Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Compania Ronexprim, lider inca din 1991 pe piata romaneasca de aparate de masura si control, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica, organizeaza cea de-a doua editie a Concursului de lucrari stiintifice "Mircea Stoian". Concursul, numit in memoria...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Liderul pe piata aparatelor de masura organizeaza un nou concurs Mircea Stoian

Articol: Liderul pe piata aparatelor de masura organizeaza un nou concurs Mircea Stoian

20 august 2019, articol adaugat la 20 august 2019, ora 12:07

Compania Ronexprim, lider inca din 1991 pe piata romaneasca de aparate de masura si control, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica, organizeaza cea de-a doua editie a Concursului de lucrari stiintifice "Mircea Stoian". Concursul, numit in memoria fondatorului companiei, se va desfasura in cadrul Conferintei Societatii de Microscopie Electronica din Romania (CREMS) si va fi organizat in colaborare cu Thermofisher Scientific. Evenimentul va avea loc la Hotel Alpin din Poiana Brasov, intre 23 si 25 octombrie.

Concursul organizat de principalul furnizor de aparate de masura din Romania premiaza rezultatele oamenilor de stiinta din tara noastra, in domenii diverse precum chimie, fizica, stiintele vietii sau stiinta materialelor, obtinute prin utilizarea microscoapelor electronice si publicate in reviste de specialitate. Prin acest concurs, Ronexprim isi doreste sa sprijine dezvoltarea cercetarii din tara noastra, sa incurajeze colaborarea dintre specialistii autohtoni si organismele internationale si sa atraga cat mai multe programe de finantare europeana.

De asemenea, compania de aparate de masura si echipamente de laborator saluta initiativa stiintifica si spera ca publicarea rezultatelor preliminare va putea fi valorificata ulterior, prin ample proiecte de cercetare. Trebuie precizat ca, desi este organizat de Thermofisher Scientific, Concursul de lucrari stiintifice "Mircea Stoian" (editia a II-a) se adreseaza tuturor utilizatorilor de microscoape electronice, indiferent de brandul acestora.

Conditiile de participare la concursul organizat de Ronexprim sunt urmatoarele: se pot inscrie autori sau coautori afiliati institutiilor universitare si/sau de cercetare din tara noastra, cu maximum doua articole (full paper sau review) vizibile pe site-ul webofknowledge.com. Distribuitorul de aparate de masura precizeaza ca aceste articole trebuie sa fi fost redactate in perioada 1 ianuarie 2016 - 31 decembrie 2018, in jurnale cotate ISI.

Cat despre inscrierea lucrarilor, aceasta se face pe e-mail, pana la data de 22 septembrie, cu mentiunea "Concurs Mircea Stoian 2019". In cazul neindeplinirii tuturor conditiilor de participare, pretendentilor li se vor solicita clarificari si completari, care pot fi trimise pana nu mai tarziu de 30 septembrie. Furnizorul de aparate de masura precizeaza ca, ulterior, colectivul isi va exprima acordul pentru participarea la concurs a respectivului autor.

La concursul organizat de Ronexprim nu pot participa membrii Consiliului Director al SMER, angajatii Thermofischer Scientific si angajatii companiei de aparate de masura. Totodata, cartile, capitolele de carte si procedurile (proceedings) nu sunt acceptate. Evaluarea lucrarilor se face pe baza Fisei de evaluare, iar premiile sunt urmatoarele:

Locul 1 - Laptop Dell G5 5587, i5-8750H, cu SSD de 128 de GB, HDD de 1 TB si 8 GB DDR4;

Locul 2 - Telephone iPhone X 64 GB;

Locul 3 - Aparat foto DSLR Canon EOS 77D 24, 2 MP, cu obiectiv de 18 - 55 de milimetri;

Mentiuni - Telefon iPhone 8 64 GB.

Mentiunile, in numar de doua, se vor acorda pentru cele mai interesante imagini SEM, respectiv TEM, selectate de membrii juriului din publicatiile nepremiate. Juriul interdisciplinar este format din urmatoarele somitati din domeniul microscopiei electronice: Dr. Corneliu Ghica (INFIM Magurele), Dr. Mihaela Gherghiceanu (IVB Bucuresti), Dr. Adriana Lazar (Universitatea Babes Bolyai & ICIBNS Cluj) si Dr. Gabriel Prodan (Universitatea Ovidius din Constanta).

Autor, Sursa

Autor: Ronexprim
Sursa: Aparate de masura

Cuvinte cheie

aparate de masura

Etichete

Statistici

Data articol: 20 Aug 2019
Data adaugarii: 20 Aug 2019, ora 12:07
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 421 din total vizualizari: 421
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.