Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Mini vacanta de 1 Mai se apropie cu pasi repezi si trebuie sa te gandesti de pe acum ce haine pentru copii trebuie sa iti iei in bagaj pentru cel mic, tinand cont si de prognoza meteo si de zona in care vei merge. Atunci cand mergi in vacanta cu copilasul tau, bagajul este cel mai...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Ce haine pentru copii sa iei cu tine in mini vacanta de 1 Mai

Articol: Ce haine pentru copii sa iei cu tine in mini vacanta de 1 Mai

23 april 2018, articol adaugat la 23 april 2018, ora 10:30

Mini vacanta de 1 Mai se apropie cu pasi repezi si trebuie sa te gandesti de pe acum ce haine pentru copii trebuie sa iti iei in bagaj pentru cel mic, tinand cont si de prognoza meteo si de zona in care vei merge.

Atunci cand mergi in vacanta cu copilasul tau, bagajul este cel mai important si trebuie sa tii minte un detaliu vital: nu trebuie sa iei cu tine prea multe haine pentru copii care pot supraaglomera inutil bagajul, dar nici nu trebuie sa uiti obiecte vestimentare esentiale.

Pentru a avea o lista deja pregatita, pe care doar sa o consulti inainte de plecare, iata care sunt cele 5 articole vestimentare pentru copii esentiale, pe care trebuie sa le contina bagajul tau atunci cand pleci cu cel mic in mini vacanta de 1 Mai, indiferent de destinatia aleasa:

1. Maiouri din bumbac natural

Maiourile se incadreaza in categoria de haine pentru copii care pot fi purtate atat pe dedesubtul altor obiecte vestimentare, in zilele mai racoroase, cat si ca atare, in zilele calduroase.

Pielea celor mici este foarte delicata si sensibila, mai ales in aceasta perioada, din cauza temperaturilor mai ridicate si a transpiratiei ceva mai abundente. De aceea, trebuie intotdeauna sa-ti imbraci micutul numai cu haine pentru copii realizate din bumbac natural, de calitate superioara, care nu ii irita pielea si care nu ii provoaca reactii alergice.

Maioul este un articol vestimentar versatil, excelent pentru aceasta perioada a anului, deoarece fibrele naturale din care este confectionat impiedica transpiratia excesiva si ii ofera celui mic tot confortul de care are nevoie. De asemenea, este perfect pentru a fi purtat pe dedesubtul altor hainute, atat la mare, cat si la munte.

Pentru un sejur de 4 zile, iti recomandam sa ai in bagaj 3 maiouri, pe care sa le poti interschimba sau pe care sa le poti spala usor.

2. Tricouri din bumbac natural

Hainele pentru copii cu croi lejer, cum sunt tricourile realizate din bumbac, sunt ideale pentru a le lua in bagaj cu tine pentru cel mic. Acestea pot fi purtate cu brio in zilele calduroase de primavara, deoarece lasa pielea sa respire.

De asemenea, pot fi asortate atat la blugi, cat si la pantaloni de trening si pot fi purtate oriunde ati merge. Pentru un sejur de 4 zile sunt suficiente 2-3 tricouri, iar pentru un sejur de o saptamana iti recomandam sa iei cam 4-5 tricouri in bagaj, ca sa ai de unde alege in orice moment.

3. Bluze cu maneca lunga

Primavara este un anotimp pe atat de frumos, pe atat de imprevizibil din punct de vedere al conditiilor meteo. Tocmai de aceea, trebuie sa ai in bagaj si haine pentru copii ceva mai groase, cu maneca lunga, pentru acele zile in care vremea va poate juca tuturor feste.

Cel mai bine este sa ai la tine 2 astfel de bluze, pentru un sejur de 4 zile. Daca intentionati sa stati mai mult in vacanta, atunci asigura-te ca ai macar 3 bluze cu maneca lunga in bagaj, pentru orice eventualitate.

4. Hanorac

Din gama de haine pentru copii ce nu trebuie sa lipseasca din bagaj in mini vacanta de 1 Mai se numara si un hanorac din bumbac moale si pufos. Deosebit de confortabil, poate fi purtat atat prin casa, acolo unde veti fi cazati, cat si pe afara, la joaca sau la plimbare. Bumbacul din care este confectionat un astfel de hanorac mentine confortul termic al copilasului tau, in timp ce ii lasa pielea sa respire si previne transpiratia excesiva.

Usor de imbracat, acest hanorac pentru copii este potrivit pentru zilele de primavara, fara nimic altceva pe deasupra. De asemenea, poate fi purtat si in zilele mai racoroase, putand fi combinat cu un maieu sau cu un tricou pe dedesubt sau cu o geaca pe deasupra. Un singur hanorac este suficient chiar si pentru un sejur de o saptamana.

5. Pantaloni de trening

Pantalonii de trening simpli, subtiri, realizati din bumbac natural de calitate superioara, sunt potriviti inclusiv pentru zilele mai racoroase, dar si pentru zilele mai calduroase de primavara. Impreuna cu un tricou sau cu un hanorac, pantalonii de trening ii asigura copilasului tau o tinuta confortabila si lejera, potrivita pentru joaca sau plimbare, dar si pentru interior, la pensiune sau la hotel. Materialul natural din care sunt create aceste haine pentru copii lasa pielea sa respire, dar si previne transpiratia in exces. Daca vrei sa fii pregatita pentru orice situatie, iti recomandam sa iei la tine 2 perechi de pantaloni de trening.

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: Haine pentru copii

Cuvinte cheie

haine copii, haine pentru copii, haine de copii

Statistici

Data articol: 23 Apr 2018
Data adaugarii: 23 Apr 2018, ora 10:30
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 939 din total vizualizari: 939
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.