Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Probabil ca parerea ta despre corsete sexy te va duce cu gandul undeva in anii 1800, cand acest articol de imbracaminte era foarte des intalnit si folosit. Astazi, corsetele moderne sunt mult mai lejere, dar in acelasi timp iti confera aceeasi silueta de invidiat. In prezent,...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Ultimul trend in fashion: Cum sa porti corsete sexy

Articol: Ultimul trend in fashion: Cum sa porti corsete sexy

08 october 2018, articol adaugat la 08 october 2018, ora 10:09

Probabil ca parerea ta despre corsete sexy te va duce cu gandul undeva in anii 1800, cand acest articol de imbracaminte era foarte des intalnit si folosit. Astazi, corsetele moderne sunt mult mai lejere, dar in acelasi timp iti confera aceeasi silueta de invidiat.

In prezent, corsetele au ajuns din nou in voga, odata cu adoptarea lor de catre star-urile de peste ocean, insa si pentru ca multe femei redescopera utilitatea acestora. Nu exista niciun alt articol de imbracaminte care poate crea acele curbe irezistibile, ce pot fi obtinute doar cu corsete sexy.

Din acest motiv, iti prezentam o serie de detalii care sa te ajute sa iti achizitonezi si sa porti cu succes aceste articole de imbracaminte moderne si senzuale:

Ce este un corset?

Corsetele sunt de regula confectionate dintr-un material puternic dar flexibil in acelasi timp, fiind ranforsat cu balene din metal sau din plastic, care ii confera puterea necesara pentru a strange talia si a accentua liniile bustului si ale soldurilor. De obicei, corsetele se prind in fata, apoi se strang cu ajutorul sireturilor in spate. In functie de stil, ele pot fi peste bust sau sub bust si se pot purta pe sub garderoba zilnica sau pe deasupra acesteia. Exista foarte multe stiluri de corsete sexy, pentru tipuri diferite de forme ale trupului.

De ce sa porti un corset?

Exista multe motive pentru care sa iti doresti sa porti aceasta piesa vestimentara. Unele femei le poarta doar ocazional, la nunti sau festivaluri, altele le poarta ca si "fashion statement" sau ca suport pentru spate si pentru o postura corecta. Cu toate acestea, cele mai multe femei poarta corsete sexy pentru ca stiu ca vor intoarce toate privirile cu silueta lor seducatoare.

Cum functioneaza un corset?

Daca este strans si purtat corect, un corset iti va oferi instant acea forma clasica de clepsidra, care iti va transforma corpul intr-un mod la care barbatii doar viseaza.

Care este diferenta dintre bustiere si corsete sexy?

Din multe motive, aceste doua piese vestimentare pot starni confuzie. In termeni simpli, un corset are sarcina de a-ti accentua talia, in timp ce bustiera iti va scoate in evidenta bustul.

Ce marime ti se potriveste?

Aceasta este una dintre intrebarile cele mai comune cu privire la corsete sexy. Ca regula generala, trebuie sa cunosti masura taliei naturale, adica acea zona in care corpul se roteste natural.

Cum se prinde un corset?

Exista o varietate de modalitati de prindere a unui corset. Cel mai des intalnit este sistemul de prindere in fata. Sunt de asemenea si corsete sexy cu fermoare sau cu carlige mici, desi acestea sunt intalnite la corsetele din latex sau materiale asemanatoare.

Cum sa porti corsete sexy? Pe deasupra sau pe dedesubtul hainelor?

Acest lucru tine mai mult de preferintele personale. Multe femei care isi doresc doar acea forma de clepsidra le vor purta pe sub garderoba zilnica, iar altele vor purta corsete sexy deasupra hainelor, pentru un look de invidiat!

Pentru o mare varietate de corsete sexy si lenjerii seducatoare, te asteptam pe site-ul Just4Girls.ro, unde poti beneficia de preturi speciale la modele de calitate, in voga in acest sezon!

Autor, Sursa

Autor: Just4Girls
Sursa: Corsete sexy

Cuvinte cheie

corsete sexy

Etichete

Statistici

Data articol: 08 Oct 2018
Data adaugarii: 08 Oct 2018, ora 10:09
Ultima actualizare: 08 Oct 2018, ora 10:11
Vizualizari in ultimele 30 zile: 477 din total vizualizari: 477
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.