Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: La nici doua saptamani dupa vacanta de Paste, urmeaza un nou prilej pentru romani de a profita de vremea calduroasa si de a pleca intr-un sejur departe de agitatia oraselor. Este vorba despre mini-vacanta de 1 mai, care in acest an dureaza patru zile. Daca vrei sa ii faci iubitei tale o...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Destinatii de 1 mai la care ajungi apeland la servicii de inchirieri masini

Articol: Destinatii de 1 mai la care ajungi apeland la servicii de inchirieri masini

19 april 2018, articol adaugat la 19 april 2018, ora 14:16

La nici doua saptamani dupa vacanta de Paste, urmeaza un nou prilej pentru romani de a profita de vremea calduroasa si de a pleca intr-un sejur departe de agitatia oraselor. Este vorba despre mini-vacanta de 1 mai, care in acest an dureaza patru zile. Daca vrei sa ii faci iubitei tale o surpriza pe care sa nu o uite prea curand, cea mai potrivita idee ar fi sa apelezi la o companie de inchirieri masini si sa plecati impreuna intr-un loc special.

In cadrul acestui articol, iti vom oferi cateva sugestii de destinatii pentru vacanta de 1 mai, la care poti ajunge cu usurinta apeland la serviciile de inchirieri masini. Fie ca este vorba de destinatii clasice, unde cu siguranta te vei intalni cu lume cunoscuta, sau locuri romantice si mai retrase, cu siguranta vei gasi cel putin o idee care o va incanta pe iubita ta:

1. Pe litoral. De departe cea mai populara destinatie pentru sejurul de 1 mai este, si in acest an, litoralul Marii Negre, mai ales ca se anunta temperaturi de peste 20 de grade Celsius. In Constanta, Mamaia, Vama Veche, dar si in celelalte statiuni au loc concerte, festivaluri si alte evenimente care deschid sezonul estival. Optiunile de cazare si de restaurante sunt nelimitate, iar daca sunteti ceva mai aventurieri, va puteti incumeta si la prima baie in mare din acest an. Folosind autoturismul companiei de inchirieri masini, poti ajunge din Bucuresti in Constanta chiar si in doua ore.

2. Brasov. O alta destinatie extrem de cautata pentru sejurul de Ziua Muncii este Brasovul, unul dintre orasele cele mai frumoase si cele mai turistice din Romania. Daca apelezi la o companie de inchirieri masini din Capitala, poti parcurge drumul pana in Brasov chiar si in 3 ore. Odata ajuns, te poti bucura de o plimbare pe stradutele inguste, prin Centrul Vechi sau de o vizita la Biserica Neagra. La fel ca pe litoral, si la Brasov ai nenumarate optiuni de cazare si de a lua masa, iar daca doresti sa schimbi peisajul, poti urca la Poiana Brasov.

3. Zoo Baneasa. Daca nu vrei sa pierzi foarte mult timp pe drum si iti poti aloca o singura zi libera pentru distractia de 1 mai, una dintre cele mai inspirate variante este sa mergi alaturi de persoana iubita sau de familie la Zoo Baneasa. Modernizata de curand, gradina zoologica situata la marginea Bucurestiului este foarte usor accesibila la bordul unui autoturism apartinand unei companii de inchirieri masini. Dupa ce vei vedea animale din toate zonele de pe Glob, poti poposi la unul dintre restaurantele cu specific romanesc din apropiere, unde te poti delecta cu preparatele traditionale care se consuma de obicei in aceasta perioada.

Indiferent de destinatia aleasa, daca apelezi la o companie profesionista de inchirieri masini, vei beneficia de un autoturism puternic, elegant si confortabil, cu toate reviziile tehnice la zi, cu un plin de combustibil si fara vreo limita de kilometri impusa. In plus, orice problema ai intampina, beneficiezi de un call-center aflat la dispozitia ta 24 de ore din 24.

Autor, Sursa

Autor: FocusRent
Sursa: Inchirieri masini

Cuvinte cheie

inchirieri masini

Etichete

Statistici

Data articol: 19 Apr 2018
Data adaugarii: 19 Apr 2018, ora 14:16
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 679 din total vizualizari: 679
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.