Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Trebuie sa recunoastem - ochii albastri sunt superbi. Parca te hipnotizeaza si te introduc instant intr-o transa din care nu poti sa iesi prea usor. Dar, chiar si ochii albastri au nevoie de un machiaj care sa le accentueze si mai mult frumusetea debordanta. Specialistii Melkior ne-au...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16444)

Machiajul care pune in evidenta frumusetea ochilor albastri

Articol: Machiajul care pune in evidenta frumusetea ochilor albastri

15 january 2018, articol adaugat la 15 january 2018, ora 16:19

Trebuie sa recunoastem - ochii albastri sunt superbi. Parca te hipnotizeaza si te introduc instant intr-o transa din care nu poti sa iesi prea usor. Dar, chiar si ochii albastri au nevoie de un machiaj care sa le accentueze si mai mult frumusetea debordanta. Specialistii Melkior ne-au dezvaluit cateva secrete din spatele unui machiaj perfect! Iata sfaturile acestora.

Pentru un machiaj de birou, incearca farduri de pleoape maro, teracota sau nuante neutre. Ca sa accentuezi culoarea superba a ochilor tai, opteaza pentru un machiaj in nuante de violet. Lavanda este potrivita pentru zi, in timp ce movul inchis este minunat pentru seara. Vei gasi o multime de nuante de violet in magazinul online Melkior Professional. Mult indragitul brand de produse cosmetice are intotdeauna lectiile de stil invatate si a creat din timp o gama de nuante super hot pentru sezonul primavara-vara 2018. Vor arata atat de bine pe chipul tau! De asemenea, daca diseara iesi in oras, incearca un machiaj metalic (atat argintiul, cat si auriul ti se potrivesc), turquoise sau roz glaciar.

Dar, sa nu uitam ca nuanta tenului tau influenteaza foarte mult alegerea fardurilor de pleoape. Machiajul tau trebuie sa scoata in evidenta frumusetea ochilor tai de bebelus. Vrei sa creezi un machiaj contrastant? Alege nuante cu subtonuri de galben sau oranj, precum sampanie, auriu, bronz, piersica, roz auriu sau un maro de migdale coapte. Ochii tai vor deveni instant punctul de interes al fetei. Doar incearca sa discuti cu cineva si vei observa singura ca nu va mai putea sa-si ia ochii de la tine.

Daca ai ochi albastri si pielea deschisa la culoare, incearca un machiaj bazat pe subtonuri de roz, precum taupe, ciocolata cu lapte, mauve sau chiar roz. Aceste nuante absolut delicioase iti vor pune in evidenta ochii fara sa creeze un efect strident. De asemenea, ochii tai vor arata minunat cu un tus de ochi sau un creion dermatograf negru si niste gene pline de volum. Opteaza pentru un cat eyes look si o pereche de gene false spectaculoase. Wow - o imagine hipnotica in adevaratul sens al cuvantului!

Acum probabil te intrebi daca poti purta si farduri de pleoape albastre. Raspunsul este afirmativ! Este in regula sa combini albastru cu albastru. Mai ales daca ochii tai au o anumita nuanta, iar tu alegi un fard de pleoape intr-o cu totul si cu totul alta nuanta, efectul va fi naucitor! Incearca sa eviti sa realizezi un machiaj care sa aiba aceeasi nuanta cu ochii tai. Vei obtine un rezultat prafuit, poate chiar batranicios.

Daca iti doresti o varianta si mai simpla, Melkior a pregatit pentru tine o trusa de farduri de pleoape destinata ochilor tai. Astfel, iti va fi mai usor ca oricand sa obtii un machiaj care sa ti se potriveasca de minune! Esti speciala, asa ca profita de frumusetea ochilor tai si iesi in evidenta cu orice ocazie!

Autor, Sursa

Autor: Melkior
Sursa: Machiaj

Cuvinte cheie

machiaj, produse cosmetice, melkior, farduri de pleoape

Statistici

Data articol: 15 Jan 2018
Data adaugarii: 15 Jan 2018, ora 16:19
Ultima actualizare: 15 Jan 2018, ora 16:19
Vizualizari in ultimele 30 zile: 929 din total vizualizari: 929
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.