Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Manichiura cu oja semipermanenta nu mai este un subiect nou - milioane de femei din intreaga lume apeleaza la ea pentru a-si infrumuseta unghiile, iar motivele sunt mai mult decat evidente. Oja semipermanenta are un luciu foarte elegant si rezista pe unghii mult mai bine decat oja...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

3 mituri despre manichiura cu oja semipermanenta demontate de specialisti

Articol: 3 mituri despre manichiura cu oja semipermanenta demontate de specialisti

12 april 2018, articol adaugat la 12 april 2018, ora 11:47

Manichiura cu oja semipermanenta nu mai este un subiect nou - milioane de femei din intreaga lume apeleaza la ea pentru a-si infrumuseta unghiile, iar motivele sunt mai mult decat evidente. Oja semipermanenta are un luciu foarte elegant si rezista pe unghii mult mai bine decat oja clasica. Dar asa cum se intampla cu fiecare rutina de beauty foarte populara, exista si voci care vin sa critice si sa aduca contraargumente. Afla ce ne-au dezvaluit specialistii despre cele mai comune 3 mituri.

Unghia nu respira din cauza ojei semipermanente - FALS

Contrar parerilor populare, unghiile noastre nu respira deloc. Specialistii din Statele Unite ale Americii au demonstrat faptul ca nutrimentele si cantitatea de oxigen care ajung la baza patului unghial sunt furnizate exclusiv de sange. Cu alte cuvinte, oja semipermanenta nu iti va afecta unghiile si nu va impiedica fluxul care determina hidratarea si rezistenta acestora.
Desigur, este indicat ca atunci cand optezi pentru o manichiura cu oja semipermanenta sa urmezi toti pasii si sa folosesti toate produsele cosmetice necesare, incepand cu lacul de protectie si finalizand cu solutia pentru finish.

Oja semipermanenta scade rezistenta unghiilor - FALS

Este posibil sa fi observat ca unghiile tale sunt mai flexibile dupa aplicarea ojei semipermanente si expunerea la UV/LED. In consecinta, este la fel de posibil sa crezi ca oja semipermanenta iti,, ataca" unghiile si le slabeste rezistenta. De fapt, acest efect este doar pe termen scurt, unghia revenind la rezistenta initiala in primele 24 de ore.
Acest fenomen se intampla chiar si atunci cand folosim oja clasica, deoarece produsele cosmetice incetinesc circulatia uleiurilor naturale si umezelii din patul unghial catre unghie. Dupa 24 de ore, ritmul normal se reia.

Oja semipermanenta afecteaza structura unghiilor - FALS

Oja semipermanenta nu mai este ceea ce era odinioara. Cele mai noi formule contin ingrediente de calitate superioara, care nu afecteaza structura poroasa a unghiei. In plus, unghia naturala va fi protejata ca intr-un invelis de factorii externi (apa, detergentii, frigul etc.). De exemplu, unul dintre cele mai cunoscute branduri producatoare de oja semipermanenta este Melkior Professional. Produsele cosmetice Melkior sunt cunoscute pentru calitatea lor superioara, care isi propun sa ofere femeilor rezultatele pe care si le doresc.

Desigur, netezirea unghiilor este un pas care poate fragiliza structura patului unghial, dar fara de care nu poti aplica oja semipermanenta. Foloseste o presiune minima si un buffer de calitate. Netezeste suprafata unghiilor si indeparteaza asperitatile care pot afecta aderenta ojei, fara sa exfoliezi stratul superior al unghiei.

Oja semipermanenta poate fi ca o adevarata,, mina de aur" pentru persoanele cu unghii moi, unghii roase sau unghii care se exfoliaza. De asemenea, persoanele cu pat unghial foarte scurt se vor bucura dupa o perioada mai mare de purtat manichiura semipermanenta de un pat unghial mai mare.

Oja semipermanenta se numara printre cele mai populare produse cosmetice ale ultimilor ani, iar motivul este mai mult decat evident. Poarta si tu o astfel de manichiura si profita de avantajele pe care ti le ofera.

Autor, Sursa

Autor: Melkior
Sursa: Oja semipermanenta

Cuvinte cheie

oja semipermanenta, unghii semipermanente, melkior, produse cosmetice

Statistici

Data articol: 12 Apr 2018
Data adaugarii: 12 Apr 2018, ora 11:47
Ultima actualizare: 12 Apr 2018, ora 11:48
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1002 din total vizualizari: 1002
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.