Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: A2, cunoscuta si sub numele de Autostrada Soarelui, este singura autostrada din Romania pentru care soferii trebuie sa achite, pe langa rovinieta, inca o taxa de drum. Este vorba despre taxa pentru trecerea podului Fetesti - Cernavoda, de peste Dunare. Taxa de trecere pod Fetesti...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Totul despre taxa de trecere a podului de la Fetesti: cat costa, cum platesti

Articol: Totul despre taxa de trecere a podului de la Fetesti: cat costa, cum platesti

09 july 2018, articol adaugat la 09 july 2018, ora 13:24

A2, cunoscuta si sub numele de Autostrada Soarelui, este singura autostrada din Romania pentru care soferii trebuie sa achite, pe langa rovinieta, inca o taxa de drum. Este vorba despre taxa pentru trecerea podului Fetesti - Cernavoda, de peste Dunare.

Taxa de trecere pod Fetesti variaza in functie de tipul autovehiculului condus si de numarul de treceri, dupa cum urmeaza:

- pentru vehicule rutiere de transport persoane cu cel mult 9 locuri pe scaune sau cu masa totala maxima autorizata mai mica sau egala cu 3, 5 tone: o trecere - 13 Lei, doua treceri - 26 de Lei, douazeci de treceri - 208 Lei;

- pentru vehiculele rutiere de transport persoane cu 9-23 locuri pe scaune sau cu masa totala maxima autorizata intre 3, 5 si 12 tone: o trecere - 47 de Lei, doua treceri - 94 de Lei, douazeci de treceri - 818 Lei;

- pentru vehiculele rutiere de transport persoane cu mai mult de 23 de locuri pe scaune sau cu masa totala maxima autorizata mai mare de 12 tone si cu maximum 3 axe: o trecere - 64 de Lei, doua treceri - 128 de Lei, douazeci de treceri - 1.114 Lei;

- pentru vehiculele rutiere cu masa totala maxima autorizata mai mare sau egala cu 12 tone si cu minimum 4 axe: o trecere - 91 de Lei, doua treceri - 182 de Lei, douazeci de treceri - 1.584 de Lei.

Circulatia fara achitarea taxei de trecere a podului de la Fetesti constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda. Valoarea acesteia este de 10-20 de ori mai mare decat a taxei de pod pentru respectiva categorie de vehicule. Spre exemplu, daca detii un autoturism si nu platesti trecerea podului de la Fetesti, vei plati o amenda cuprinsa intre 130 de Lei si 260 de Lei.

Statul roman le ofera soferilor mai multe modalitati de a plati taxa pentru trecerea podului de la Fetesti: la statiile de taxare de la kilometrul 144 al Autostrazii Soarelui, prin SMS, la benzinarii si online. Primele trei variante au insa neajunsurile lor: daca optezi sa achiti la statiile de taxare, vei pierde foarte mult timp, daca alegi plata prin SMS, vei achita un tarif suplimentar, iar la benzinarii poti avea surpriza neplacuta ca sistemul informatic sa fie picat si sa nu poti finaliza operatiunea.

Totodata, autoritatile ofera si posibilitatea de a achita taxa de trecere a podului de la Fetesti si retroactiv, pana a doua zi dupa trecere, la ora 24.00. Nici aceasta varianta nu este insa optima, deoarece poti uita sa faci acest lucru si poti primi o amenda.

Prin urmare, singura varianta viabila de a plati trecerea podului de la Fetesti este online, pe site-ul taxadepod.ro, autorizat de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Aici, vei achita taxa de pod eficient, rapid si sigur, in doar 2 minute, fara taxe suplimentare si fara sa fie nevoie sa iti creezi un cont. Drum bun!

Autor, Sursa

Autor: Taxa de Pod
Sursa: Trecere pod fetesti

Cuvinte cheie

trecere pod fetesti

Statistici

Data articol: 09 Jul 2018
Data adaugarii: 09 Jul 2018, ora 13:24
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 655 din total vizualizari: 655
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.