Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: In ultimii ani, numarul sistemelor de alarma instalate in apartamente si case de locuit a crescut, in principal din doua motive. In primul rand, oamenii incep sa puna tot mai mult pret pe siguranta lor, mai ales in contextul stirilor care anunta, spre exemplu, ca in fiecare zi sunt...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Sisteme de alarma pentru siguranta si confortul familiei tale

Articol: Sisteme de alarma pentru siguranta si confortul familiei tale

24 november 2017, articol adaugat la 24 november 2017, ora 09:24

In ultimii ani, numarul sistemelor de alarma instalate in apartamente si case de locuit a crescut, in principal din doua motive. In primul rand, oamenii incep sa puna tot mai mult pret pe siguranta lor, mai ales in contextul stirilor care anunta, spre exemplu, ca in fiecare zi sunt sparte 80 de locuinte din Romania. In al doilea rand, pretul sistemelor de alarma a scazut simtitor in ultima perioada.

Sistemele de alarma se impart in doua mari categorii, cele clasice cu cablu sau cele wireless, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale. Sistemele de alarma wireless sunt mai usor de montat si de utilizat, iar cele clasice au avantajul unui pret ceva mai scazut. Iata mai jos principalele avantaje ale montarii unui sistem de alarma in locuinta ta, indiferent de tipul acestuia:

1. Confort. Imediat ce vei instala un sistem de alarma, tu si familia ta va veti simti mai in siguranta, confortul psihic fiind cel mai important. Practic, montand un sistem de alarma, vei putea dormi mai linistit sau vei putea pleca mai multe zile de acasa, stiind ca vei gasi toate bunurile in aceeasi stare in care le-ai lasat.

2. Siguranta. Chiar daca tu si ceilalti membri ai familiei nu sunteti acasa in momentul producerii unui incident, sistemul de alarma inteligent va alerta singur politia. In momentul in care senzorul de miscare a depistat o activitate suspecta, iar senzorul magnetic de la usa a fost activat, centrala emite un apel catre un numar presetat, cel mai adesea de la Politie sau de la o firma de paza. Daca nu ai presetat un numar de telefon sau apelul nu este preluat, dintr-un motiv sau altul, este foarte probabil ca vecinii, alertati de sunetul alarmei, sa sune ei insisi la autoritati.

3. Monitorizare. Sistemele de alarma inteligente pot furniza utilizatorului informatii pe telefon cu privire la diverse situatii: daca usile au fost deschise si de cate ori s-a intamplat acest lucru, daca a incercat cineva sa intre fortat in casa, daca a fost intrerupt curentul electric etc. Toate aceste date pot fi vizualizate pe telefon, centrala sistemului de alarma avand rolul de a te informa de fiecare data cand considera ca este cazul.

4. Notificari de la distanta. Proprietarul sistemului de alarma are acces si la notificari in timp real pe smartphone, indiferent unde s-ar afla. Senzorii de miscare, de fum, de geam spart sau de inundatie trimit alerte prin SMS sau apeluri atunci cand identifica o actiune suspecta.

Un alt avantaj extrem de important al unui sistem de alarma este faptul ca acesta se poate conecta la un sistem de supraveghere video. Daca iti doresti o protectie sporita pentru apartamentul sau casa ta, poti folosi doua sisteme de securitate in paralel, care vor functiona foarte bine impreuna. Camerele de supraveghere pot fi folosite pentru a confirma alarmele, astfel fiind evitate alarmele false.

Magazinul online Seku.ro iti pune la dispozitie o gama larga de sisteme de alarma si alte dispozitive de monitorizare, la preturi accesibile pentru toate buzunarele. In plus, beneficiezi de sfatul specialistilor in domeniu, de transport gratuit la comenzi de peste 299 de Lei, de livrare rapida si de posibilitatea returnarii produsului.

Autor, Sursa

Autor: Seku.ro
Sursa: Sisteme de alarma

Cuvinte cheie

sisteme de alarma

Etichete

Statistici

Data articol: 24 Nov 2017
Data adaugarii: 24 Nov 2017, ora 09:24
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 568 din total vizualizari: 568
Sisteme de alarma pentru siguranta si confortul familiei tale
 
 


Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.