Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Medicii si asistentii medicali practica una dintre cele mai vechi profesii din lume, adesea fiind asociati cu fascinantul halat alb si stetoscopul asezat in jurul gatului. Pentru a avea o reputatie impecabila, acestia au nevoie de costume medicale corespunzatoare, care sa le...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16444)

Ai nevoie de costume medicale? Iata ce criterii trebuie sa indeplineasca!

Articol: Ai nevoie de costume medicale? Iata ce criterii trebuie sa indeplineasca!

29 may 2019, articol adaugat la 29 may 2019, ora 14:47

Medicii si asistentii medicali practica una dintre cele mai vechi profesii din lume, adesea fiind asociati cu fascinantul halat alb si stetoscopul asezat in jurul gatului.


Pentru a avea o reputatie impecabila, acestia au nevoie de costume medicale corespunzatoare, care sa le completeze tinuta de lucru si care sa faca fata atat turelor de zi, cat si turelor de noapte. Costumele medicale de calitate trebuie sa ramana impecabile si sa pastreze aparenta profesionala desavarsita pentru orice pacient sau vizitator in institutiile sanitare.

Ca urmare a acestor cerinte de prestanta, un medic sau un asistent nu trebuie si nici nu poate sa inlocuiasca functionalitatea unor costume medicale cu alte tipuri de vestimentatie. Cea mai buna solutie este ca acestia sa achizitioneze costume medicale de cea mai buna calitate si sa aiba cel putin doua seturi pe care sa le poarte prin rotatie.

In functie de necesitati, cele mai des purtate costume medicale sunt de culoare alba sau nuante vii precum verde, albastru, roz sau rosu. Acestea pot fi personalizate cu sigla institutiei si brodate cu numele titularului si functia detinuta la nivelul pieptului, pentru a fi cat mai vizibile pentru persoanele cu care intra in contact in activitatea de zi cu zi

Daca institutia sanitara pe care o reprezinti are nevoie de costume medicale de inalta calitate, atunci este bine sa stii ca vizitand site-ul Kronos.ro, poti comanda direct de la producator cele mai bune costume medicale, certificate calitativ la nivelul de cerinte si standarde Rocert.

Asadar, iata ce criterii este bine sa indeplineasca orice model de costume medicale:

Materiale de calitate

Este important ca toti medicii si asistentii sa poarte costume medicale curate pentru a impiedica raspandirea agentilor patogeni! Orice spalare implica uzura materialului textil, iar daca acesta este de o calitate inferioara, va fi necesar sa achitionezi mai des noi costume medicale, ceea ce presupune costuri mai mari.

Cea mai buna optiune este sa achizitionezi de la inceput costume medicale de calitate, care rezista in timp la numeroase purtari si spalari, cu scopul final de a asigura securitatea in munca si sanatatea pacientilor.

Materiale confortabile

Avand in vedere ca aceste articole vestimentare sunt purtate zilnic, este important sa iei in calcul calitatea unor costume medicale de pe urma carora medicii si asistentii vor beneficia de confort, indiferent ca este vorba de confortul termic sau de mobilitatea pe care acestea o asigura.

Orice medic angajat intr-o clinica sau un spital, care are camera de garda sau sectie de urgente trebuie sa imbrace costume medicale care ii permit o mobilitate ridicata pentru efectuarea diverselor manevre specifice.

Costume medicale personalizate

Posibilitatea de personalizare nu constituie un avantaj doar pentru institutie, dar si pentru angajati! Cu ajutorul tehnicii de broderie, serigrafie sau transfer termic, costumele medicale pot fi personalizate atat cu sigla institutiei, cat si cu alte elemente vizuale la alegere.

Autor, Sursa

Autor: IAgency
Sursa: Costume medicale

Cuvinte cheie

costume medicale

Etichete

Statistici

Data articol: 29 May 2019
Data adaugarii: 29 May 2019, ora 14:47
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 389 din total vizualizari: 389
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.