Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Compania Ronexprim, lider inca din 1991 pe piata romaneasca de aparate de masura si control, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica, participa la inceputul lunii iunie la doua evenimente importante. Este vorba despre cel de-al 13-lea Simpozion...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Ronexprim participa in iunie la doua simpozioane, la Iasi si Timisoara

Articol: Ronexprim participa in iunie la doua simpozioane, la Iasi si Timisoara

30 may 2019, articol adaugat la 30 may 2019, ora 13:35

Compania Ronexprim, lider inca din 1991 pe piata romaneasca de aparate de masura si control, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica, participa la inceputul lunii iunie la doua evenimente importante. Este vorba despre cel de-al 13-lea Simpozion international de produse cosmetice si aromatizante "Cosmetologia - esenta de frumos si sanatate", respectiv a 12-a editie a Simpozionului international "Noi tendinte si strategii in chimia materialelor avansate, cu relevanta in sisteme biologice, tehnica si protectia mediului".

Simpozionul "Cosmetologia - esenta de frumos si sanatate" se desfasoara la Iasi, intre 4 si 7 iunie 2019, fiind organizat de Societatea Romana a Chimistilor Cosmetologi (SRCC), in parteneriat cu Facultatea de Inginerie Chimica si Protectia Mediului "Cristofor Simionescu", a Universitatii Tehnice "Gheorghe Asachi" din Iasi.

Acest simpozion la care participa compania Ronexprim va aborda teme legate de ingredientele naturale si sintetice pentru produse cosmetice si aromatizante, produse chimico-casnice si de ingrijire. Totodata, se va discuta despre produse farmaceutice si parafarmaceutice, dermatocosmetica, biomateriale si biotehnologii, dar si despre microbiologie, toxicologie si evaluarea produselor si testarea sigurantei in utilizare.

Presedintele Comitetului de organizare, prof. dr. ing. Maria Lungu, Presedinta Societatii Romane a Chimistilor Cosmetologi, a aprobat urmatorul program:

Marti, 4 iunie - sosirea participantilor, adunarea generala a membrilor SRCC, festivitatea de deschidere a lucrarilor;

Miercuri, 5 iunie + Joi, 6 iunie - program de comunicari, prezentari firme, inclusiv Ronexprim, mese rotunde, workshop-uri;

Vineri, 7 iunie - excursie de o zi in Nordul Moldovei.

Pe de alta parte, simpozionul "Noi tendinte si strategii in chimia materialelor avansate, cu relevanta in sisteme biologice, tehnica si protectia mediului" se desfasoara la Timisoara, intre 6 si 7 iunie 2019, fiind organizat de Institutul de Chimie din Timisoara al Academiei Romane.

Acest simpozion se desfasoara cu sprijinul financiar al companiei Ronexprim, dar si al ABL & E - JASCO Romania, Analitic Laboratory, Contakt, Laboratorium si Mecro System.

Programul acestui eveniment sustinut de Ronexprim este urmatorul:

Joi, 6 iunie - sesiune de deschidere (sustinuta de dr. Otilia Costisor, presedinte al Comitetului de Organizare, Director al Institutului de Chimie "Coriolan Dragulescu"), conferinte plenare si prelegeri;

Vineri, 7 iunie - Conferinte plenare si prelegeri si sesiunea de inchidere.

Pe 6 iunie, dr. Giorgio Grillo (Milestone - Ronexprim SRL) sustine conferinta "Microwave technology towards a greener chemistry" (Tehnologia cu microunde pentru o chimie mai ecologica). Prezentarea se va desfasura intre orele 15: 50 si 16: 20.

Compania Ronexprim este unul dintre cei mai importanti furnizori de instrumente de masura din Romania, oferta sa incluzand produse de la branduri renumite la nivel international, precum Fluke, Keysight sau Sonel.

Totusi, pe langa produse, compania fondata in 1991 de Mircea Stoian, initial drept Agentie si service al gigantului olandez Philips, ofera si servicii la fel de importante. Este vorba despre consultanta tehnica, echipamente demo, mentenanta, mentenanta predictiva, prezentari la cerere, service si servicii reinstalare.

Totodata, compania Ronexprim participa la numeroase evenimente importante din domeniul tehnic si industrial, fiind intotdeauna la curent cu ultimele tehnologii si incercand sa formeze cat mai multe generatie de tineri ingineri.

Autor, Sursa

Autor: Ronexprim
Sursa: Ronexprim

Cuvinte cheie

ronexprim

Etichete

Statistici

Data articol: 30 May 2019
Data adaugarii: 30 May 2019, ora 13:35
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 449 din total vizualizari: 449
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.