Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Stire: Sa apelezi la ajutorul unui psiholog este vital nu doar daca ai probleme legate de sanatatea mintala, ci si atunci cand vrei sa iti imbunatatesti categoric calitatea vietii personale. Cercetarile au demonstrat ca atunci cand vorbesti cu un terapeut creierul tau este revigorat. De...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16443)

Trei vedete care au vorbit despre beneficiile mersului la psiholog

Stire: Trei vedete care au vorbit despre beneficiile mersului la psiholog

22 november 2017, stire adaugata la 22 november 2017, ora 13:01

Sa apelezi la ajutorul unui psiholog este vital nu doar daca ai probleme legate de sanatatea mintala, ci si atunci cand vrei sa iti imbunatatesti categoric calitatea vietii personale.

Cercetarile au demonstrat ca atunci cand vorbesti cu un terapeut creierul tau este revigorat. De asemenea, un specialist te poate ajuta sa identifici un scop in viata si sa faci mai bine fata stresului vietii.

In ciuda tuturor avantajelor, exista inca o idee preconceputa asupra persoanelor care merg la psiholog, si anume ca acestea ar fi nebune. Aceasta stigmatizare ii impiedica pe cei mai multi oameni sa apeleze la un terapeut.

Din fericire, tot mai multe vedete incep sa demonstreze oamenilor ca nu este nicio rusine sa mergi la psiholog in Bucuresti sau in orice alta parte a lumii te afli.

Michelle Obama
Intr-un interviu acordat revistei Prevention in 2016, fosta Prima Doamna a Americii a laudat puterea soldatilor care se intorc din razboi si merg la psiholog pentru a se trata de tulburarea de stres post-traumatic.
"Am tot intalnit membrii serviciului militar si rude ale lor care au ezitat sa ceara ajutor psihologic deoarece credeau ca ar trebui sa gestioneze singur problemele sau credeau ca daca fac terapie inseamna ca sunt slabi sau distrusi", a declarat Michelle Obama.
"Militarii nostri, veteranii si familiile lor sunt unii dintre cei mai curajosi si mai puternici oameni pe care i-am intalnit vreodata si a cere ajutor psihologic este intotdeauna un semn de forta", a mai declarat fosta Prima Doamna.

Kerry Washington
Vedeta din serialul "Scandal" a vorbit despre vizitele la psiholog cu jurnalistii revistei Glamour in 2015. In interviu ea a subliniat ca motivul pentru care vorbeste in presa despre sanatatea sa mintala este pentru ca simte ca aceasta ar trebui tratata la fel ca si sanatatea fizica.
"Spun acest lucru public, pentru ca eu cred ca este foarte important sa nu mai avem prejudecati cand vine vorba despre sanatatea mintala. Creierul si inima mea sunt cu adevarat importante pentru mine. Nu stiu de ce nu as cauta ajutor pentru ca aceste lucruri sa fie la fel de sanatoase ca si dintii mei. Ma duc la dentist. De ce nu m-as duce la psihiatru?", a declarat actrita.

Brad Pitt
Actorul a dezvaluit publicatiei GQ Style ca a inceput terapia in urma divortului sau cu Angelina Jolie.
"Tocmai am inceput consilierea psihologica. Imi place. Chiar imi place. Am trecut pe la doi terapeuti pentru a ajunge la cel potrivit. Am ramas foarte in urma cand vine vorba sa-mi constientizez emotiile. Am fost mult mai bun in a le ignora si acum nu mai am timp pentru asta. (…) Nu-mi amintesc sa fi avut o singura zi dupa ce am terminat facultatea in care sa nu fi baut alcool sau sa nu fi fumat o tigara cu marijuana. Sunt cu adevarat fericit ca am renuntat la aceste lucruri. Imi placea vinul si, cu toata sinceritatea, puteam sa bag un rus sub masa band impreuna votca. Eram un bautor profesionist. Eram bun la asta", a declarat Brad Pitt.

Autor, Sursa

Autor: Camelia Dracsineanu
Sursa: Psiholog in Bucuresti

Cuvinte cheie

psiholog in bucuresti, consilierea psihologica

Statistici

Data stire: 22 Nov 2017
Data adaugarii: 22 Nov 2017, ora 13:01
Ultima actualizare: 22 Nov 2017, ora 13:01
Vizualizari in ultimele 30 zile: 555 din total vizualizari: 555
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.