Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Daca modelele cele mai noi de laptopuri aparute pe piata sunt prea costisitoare sau prea performante pentru nevoile tale, atunci cea mai buna solutie este sa iti cumperi un laptop second hand. Iata mai jos cateva sfaturi utile care te vor ajuta sa iei decizia corecta si sa achizitionezi...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16445)

La ce trebuie sa fii atent atunci cand cumperi un laptop second hand

Articol: La ce trebuie sa fii atent atunci cand cumperi un laptop second hand

24 november 2017, articol adaugat la 24 november 2017, ora 13:19

Daca modelele cele mai noi de laptopuri aparute pe piata sunt prea costisitoare sau prea performante pentru nevoile tale, atunci cea mai buna solutie este sa iti cumperi un laptop second hand. Iata mai jos cateva sfaturi utile care te vor ajuta sa iei decizia corecta si sa achizitionezi un laptop second hand cu adevarat fiabil:

1. Stabileste scopul pentru care ai nevoie de un laptop. Daca ai nevoie de un laptop pentru a naviga pe internet, pentru a petrece timp pe retelele de socializare, pentru a verifica e-mailul sau pentru a scrie si edita text, atunci un laptop second hand cu un procesor de 2-4 GHz si o memorie de 2-4 GB RAM este suficient. In schimb, daca folosesti laptopul pentru design, editare video, jocuri complexe sau pentru a dezvolta aplicatii software, ai nevoie de o configuratie de 4-6 GHz si 4-6 GB RAM.

2. Cumpara un laptop cu o baterie performanta. Pentru a putea profita de portabilitatea unui laptop, este nevoie ca acesta sa aiba o baterie performanta, chiar daca vorbim despre un laptop second hand. Din acest motiv, cele mai recomandate sunt bateriile Litiu-ion, care au o durata de viata de trei ani. Daca lucrezi mult din locuri in care nu ai acces la o sursa de curent, poti cumpara o baterie noua pentru laptopul second hand.

3. Acorda atentie aspectului general al laptopului second hand. Inainte sa iti achizitionezi un laptop second hand, analizeaza-l din punct de vedere al aspectului exterior. Ecranul trebuie sa aiba o luminozitate buna, uniforma, si sa nu palpaie, tastatura si touchpad-ul trebuie sa fie in stare buna, la fel si CD-ROM-ul, boxele si webcam-ul. In plus, acorda o atentie sporita colturilor unui laptop second hand: zgarieturile sau crapaturile pot fi semnul unei cazaturi anterioare.

4. Verifica daca laptopul second hand se conecteaza la internet. Majoritatea oamenilor care lucreaza pe calculator au nevoie ca acesta sa fie conectat la internet. Asadar, este o idee buna sa verifici daca laptopul second hand pe care intentionezi sa il cumperi se poate conecta la internet si daca porturile USB functioneaza corespunzator.

5. Compara pretul unui laptop second hand cu pretul unui laptop nou similar. In mod obisnuit, un laptop second hand trebuie sa coste cu 70% mai putin decat acelasi model de laptop nou sau unul similar.

La Interlink, companie de echipamente IT second hand si refurbished, aflata pe piata inca din 1997, gasesti zeci de modele de laptopuri second hand de la producatori de renume precum Fujitsu Siemens, Lenovo, HP sau Dell. Specialistii Interlink testeaza riguros toate produsele inainte de a fi adaugate in oferta, iar in cazul in care intampini o problema cu un laptop second hand, beneficiezi de garantia standard de 1 an, pe care o poti prelungi pana la 5 ani.

In plus, daca alegi sa achizitionezi un laptop second hand de la Interlink, beneficiezi si de numeroase alte avantaje, printre care: transport gratuit la comenzi mai mari de 150 de Lei, livrare rapida in toata tara in maximum 48 de ore, drept de retur in 60 de zile si un credit de 5% din valoarea comenzii pentru a cumpara alte produse de pe site-ul Interlink.

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: Laptop second hand

Cuvinte cheie

laptop second hand

Etichete

Statistici

Data articol: 24 Nov 2017
Data adaugarii: 24 Nov 2017, ora 13:19
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 954 din total vizualizari: 954
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.