Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Ca si in cazul oricarui produs nou de pe piata, hoverboardurile pot fi cumparate aproape de oriunde, intr-o varietate de forme si dimensiuni, dar care este cel mai bun model de hoverboard pentru tine? Poti cumpara unul cu boxe incorporate pentru a-l conecta la telefonul mobil? Poti sa...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16443)

Sfaturi de cumparare a unui hoverboard de calitate

Articol: Sfaturi de cumparare a unui hoverboard de calitate

22 june 2017, articol adaugat la 22 june 2017, ora 10:44

Ca si in cazul oricarui produs nou de pe piata, hoverboardurile pot fi cumparate aproape de oriunde, intr-o varietate de forme si dimensiuni, dar care este cel mai bun model de hoverboard pentru tine? Poti cumpara unul cu boxe incorporate pentru a-l conecta la telefonul mobil? Poti sa iti cumperi unul cu GPS incorporat? Sa vorbim despre diferitele caracteristici care trebuie luate in considerare atunci cand cumperi un hoverboard.
Esti in cautarea unui hoverboard original pentru a-l cumpara chiar acum? Sa vedem impreuna ce anume trebuie sa stii.

Greutate maxima admisa
Greutatea este un element important de luat in considerare - atat greutatea hoverboard-ului, cat si a celui care il foloseste. In general, hoverboard-urile standard de 7 inci suporta o limita de greutate de aproximativ 100 kg. Ele pot insa sa continue sa functioneze si cu persoane cu o greutate usor peste limita, dar fiabilitatea generala poate fi un pic afectata. Pentru cei care cantaresc mai mult de 100 kg, se recomanda sa se opteze pentru modele de hoverboard cu roti mai mari.
In ceea ce priveste greutatea, nu exista o mare diferenta intre diferitele modele la vanzare. Desigur, greutatea poate varia usor in functie de modelul pe care il cumperi, dar, in general, hoverboard-urile de 7 inci cantaresc in jur de 10 kg. Ar trebui sa tii minte bine acest lucru pentru momentele in care nu poti merge cu hoverboard-ul si va trebui sa-l cari cu tine (transport public, scari, denivelari de teren etc.), deoarece sa cari cu tine o greutate suplimentara de 10 kg te poate extenua destul de repede. Un hoverboard original de 10 inci cantareste putin mai mult, pana la 12, 5 kg, si are roti mai mari, ceea ce duce la un hoverboard care este mai dificil de carat.

De ce dimensiune de roata am nevoie?
Ca si in cazul multor mijloace de transport, este important sa se ia in considerare dimensiunea rotilor. Hoverboardurile au in general roti destul de mici, de dimensiuni de aproximativ 6.5-7 inci, pentru a le face mai usoare si mai eficiente. Chiar daca acest lucru este bun cand este folosit pentru suprafete netede, utilizatorii hoverboard-ului pot descoperi ca aceste roti mai mici vor avea probleme atunci cand se vor deplasa pe un sol pe o suprafata neuniforma (ca multe dintre trotuarele Romania) si atunci cand roata isi va relua contactul cu solul, exista riscul ca unii utilizatori sa-si piarda controlul - mai ales atunci cand merg cu viteza mare. Acest lucru inseamna ca utilizatorii de hoverboard trebuie sa mearga mai lent pe suprafete inegale, pentru a se asigura ca raman in echilibru si in siguranta.
Utilizarea rotilor mai mici inseamna, de asemenea, ca hoverboard-urile nu vor functiona bine pe borduri sau a oricarui alt tip de suprafata usor inaltata. Ele pot reusi sa treaca peste covoare daca castigi viteza suficienta, dar daca suprafata este mai inaltata, riscul de a cadea este mai mare.

Cumpara numai modele de hoverboard originale!
Asa cum au vazut multi in stiri recent, o serie de hoverboards contrafacute au ajuns pe piata. Multi producatori chinezi isi produc propriile hoverboarduri fara marca si garantii serioase, la un pret mult mai mic - dar problemele cu bateria de la bord si cablul de incarcare produc supraincalzirea, aprinderea si explozia hoverboardurilor contrafacute.
Aceste hoverboards contrafacute pot fi identificate de obicei dupa stilul cutiei in care sunt expediate - daca este vorba de o cutie de carton de slaba calitate, inscriptionata pe o parte cu instructiuni prost traduce, acestea sunt mai mult ca sigur contrafacute si ar trebui sa nu le cumperi sau sa incetezi sa le utilizezi imediat. Stai departe de modelele ieftine si alege intotdeauna hoverboarduri orginale pentru siguranta ta.

Autor, Sursa

Autor: MonkeyBoard.ro
Sursa: Hoverboard original

Cuvinte cheie

hoverboard

Etichete

Statistici

Data articol: 22 Jun 2017
Data adaugarii: 22 Jun 2017, ora 10:44
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1101 din total vizualizari: 1101
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.