Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: In ziua de astazi, sa gasesti un job foarte bine platit, pentru care sa nu-ti trebuiasca nici studii, nici experienta pare o realizare incredibila. Mai ales daca afli ca programul este flexibil si ca mediul de lucru este unul excelent, deja incepi sa-ti pui intrebari. Insa, intr-un...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16445)

5 motive serioase sa lucrezi intr-un studio de videochat

Articol: 5 motive serioase sa lucrezi intr-un studio de videochat

23 march 2016, articol adaugat la 23 march 2016, ora 16:31

In ziua de astazi, sa gasesti un job foarte bine platit, pentru care sa nu-ti trebuiasca nici studii, nici experienta pare o realizare incredibila. Mai ales daca afli ca programul este flexibil si ca mediul de lucru este unul excelent, deja incepi sa-ti pui intrebari. Insa, intr-un studio videochat profesionist, cum este Studio 20, acest lucru este perfect normal.

De ce sa te angajezi la un studio videochat

Intrebarea pe care toti si-o pun, dupa ce afla beneficiile acestei meserii, este "De ce nu?!" Locatiile de lux, decorurile diverse si moderne, spatiile de relaxare, curatenia impecabila, atmosfera prietenoasa, echipa de suport dedicata 100%, aparatele de fitness, maseurul, make-up artistul si hairstylistul creaza un mediu menit sa incurajeze performanta, pentru ca tu sa ajungi o adevarata vedeta. Studio 20 are numeroase premii castigate la festivalurile internationale de profil, semn ca este un studio videochat care are cunostintele, logistica si experienta necesara pentru a recruta si a creste modele de top.

In martie 2015, Devious Angell, a castigat premiul "Best Live Cam Model Personal Site", la gala Live Cam Awards, desfasurata la Barcelona, in Spania. Raquelle Diva, o alta colega a noastra, a primit titlul de "Best Live Cam Model", in cadrul YNOT Awards, de la Praga. Emma Wild si Zeya Brunette, de la Studio 20, au fost premiate si ele la categoriile "Best Fetish Model", respectiv, "Best Video Teaser", de la gala AW Awards, de la Mamaia, unde au fost prezente cele mai bune studiouri de videochat din lume, dar si modele faimoase. Studio 20 a demonstrat, in nenumarate randuri, ca este cel mai bun studio videochat, cu cele mai multe modele recunoscute international, desi Romania numara peste 100.000 de modele in aceasta industrie.

Principalele motive pentru ca sa lucrezi la un studio videochat sunt urmatoarele:

1. Castiguri foarte mari. Oricat am incerca sa ne ascundem dupa deget, banii constituie principala atractie a fetelor care se angajeaza la un studio videochat premium, cum este Studio 20. Miile de euro pe care le pot castiga lunar, fara sa fie nevoie de diplome si experienta, sunt foarte tentante.

2. Programul flexibil. La Studio 20, iti poti face singura programul, in functie de viata ta personala: studii, familie, prieteni etc. Poti lucra in ture de dimineata, de dupa-amiaza sau de noapte, tu singura decizi!

3. Contractul de munca. Deoarece videochatul este un domeniu legal inca din 2003, toate modelele de videochat, care se angajeaza la noi, beneficiaza de un contract de munca legal, iar toate castigurile sunt la vedere si impozitate conform legilor in vigoare.

4. Confidentialitatea este asigurata. Nimeni nu trebuie sa afle ca lucrezi intr-un studio videochat daca nu iti doresti acest lucru. Site-urile cu care colaboram nu permit membrilor din Romania sa vizioneze profilurile modelelor din tara noastra. In plus, acestea nu activeaza cu numele lor adevarat, ci cu un pseudonim, pe care si-l aleg atunci cand semneaza contractul de angajare cu Studio 20.

5. Nu trebuie sa te dezbraci. Pare greu de crezut, dar la acest studio videochat poti munci cu hainele pe tine. Noi credem foarte mult in conceptul de videochat glamour, care se bazeaza pe faptul ca o femeie poate acapara un barbat cu farmecul personal si inteligenta sa, nu este nevoie sa isi dezvaluie trupul pentru a realiza acest lucru.

Vino sa lucrezi pentru Studio 20 si vei vedea ca visele tale devin realitate! Vei putea sa-ti cumperi tot ce vrei, sa calatoresti peste tot in lume si sa-ti cumperi un apartament si o masina in numai cativa ani de activitate. Iti vei castiga independenta financiara, increderea in feminitatea ta si vei deveni experta in psihologia masculina astfel incat niciun barbat nu-ti va mai rezista vreodata!

Suna pentru angajari videochat la 0724.777.757 si 0748.777.757 sau trimite un mail la angajari@studio20.ro si afla cat de bine este sa muncesti pentru cel mai bun studio videochat din Romania.

Autor, Sursa

Autor: Studio 20
Sursa: Studio videochat

Cuvinte cheie

videochat, angajari videochat, studio videochat, studio videochat bucurest, videochat bucuresti, videochat de acasa, videochat legal, studiouri videochat

Statistici

Data articol: 23 Mar 2016
Data adaugarii: 23 Mar 2016, ora 16:31
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1042 din total vizualizari: 1042
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.