Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Cu toatele ii iubim pe barbatii speciali din vietile noastre, fie ei copii, tati, soti sau prieteni. Iar cautarea unui cadou potrivit pentru ei presupune multa alergatura si inspiratie. Si e cam greu sa gasesti un cadou pe placul lor, mai ales ca vor sa fie si in pas cu tehnologia, dar...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16443)

6 cadouri de barbati uimitoare, pentru orice varsta

Articol: 6 cadouri de barbati uimitoare, pentru orice varsta

05 april 2016, articol adaugat la 05 april 2016, ora 14:13

Cu toatele ii iubim pe barbatii speciali din vietile noastre, fie ei copii, tati, soti sau prieteni. Iar cautarea unui cadou potrivit pentru ei presupune multa alergatura si inspiratie. Si e cam greu sa gasesti un cadou pe placul lor, mai ales ca vor sa fie si in pas cu tehnologia, dar mai ales moderni. Insa, sa nu uitam, ca datorita faptului ca le place sa fie la curent cu tot ce este nou in lumea gadgeturilor, poate deveni o sursa de inspiratie pentru oricine.

Mai mult pentru ca suntem atenti la tot ceea ce conteaza pentru fericirea ta, ne-am propus sa iti oferim cateva sfaturi de cadouri pentru barbati cool, utile, dar mai ales la preturi foarte accesibile.

Si pentru ca stim ca esti pe mare graba, nu te mai tinem in suspans si iti prezentam cele mai bune idei de cadouri pe barbati cu care sigur nu vei da gres.

Fiecare barbat are o pasiune ascunsa. Insa in era tehnologiei, in care toata ziua stam pe Internet si frecventam retelele sociale, o lentila obiectiv de iPhone 6 este cel mai bun cadou pentru barbati. Este un gadget mic, dar care se dovedeste util mai repede decat oricare altul. Il ajuta sa obtina poze demne de un fotograf profesionist, dar fara sa il coste o avere un aparat foto. Acesta lentila are un focus pe raza lunga, ideala pentru pozele de la mica departare, obiecte mici sau text, dar ii permite sa faca si imagini panoramice sau emisferice datorita lentilelor Fish Eye.

Si daca tot vorbim de tendinte, ce ai spune de o vesta incalzita cu acumulatori? Poate parea greu de crezut, insa la Gadget World a fost unul dintre cele mai dorite cadouri pentru barbati. Este un cadou de cursa lunga, cum le place barbatilor sa spuna, mai ales ca poate fi folosit din iarna, pana in primavara. Are un sistem de incalzire foarte inteligent, cu 6 elementi si 3 trepte de caldura, ce ii permit sa se bucure de temperaturi cuprinse intre 40 si 60 de grade Celsius si o autonomie de pana la 7 ore. Nu doar smart, cat mai ales cool cadou pentru cel drag tie.

Daca este amator de sporturile extreme si nu rateaza nicio zapada la mare altitudine, avem un alt super gadget din categoria cadouri pentru barbati, cu care sigur il vei surprinde placut - super mini camera DV. Cu acest gadget de mici dimensiuni, sigur va face deliciul Internetului cu video-uri pline de adrenalina.

Mhm.. daca este pasionat de muzica, insa nu prea are talent, noi rezolvam problema cu un gadget la fel de cool din colectia cadouri pentru barbati - boxa portabila Manta. De culoare alba, se potriveste perfect in orice incapere, iar sunetul de foarte buna calitate va crea atmosfera de concerte pe care si-o doreste. Aceasta se conecteaza prin bluetooth la orice dispozitiv cu aceasta tehnologie si are o autonomie mare, ideala si pentru petreceri in aer liber.

Dimineata trezirea este intotdeauna grea, mai ales pentru un barbat. Si sigur bajbaie in cautarea ingredientelor necesare pentru a-si face o cafea sau un ceai care sa il trezesca din visurile sale. Tot Gadget World rezolva aceasta problema cu un alt gadget - cana ce se amesteca singura. Este atat de simplu de folosit - se adauga toate ingredientele in cana, se pune capacul si apesa pe buton, iar continutul se va amesteca precum o tornada. Mai mult, este si practica, iar datorita capacului ermetic poate fi transportata cu usurinta oriunde.


Ca tot a venit primavara, iar soarele nu se mai sfieste sa apara, are nevoie de ochelarii de soare cu mp3 si bluetooth pentru handsfree. Desi par desprinsi din filmul Matrix, sunt foarte ingeniosi, mai ales ca poate prelua apeluri (pentru ca se transforma intr-o casca bluetooth) sau asculta muzica preferata, la o rezonanta a sunetului incredibil de buna.


Iata sugestiile noastre de cadouri pentru barbati reusite, care se potrivesc chiar si celui mai greu de multumit domn. Spor la cumparaturi!

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: Cadouri barbati

Cuvinte cheie

cadouri barbati, cadouri electronice, gadget world

Statistici

Data articol: 05 Apr 2016
Data adaugarii: 05 Apr 2016, ora 14:13
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 692 din total vizualizari: 692
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.