Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Suntem in luna iubirii, iar femeile se intrec in sfaturi de infrumusetare care mai de care mai interesante si eficiente. Mastile, cremele nutritive si curatarile cu produse bio sunt doar cateva dintre secretele impartasite de divele de la Hollywood, care nu obosesc niciodata in lupta lor...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Tu cum te mentii atragatoare in 2018?

Articol: Tu cum te mentii atragatoare in 2018?

27 february 2018, articol adaugat la 27 february 2018, ora 12:01

Suntem in luna iubirii, iar femeile se intrec in sfaturi de infrumusetare care mai de care mai interesante si eficiente. Mastile, cremele nutritive si curatarile cu produse bio sunt doar cateva dintre secretele impartasite de divele de la Hollywood, care nu obosesc niciodata in lupta lor contra ridurilor si aspectului inestetic al pielii. Respectarea cu strictete a unei rutine benefice pentru ten si piele, in general, poate determina progrese uimitoare, ceea ce va aduce o contributie semnificativa la sporirea increderii in sine si, probabil, aceasta este si prima rezolutie a acestui an!

Masca din carbune activ
Cu siguranta ati tot auzit de aceasta minunatie si, oricat de atipica vi s-ar parea, efectele sale sunt absolut uimitoare. Carbunele activ atrage ca un magnet impuritatile, redand stralucirea tenului si maximizand aspectul curat si delicat al pielii. Aceasta forma de eliminare a toxinelor si de exfoliere va reda supletea tenului vostru, iar machiajul va adera excelent, fara mult efort. Apelam la make-up aproape zi de zi, asa ca este indicat sa ii dam si tenului o pauza!

Uleiuri exotice
Secretul uleiurile exotice esentiale este acela ca isi pastreaza proprietatile originale, oferind un adevarat rasfat pentru par, unghii si piele! Aceste uleiuri hranesc si hidrateaza pielea, reducand, de asemenea, efectele afectarii UV. Va place sa fiti admirate si sa va imortalizati siluetele si tinutele in fotografii? Atunci incepeti cu aceste mici detalii la care barbatii obisnuiesc sa fie atenti!

Comprimate de colagen
Aceste comprimate de colagen ajuta la umplerea rezervelor de colagen epuizate ale corpului pentru a genera frumusetea din interior. Intr-o fotografie sau chiar si la o simpla privire, ridurile incipiente se pot observa, lucru care ar putea fi evitat printr-un truc simplu si la indemana! Ascundeti cel mai important secret al unei femei: varsta.

Serul hidratant
Serul pe baza de acid hialuronic, aplicat sub machiajul de zi, calmeaza si hidrateaza tenul deshidratat pe durata intregii zile. Cum programul zilnic aglomerat ne impiedica sa respectam cu strictete fiecare etapa a ritualului de infrumusetare, acest produs este mai mult decat suficient! Il puteti aplica dimineata, in timp ce ii pregatiti iubitului micul dejun! Este usor de utilizat, insa cel mai important lucru este faptul ca poate trada o noapte de nesomn petrecuta fie in turele de noapte de la serviciu, fie dupa o seara romantica in doi.

Crema nutritiva
Uleiul de trandafiri si uleiul de coacaze negre ajuta la hranirea si hidratarea pielii, in timp ce ingredientele antioxidante ajuta la revigorarea si intinerirea acesteia. O crema calitativa, bogata in esente nutritive, va poate ajuta sa va pastrati pielea supla si sanatoasa in ciuda rutinei zilnice ce presupune aplicarea unui make-up uneori incarcat. Sedintele foto si iesirile in oras nu isi vor mai lasa, de acum, urme pe tenul vostru!

Este greu sa fii femeie, insa in mainile noastre sta puterea de a cuceri si ravasi atentia celor din jur. Insa, pentru a face acest lucru, este nevoie de mici trucuri de ingrijire si infrumusetare! Partea rea este ca sunt costisitoare, insa partea cea mai buna este ca avem la indemana tot ce ne trebuie pentru a straluci. Asadar, incepeti chiar de la primul salariu sa investiti in produse de calitate si veti trisa in lupta contra anilor!

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: Angajare

Cuvinte cheie

ingrijire, job, angajare

Etichete

Statistici

Data articol: 27 Feb 2018
Data adaugarii: 27 Feb 2018, ora 12:01
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 540 din total vizualizari: 540
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.