Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Daca esti nevoit sa apelezi la o companie de inchirieri masini pe timp de iarna, trebuie sa fii foarte precaut atat in ceea ce priveste alegerea autoturismului, cat si ingrijirea acestuia si stilul de condus. Iata mai jos cateva aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16443)

Aspecte de care sa tii cont daca apelezi la servicii de inchirieri masini iarna

Articol: Aspecte de care sa tii cont daca apelezi la servicii de inchirieri masini iarna

05 march 2018, articol adaugat la 05 march 2018, ora 11:38

Daca esti nevoit sa apelezi la o companie de inchirieri masini pe timp de iarna, trebuie sa fii foarte precaut atat in ceea ce priveste alegerea autoturismului, cat si ingrijirea acestuia si stilul de condus. Iata mai jos cateva aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi serviciile unei companii de inchirieri masini in sezonul rece:

1. Anvelope de iarna. In conditiile in care drumurile sunt acoperite de zapada si gheata, cel mai important este ca autoturismul sa fie dotat cu cauciucuri de iarna. Unele companii profesioniste de inchirieri masini, cum ar fi FocusRent, care are o experienta de peste 10 ani pe aceasta piata extrem de competitiva, isi doteaza toate autoturismele cu anvelope de sezon, incluse in pret.

2. Starea generala a masinii. Pe timp de iarna, cel mai important lucru este ca franele sa functioneze corespunzator, iar in sistemul de racire sa existe un lichid care sa nu inghete la temperaturi extreme. De asemenea, motorul si sistemul de suspensie trebuie sa fie in perfecta stare de functionare, pentru a evita orice problema. Compania de inchirieri masini FocusRent are in flota sa doar autoturisme mai noi de cinci ani, cu toate reviziile tehnice la zi si supuse unei inspectii riguroase inainte de a-ti fi inmanate.

3. Deszapezirea masinii. Inainte de a pleca la drum cu autoturismul companiei de inchirieri masini, acesta trebuie deszapezit complet. Indiferent cat de mult te-ai grabi, nu este deloc indicat sa cureti de zapada si gheata doar geamurile si oglinzile, intrucat zapada de pe capota ar putea ajunge pe parbriz si ar putea provoca un accident. Foloseste o lopata de zapada pentru locul de parcare, o perie pentru caroserie si o racleta pentru geamuri si oglinzi.

4. Viteza si distanta fata de masina din fata. Atunci cand drumurile sunt acoperite complet de zapada si gheata, viteza cu care circuli trebuie sa fie una considerabil redusa, nedepasind 50 de kilometri pe ora, iar distanta pana la masina din fata trebuie sa fie mai mare decat de obicei, deoarece franarea este mai dificila in conditii de aderenta redusa.

6. Acceleratia si franarea. Daca accelerezi brusc, vei pierde controlul autoturismului. Pe de alta parte, daca apesi brusc pedala de frana, rotile se pot bloca, iar masina s-ar putea transforma intr-o sanie pe roti. Pentru a ajuta masina sa incetineasca, este indicat sa folosesti frana de motor, adica sa retrogradezi intr-o treapta de viteza inferioara. O companie de inchirieri masini profesionista iti va pune la dispozitie autoturisme dotate cu ABS si sisteme electronice de control al tractiunii, caz in care riscurile scad, insa in sezonul rece precautia trebuie sa fie cuvantul de ordine.

7. Asigurari auto. In timpul iernii se petrec cele mai multe accidente, intrucat multi soferi nu isi adapteaza stilul de condus la conditiile de trafic. Din acest motiv, chiar daca ai multa experienta la volan si nu ai avut niciodata vreun accident, este obligatoriu ca autoturismul pe care il conduci sa fie asigurat. La compania de inchirieri masini FocusRent, toate taxele si asigurarile auto (RCA, full CASCO, rovinieta) sunt incluse in pretul autoturismului.

Autor, Sursa

Autor: FocusRent
Sursa: Inchirieri masini

Cuvinte cheie

inchirieri masini

Etichete

Statistici

Data articol: 05 Mar 2018
Data adaugarii: 05 Mar 2018, ora 11:38
Ultima actualizare: 05 Mar 2018, ora 11:40
Vizualizari in ultimele 30 zile: 643 din total vizualizari: 643
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.