreceri in aer liber, primele cadouri pe care ti le prezentam sunt... boxe portabile, evident!

Prima pe lista este o boxa portabila Addon T8L, cu un design extrem de atragator, ce poate fi pozitionata langa PC, TV sau pe un raft. Aceasta boxa hi-fi reda muzica preferata la un nivel inalt de claritate, prin conectivitatea Bluetooth 4.0. Ceea ce este si mai cool este faptul ca se pot conecta, simultan, 2 dispozitive prin cele 2 intrari audio (optical TOSLINK & 3.5mm stereo). Insa caracteristicile sale nu se termina aici: ai o telecomanda din aluminiu, cu care poti ajusta basul si inaltele, dar si o telecomanda obisnuita de TV poate prelua comenzile Addon T8L. Mai mult, cu o putere totala de 60W si procesare avansata DSP, ai un sunet uimitor intr-o pereche compacta de boxe. Iar prin portul USB din partea dorsala, poti incarca device-urile.

Tot din seria cadouri muzicale, iti mai prezentam o super boxa portabila - Addon T3. Acumulatorul are o autonomie de 30 de ore atunci cand redarea se face la jumatate din volum si 12 ore pentru redarea la volum maxim. Prin conectivitatea Bluetooth 4.0, boxa se poate folosi cu dispozitive iOS, Android, Windows Phone, Mac sau PC. Avand o putere totala de 25W si DSP avansat, Addon T3 ofera cel mai bun sunet pentru o boxa de dimensiuni reduse.

Desi pare o pastila high-tech uriasa, boxa Bluetooth FM microSD Manta este unul din cadourile ideale pentru orice aniversari. Are 2 difuzoare de 3W incorporate, insa posibilitatile sunt nelimitate - ai functia Hands-Free pentru a prelua apeluri si poti folosi playlist-ul tau muzical preferat de pe cardul micro SD datorita slotului incorporat. Se incarca in doar 3-4 ore, cantareste doar 302 g, insa iti asigura distractia pe termen lung.

Pentru pasionatii de inot, le-am mai pregatit 2 cadouri. Primul este o boxa portabila Swimmer Duo, ce poate fi folosita impreuna cu alta boxa Swimmer pentru a obtine sunet de calitate prin combinarea a doua difuzoare. Iti asigura 8 ore de functionare continua, poate fi folosita si ca hands-free, dar o poti monta si in baie, datorita ventuzei cu care este prevazuta. Iar certificarea IPX7 te asigura ca Swimmer Duo poate fi scufundat in apa la 1 metru adancime pentru 30 de minute si ca poate fi folosit si de copii pentru ca este rezistent si la socuri si praf.

Tot din seria cadouri noi si inovative, iti mai prezentam boxa portabila Swimmer Jr. sau cum ne place noua sa spunem "fratele mai mic al boxei Swimmer Duo". Carcasa versatila din cauciuc si rezistenta la apa, fac din Swimmer Jr o boxa ideala pentru aventurile tale. Bratul flexibil iti ofera posibilitati nelimitate de prindere. In plus, se incarca in doar 2 ore, emite 75 dB si functioneaza prin conectivitate Bluetooth 4.1.

Cauti o boxa portabila in culoarea sampaniei, de dimensiuni reduse, dar care sa iti ofere sunete la cea mai inalta calitate? Pentru tine am adus noua boxa portabila bluetooth MI de la Xiaomi. Datorita tehnologiei bluetooth 4.0, aceasta este compatibila cu toate dispozitivele bluetooth, inclusiv iPhone 6S Plus, Samsung Galaxy S6 Edge, etc. Pentru cele 58 de grame, acest gadget muzical are o raza de actiune de pana la 5 metri intr-un spatiu deschis, microfon incorporat pentru handsfree si o autonomie de pana la 4 ore de ascultare continua.

Pentru copiii care se pregatesc de scoala, avem cele mai bune cadouri - lampa LED USB pentru birou si citit Quer. Lumina este foarte puternica, datorita celor 28 de leduri care se alimenteaza fie prin USB (cablul este inclus in pachet), fie prin 3 baterii AAA (bateriile nu sunt incluse). Are o autonomie de lunga durata, de peste 8000 ore.

Pentru copiii cu frica de intuneric sau bau-bau, in gama de cadouri noi a GadgetWorld apare si lampa de noapte LED cu senzor de miscare. Cand te departezi de aceasta, se stinge automat si se aprinde doar in contact cu corpul uman. Se monteaza cu ajutorul sticker-ului din pachet si functioneaza pe baza de baterii R3 (AAA). Iar desigul interesant, in forma de frunza, se potriveste pe perete, pe rafturile din biblioteca, pe scarile din interiorul casei, dressing, garaj etc.

Pentru pasionatii de imagini si filmulete pe TV sau pe smartphone, le-am pregatit un super-cadou - HDMI Streaming Media Player 2.4G WiFi. Toate fotografiile si filmuletele de pe telefon se pot vedea acum pe TV-ul tau, care nu trebuie neaparat sa fie Smart. Cu alte cuvinte, cu aceasta jucarie nici nu ai nevoie de adaptoare sau alte cabluri de conectare.

Pentru ca inca mai este vreme de mare si munte, ce spui de o saltea gonflabila pentru mare si munte? Este foarte usor de umflat, iar prin simpla desfacere si deschidere, aceasta se umfla facand cativa pasi in directia vantului, iar apoi se leaga capatul si esti gata de relaxare.

Pentru mai multe cadouri din colectia noua, te asteptam si pe site-ul GadgetWorld.

Autor, Sursa

Autor: GadgetWorld
Sursa: Cadouri

Cuvinte cheie

gadgeturi, boxa portabila, casti bluetooth, cadouri barbati, cadouri femei, cadouri corporate, gadgetworld

Statistici

Data articol: 06 Sep 2016
Data adaugarii: 06 Sep 2016, ora 13:05
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 803 din total vizualizari: 803
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.