Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Hoverboardurile au provocat destul de multe incendii, companiile aeriene le-au interzis in bagaje, unii comercianti cu amanuntul au incetat sa le vanda si a inceput sa se vorbeasca din ce in ce mai des despre cazurile de incendii provocate de aceste gadgeturi. Aceste vehicule ("scutere...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16438)

De ce unele hoverboarduri iau foc

Articol: De ce unele hoverboarduri iau foc

21 june 2017, articol adaugat la 21 june 2017, ora 14:23

Hoverboardurile au provocat destul de multe incendii, companiile aeriene le-au interzis in bagaje, unii comercianti cu amanuntul au incetat sa le vanda si a inceput sa se vorbeasca din ce in ce mai des despre cazurile de incendii provocate de aceste gadgeturi. Aceste vehicule ("scutere pe doua roti cu auto-echilibrare" ar reprezenta o expresie mai buna decat "hoverboard"), sunt un mod nou si interesant pentru a ne deplasa unde avem nevoie pe distante scurte, mai repede si mai lipsit de efort. Hoverboardurile sunt masinarii pur electrice, deci nu exista emisii toxice in atmosfera de pe urma utilizarii lor si sunt suficient de usoare pentru a fi transportate intr-o geanta in timpul zilei. Acestea sunt evident niste avantaje incontestabile ale hoverboardurilor. Mai mult, sunt chiar o solutie potentiala si chiar relativ ieftina si rapida pentru anumite probleme de transport. Dar daca hoverboardurile sunt periculoase? Daca s-ar aprinde prea des, ar fi prea riscante pentru uzul general. Oricum, daca ti se pare ca ai probleme la hoverboard cel mai bine este sa te interesezi din timp cum se pot remedia. Nu se stiu exact cifrele - cat de des sunt predispuse hoverboardurile la declansarea unui incendiu in comparatie cu ratele de incendiu ale altor vehicule?

Suntem inconjurati de dispozitive care folosesc baterii cu litiu-ion si chiar daca mai exista incendii ocazionale, ele sunt destul de sigure. De exemplu, nu credem ca in buzunarele noastre exista telefoane mobile care ar prezenta riscul de a lua foc. In mod clar, din acest punct de vedere nu exista nici o diferenta semnificativa intre un telefon mobil sau un laptop cu baterii litiu-ion si un hoverboard cu baterii litiu-ion. Rata extrem de scazuta a incendiilor de la laptopuri, telefoane mobile, masini electrice si alte dispozitive cu baterii litiu-ion demonstreaza ca este posibil sa se construiasca gadgeturi sigure, alimentate cu litiu ion. Apar astfel inevitabil cateva intrebari la care trebuie sa se raspunda: De ce unele hoverboarduri iau foc? Ce se poate face pentru a evita un incendiu produs de un hoverboard? Care este riscul ca un hoverboard sa ia foc?

Incendiul produs de baterii
Din ce se spune, incendiile au loc in timp ce hoverboard-urile se incarca. Dupa ce s-a analizat inflamabilitatea acumulatorului litiu-ion, se stie ca supraincalzirea lui este un fapt comun, mai ales in cazurile in care vorbim despre baterii care nu au sisteme de gestionare a acumulatorilor pentru a opri incarcarea atunci cand acumulatorul a ajuns la 100%.
Pentru aproape fiecare tehnologie de stocare a energiei exista posibilitatea de defectare care poate duce la un incendiu. Pentru bateriile cu litiu-ion, riscul relativ de incendiu depinde de chimia specifica a bateriei. Unele substante chimice folosite la producerea bateriilor sunt mai predispuse la provocarea de incendii decat altele. In scenariile normale, trebuie sa putem incarca si utiliza hoverboardurile si alte vehicule cu baterii pe baza de litiu fara nici un risc. O cerinta minima este ca bateriile sa aiba sisteme de gestionare a energiei, care sa impiedice scaderea tensiunii celulare sau cresterea prea ridicata, ambele fiind cazuri de defectiuni care pot duce la incendiu.
Unii cred ca un alt factor de risc sunt hoverboardurile care nu se ridica la necesitatile minime ale utilizarii lor. Se presupune ca o structura de calitate scazuta ar putea sa se indoaie, provocand penetrarea unei bateriei, fapt care duce la un scurtcircuit, scurtciruit care face hovorboardul sa ia foc. Pentru siguranta ta, daca ti se pare ca ai probleme la hoverboard, nu astepta ca el sa ia foc si cauta un centru de reparatii. Ceea ce este cel mai riscant este ca sa distruge partea cea mai scumpa, acumulatorul. Producatorii fara scrupule pot folosi in procesul de fabricare a hoverboardurilor baterii de proasta calitate. Produsele cu pachete de acumulatori ieftine ar fi, logic, predispuse sa ia foc.

Daca pur si simplu hoverboardul sau orice alt gadget care foloseste baterii cu litiu-ion ia foc, in nici un caz nu turna apa peste el! Apa va face ca focul sa fie mult mai puternic. De asemenea, daca hoverboardul ia foc, trebuie sa stii ca poti aparea si explozii ocazionale, deoarece focul se raspandeste de la o celula la alta in acumulator. Cu putin noroc, hoverboardul va lua focc atunci cand te vei afla in aer liber si vei putea sa te indepartezi repede de el pana cand acesta se stinge.

Autor, Sursa

Autor: ReparatiiHoverBoard.ro
Sursa: Reparatii Hoverboard

Cuvinte cheie

reparatii hoverboard

Statistici

Data articol: 21 Jun 2017
Data adaugarii: 21 Jun 2017, ora 14:23
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 777 din total vizualizari: 777
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.