Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: De multe ori se intampla ca, atunci cand ai mai mare nevoie de smartphone-ul tau, sa ramai fara baterie si sa nu poti sa il mai folosesti. In smartphone ai toate informatiile importante de care ai nevoie, precum si singura ta sansa de a comunica cu anumite persoane. Cel mai bun sfat pe...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Bateriile externe - gadgeturi de nelipsit din arsenalul tau

Articol: Bateriile externe - gadgeturi de nelipsit din arsenalul tau

23 may 2017, articol adaugat la 23 may 2017, ora 11:08

De multe ori se intampla ca, atunci cand ai mai mare nevoie de smartphone-ul tau, sa ramai fara baterie si sa nu poti sa il mai folosesti. In smartphone ai toate informatiile importante de care ai nevoie, precum si singura ta sansa de a comunica cu anumite persoane. Cel mai bun sfat pe care ti-l putem da este acela de a achizitiona o baterie externa pe care sa o ai mereu la tine.

Bateriile externe au devenit gadgeturi populare si extrem de utile, avand in vedere ca bateriile smartphone-urilor se descarca rapid din cauza aplicatiilor multiple si a folosirii internetului.


Ce este o baterie externa?

Ca forma, dimensiuni si design, bateriile externe se aseamana cu hard-disk-urile externe, iar greutatea lor variaza in functie de capacitate si optiunile de incarcare oferite. Acestea pot avea mai putin de 100 de grame, dar pot ajunge si la 200 de grame sau mai mult.

La fel ca si acumulatorii pentru smartphone-uri si tablete, capacitatea bateriilor externe este exprimata in mAh. Cu cat capacitatea este mai mare, cu atat dimensiunile si greutatea devin mai mari, dar producatorii se straduiesc sa obtina produse cat mai portabile. In cazul bateriilor externe, usurinta de a le transporta este la fel de importanta ca si performantele acestora. Cu cat capacitatea acestora este mai mare, cu atat optiunile de incarcare oferite sunt mai variate. Spre exemplu, exista modele de baterii externe care pot incarca in acelasi timp doua telefoane.

Capacitatea si criteriile alegerii unei baterii externe

Exista pe piata numeroase modele de baterii externe, cu diverse capacitati care variaza intre 2.600 mAh si 32.000 mAh. Atunci cand vrei sa alegi bateria externa potrivita pentru tine, primul criteriu de care trebuie sa tii cont sunt necesitatile tale. Ia in calcul si faptul ca randamentul acesteia este, in general, de 50-75% din capacitatea mentionata. Astfel, capacitatea bateriei externe alese trebuie sa depaseasca necesitatile tale. Spre exemplu, daca ai un telefon cu un acumulator de 2000 mAh si ai nevoie ca bateria externa sa-l incarce complet, este recomandat sa alegi un model cu o capacitate de minim 3000 mAh.

Un alt criteriu important este numarul de conectori: cu cat acesta este mai mare, cu atat mai multe dispozitive vei putea sa incarci simultan de la bateria externa. Exista baterii externe simple, cu un singur port USB, dar si modele care beneficiaza de trei porturi USB, oferindu-ti posibilitatea de a incarca 3 dispozitive diferite in acelasi timp.

Portabilitatea unei baterii externe este esentiala: cu cat aceasta are dimensiuni mai mici, cu atat mai usor va fi de transportat. Nu trebuie sa neglijezi compatibilitatea bateriei externe cu dispozitivele tale, sau compatibilitatea dintre voltajul si amperajul acestora.

Oferta de baterii externe disponibile a crescut, iar preturile pentru acestea au devenit din ce in ce mai rezonabile. Astfel, in functie de amperaj, pretul pentru o baterie externa se situeaza intre 39 si 700 de lei. Tehnologia folosita pentru crearea bateriilor externe a evoluat considerabil de la an la an, iar pe piata au aparut inclusiv variante care se incarca folosind energia solara.

Intra pe GadgetWorld.ro si profita de preturile accesibile pe care acestia ni le propun pentru gama variata de baterii externe din stoc. Sunt de o foarte buna calitate si au un design modern, foarte atractiv - viziteaza-le site-ul si convinge-te singur!

Autor, Sursa

Autor: GadgetWorld
Sursa: Baterii externe

Cuvinte cheie

baterii externe, gadgeturi, gadgetworld, magazin gadgeturi

Statistici

Data articol: 23 May 2017
Data adaugarii: 23 May 2017, ora 11:08
Ultima actualizare: 23 May 2017, ora 11:08
Vizualizari in ultimele 30 zile: 707 din total vizualizari: 707
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.