Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Revelionul nu mai este de foarte multa vreme o zi in care se celebreaza trecerea dintre ani. Este ocazia perfecta pentru orice femeie sa isi etaleze cele mai spectaculoase rochii de seara si sa primeasca numai cuvinte de lauda. Paiete, dantela, pene, satin, matase, catifea - revelionul...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16445)

Cautarea de rochii de seara pentru Revelion a luat sfarsit!

Articol: Cautarea de rochii de seara pentru Revelion a luat sfarsit!

09 november 2017, articol adaugat la 09 november 2017, ora 12:46

Revelionul nu mai este de foarte multa vreme o zi in care se celebreaza trecerea dintre ani. Este ocazia perfecta pentru orice femeie sa isi etaleze cele mai spectaculoase rochii de seara si sa primeasca numai cuvinte de lauda. Paiete, dantela, pene, satin, matase, catifea - revelionul este expresia perfecta pentru opulenta, dar nu putem sa spunem ca ne displace. Pe 31 ianuarie se da startul unui Great Gatsby real, iar toata lumea se distreaza si in cinstea anului ce tocmai a trecut.

Dar ce spui despre toata pregatirea dinainte? Iti rezervi locul la un restaurant elegant din vara si incepi sa cauti tinuta perfecta cu cateva saptamani, poate chiar luni inainte. Probezi zeci de rochii de seara pentru Revelion, insa nimic nu te incanta. Totul este sters, fara personalitate si nu crezi ca te vei face remarcata printre zecile de femei care vor fi prezente. Stim povestea, asa ca anul acesta ne-am gandit sa iti dam o mana de ajutor si sa-ti aratam cele mai spectaculoase rochii de seara de Revelion!

Rochia Hades
O rochie de seara din paiete si perle cu captuseala din lycra si cupe. Ce poate sa fie mai frumos de atat? Vei straluci si la propriu si la figurat, iar toate privirile se vor intoarce spre tine atunci cand iti vei face aparitia. Materialul foarte plin al acestei rochii de seara urmeaza linia corpului si iti pune formele in evidenta, conturandu-ti o silueta de zeita.
Coafeaza-te impecabil si realizeaza un machiaj cat eyes care sa completeze aerul foarte rafinat al acestei rochii de seara. Cu o astfel de aparitie, nu vei trece neobservata peste ziua de Revelion.

Rochia Kianna
Nu ne putem abtine, avem o slabiciune pentru paiete, iar Kianna este exact ce ti-ai putea dori pentru o petrecere de cinci stele. Croiul foarte mulat al acestei rochii de seara pentru Revelion iti va contura o silueta de sirena, iar decolteul generos este tot ce-ti trebuie ca sa intorci o multime de priviri jinduitoare. Desigur, pregateste-te sa starnesti si putina invidie in jurul tau.
Accesorizeaz-o cu sandale foarte fine si un plic din satin ivoire. Coafura si machiajul trebuie sa fie impecabile, iar atitudinea ta pe masura.

Rochia Katelyn
Paiete, paiete si paiete... nu iti trebuie nimic mai mult ca sa stralucesti in noaptea de Revelion. Combinatia de culori a acestei rochii de seara iti va oferi un aer foarte glam-chic, iar crapatura generoasa de pe picior este exact detaliul sexi pe care trebuie sa il ai. In plus, croiul ii permite sa se muleze perfect pe corp, ceea ce inseamna ca formele tale vor fi puse in evidenta si ca vei avea o aparitie foarte senzuala.

Gasesti toate aceste rochii de seara pentru Revelion in magazinul online Bogas.ro, alaturi de multe alte modele de care te vei indragosti instant. Trebuie sa ai o aparitie spectaculoasa, asa ca incepe sa cauti rochia potrivita inca de pe acum, ca sa fii sigura ca gasesti marimea potrivita la modelul pe care ti-l doresti.

Autor, Sursa

Autor: Bogas.ro
Sursa: Rochii de seara pentru Revelion

Cuvinte cheie

rochii de seara, rochii de seara revelion, bogas, haine de dama, rochii elegante

Statistici

Data articol: 09 Nov 2017
Data adaugarii: 09 Nov 2017, ora 12:46
Ultima actualizare: 09 Nov 2017, ora 12:49
Vizualizari in ultimele 30 zile: 4152 din total vizualizari: 4152
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.