Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: In ultimii ani, dezvoltarea tehnologiei s a mijloacelor de comuniare online a dus la stabilirea unei tendinte puternice pe piata locurilor de munca, job-ul la domiciliu. Acest tip de munca se preteaza pentru sectoare a caror activitate se desfasoara exclusiv online. Fie ca este vorba de...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Job-ul la domiciliu. Aventaje si dezavantaje

Articol: Job-ul la domiciliu. Aventaje si dezavantaje

14 february 2012, articol adaugat la 14 february 2012, ora 08:56

In ultimii ani, dezvoltarea tehnologiei s a mijloacelor de comuniare online a dus la stabilirea unei tendinte puternice pe piata locurilor de munca, job-ul la domiciliu. Acest tip de munca se preteaza pentru sectoare a caror activitate se desfasoara exclusiv online. Fie ca este vorba de de domeniul IT, al promovarii online sau chiar daca este vorba de activitatea unui studio de video chat, instalarea unui loc de munca in propria locuinta prezinta o serie de avantaje. Totusi, inainte de a lua decizia de a lucra de acasa trebuie luate in considerare si eventualele dezavantaje pe care acest aranjament le presupune.
Avantaje
• Economie de timp - se reduce semnificativ timpul petrecut zilnic pe drum catre serviciu si de la serviciu. Daca biroul este situat in cealalta parte a orasului fata de locuinta, economia de timp zilnica devine semnificativa.
• Economie de resurse - se elimina costurille zilnice cu transportul. Intr-o luna veti putea economisi o suma considerabla pe care ati putea sa o folositi dupa placul inimii sau dupa nevoile familiei.
• Flexibilitate - libertate in stabilirea prgramului e lucru. Va veti putea stabili programull de lucru, astfel incat sa nu neglijati problemele personale.
Dezavantaje
• Productivitate scazuta - faptul ca nu trebuie ca in fiecare dimineata sa va pregatiti pentru a pleca la serviciu si aveti psibilitatea de a incepe dupa bunul plac, atata tmp cat incepeti, elimina o disciplina a muncii, ceea ce ar putea dauna rezultatelor pe care le veti obtine.
• Treburile casnice - un element de care nu prea scapati cand sunteti acasa si care va vor rupe ritmul de munca. Astfel timpul acordat sarcinilor de serviciu va fi mult mai mare.
• Lipsa spiritului de competite - cel mai mare dezavantaj este lipsa interactiunii umane directe. Prezenta zilnica a colegilor in acelasi spatiu determina intretinerea spiritului de competitie si determina productivitatea.
Munca la domiciliu are avantajele si dezavantajele ei. Cel mai important dezavantaj este lipsa interactiunii cu alti oameni, clienti sau colegi, fapt care da o nota de singuratate acestui tip de loc de munca. Totusi nu toate job-urille la domiciliu sunt dominate e solitudine. Videochat-ul este o activitate care poate fi facuta la domicliu, fara a presupune situatii cu caracter erotic, dar care provoaca abilitatile sociale si de interactiune umana ale angajatlui.
MillionWins.ro este un studio videochat cu dotari exclusiviste; face angajari modele si asigura modelelor atat conditiile cat si intimitatea necesara pentru a-si desfasura activitatea.

Autor, Sursa

Autor: MillionWins
Sursa: MillionWins

Cuvinte cheie

job la domiciliu, job online, angajari, locuri de munca

Statistici

Data articol: 14 Feb 2012
Data adaugarii: 14 Feb 2012, ora 08:56
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1079 din total vizualizari: 1079
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.