Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Te pregatesti sa pleci in concediu? Serviciile de inchirieri masini pot fi cea mai buna modalitate de deplasare. O masina fiabila si performanta iti aduce mobilitate maxima si un plus de confort si intimitate. Pe langa acestea, iti iei de pe cap grija platii taxelor si asigurarilor...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Alege serviciile de inchirieri masini pentru o vacanta reusita

Articol: Alege serviciile de inchirieri masini pentru o vacanta reusita

24 april 2017, articol adaugat la 24 april 2017, ora 11:43

Te pregatesti sa pleci in concediu? Serviciile de inchirieri masini pot fi cea mai buna modalitate de deplasare. O masina fiabila si performanta iti aduce mobilitate maxima si un plus de confort si intimitate. Pe langa acestea, iti iei de pe cap grija platii taxelor si asigurarilor pentru a-ti putea dedica timpul pregatirilor pentru vacanta.

In ultimii ani, au aparut din ce in ce mai multe companii care ofera servicii de inchirieri masini, oferta fiind atat de diversificata incat este destul de greu sa faci o alegere. Pentru a te ajuta sa te hotarasti, iti vom oferi cateva sfaturi utile cu privire la serviciile oferite de astfel de companii.

Cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand analizezi oferta de servicii de inchirieri masini sunt tipul masinii, pretul si beneficiile.

Daca vrei sa pleci in vacanta cu un grup de pana la 4 persoane, ai nevoie de o masina spatioasa, confortabila, cu un consum redus de combustibil. In acest sens, Ford Focus sau Dacia Logan sunt ideale. Daca ai o familie sau un grup de prieteni mai numeros, sau intentionezi sa pleci cu colegii de serviciu intr-un teambuilding, cea mai eficienta solutie o reprezinta serviciile de inchirieri microbuze. Daca ai nevoie de o masina pentru a participa la un eveniment important, eventual in afara orasului, se preteaza un automobil din clasa premium, precum un Audi A4, BMW X5 sau VW Passat. Indiferent de marimea grupului, de volumul de bagaje sau de destinatie, la FocusRent, companie de inchirieri masini din Bucuresti si Otopeni, vei gasi masina potrivita.

Indiferent de motivul pentru care ai nevoie de servicii de inchirieri masini, este indicat sa alegi oferta care are cel mai bun raport calitate-pret si care vine in sprijinul tau, ajutandu-te sa economisesti timp. FocusRent dispune de un call center cu operatori care iti pot prelua apelul 24/7 pentru a face o rezervare. De asemenea, ai si posibilitatea de a rezerva o masina online, completand formularul de pe site. Totul este foarte simplu, rapid si eficient: accesezi site-ul, selectezi masina dorita, completezi datele personale, iar daca este cazul, selectezi serviciile optionale dorite (transfer aeroport, sofer personal, GPS, scaun auto pentru copii, etc), urmand sa fii contactat in cel mai scurt timp de catre un operator FocusRent pentru a confirma rezervarea si a stabili detaliile necesare livrarii masinii.

Prioritatea numarul 1 a oricarei companii de inchirieri masini ar trebui sa fie siguranta clientilor sai. Fiecare masina din parcul auto FocusRent este supusa unei inspectii tehnice inainte sa fie inmanata unui client, pentru a nu exista niciun dubiu ca masina se afla in cea mai buna stare de functionare. Mai mult, in caz de avarie, masina este inlocuita cu promptitudine cu una noua, perfect functionala.

De asemenea, daca apelezi la serviciile de inchirieri masini FocusRent, ai toate taxele si asigurarile auto incluse in pret (RCA, rovinieta, full CASCO), un plin de combustibil si, cel mai important, nu ai limita de kilometri impusa.

Autor, Sursa

Autor: FocusRent
Sursa: Inchirieri masini

Cuvinte cheie

inchirieri masini

Etichete

Statistici

Data articol: 24 Apr 2017
Data adaugarii: 24 Apr 2017, ora 11:43
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 785 din total vizualizari: 785
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.