Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Meseria de model de videochat este una interesanta, cu multe beneficii (mai ales financiare), dar si cu ceva provocari. Ca femei, avem lunar parte de acea perioada mai delicata, in care suntem mai vulnerabile decat in restul timpului. In videochat si nu numai, acest moment reprezinta o...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16434)

Cum faci videochat cand esti in acea perioada a lunii?

Articol: Cum faci videochat cand esti in acea perioada a lunii?

26 january 2017, articol adaugat la 26 january 2017, ora 10:21

Meseria de model de videochat este una interesanta, cu multe beneficii (mai ales financiare), dar si cu ceva provocari. Ca femei, avem lunar parte de acea perioada mai delicata, in care suntem mai vulnerabile decat in restul timpului. In videochat si nu numai, acest moment reprezinta o provocare si este un subiect delicat pentru toate femeile.

Tocmai de aceea, dorim sa iti impartasim cateva trucuri care te pot ajuta sa treci usor peste acest mic impediment si sa te invatam cum faci videochat cand esti in acea perioada a lunii. Fie ca esti noua in bransa, fie ca ai ceva experienta, aceasta perioada nu ar trebui sa fie un obstacol pentru tine. Suntem siguri ca sfaturile noastre iti vor fi extrem de utile.

1. Alterneaza show-urile

Exista zeci de metode prin care poti intretine atmosfera. De asemenea, sunt show-uri pe care le poti oferi in continuare pe chat clientilor tai fara a te apropia de zona intima. Ramane la alegerea ta daca ii spui clientului ca esti sau nu in acea perioada delicata pentru tine. Asadar, cum faci videochat fara sa te expui?

O metoda eficienta este sa alternezi dansul cu dominatul si cu role play-ul, insa ii poti oferi celui cu care vorbesti si "the girlfriend experience", adica sa vorbiti si sa va purtati de parca ati avea o relatie, excluzand partea intima. Totodata, poti alege sa interactionezi doar cu acei clienti cu care stii ca discutia ramane intr-o zona mai cuminte.

2. Foloseste un tampon intern

Daca tot suntem la capitolul "cum faci videochat in perioada aceea a lunii", atunci trebuie sa discutam si despre... tampoane. Ele sunt disponibile atat in varianta de absorbant, dar si in varianta interna. Tampoanele interne sunt cele preferate de catre modelele de videochat, deoarece au foarte multe beneficii legate de confort, eficienta si de siguranta.

Odata introdus corect, multe modele se simt mai confortabil atunci cand poarta un tampon intern. Realizate din bumbac sau matase, moi si cu forma anatomica, tampoanele interne reduc semnificativ sangerarea, deoarece absorb sangele inainte ca acesta sa se scurga.

Mai mult decat atat, tampoanele interne sunt potrivite pentru orice tip de lenjerie, spre deosebire de absorbante. Astfel, alegerile tale in materie de haine si de tinute in timpul sesiunii de videochat nu vor mai depinde de "acea perioada a lunii".

3. Poarta o cupa menstruala

Cupele menstruale (sau softcup) blocheaza practic colul uterin, astfel incat sa nu existe scurgeri nedorite. Aceste cupe sunt igienice si relativ usor de scos dupa folosire, dar trebuie sa ai grija, deoarece acestea nu absorb nimic. Multe modele de videochat au folosit cu succes aceasta metoda, fiind mai confortabila si oferindu-le mai multa libertate de miscare.

4. Opteaza pentru contraceptia de lunga durata

Pentru a vedea daca aceasta optiune ti se potriveste, este necesar sa consulti un medic ginecolog. Daca va considera ca poti folosi aceasta metoda de contraceptie de lunga durata, atunci nu va trebui sa te mai intrebi cum faci videochat in perioada menstruatiei, deoarece tu vei controla cand si daca iti va veni menstruatia. Nu lua aceasta decizie de una singura si consulta neaparat un medic ginecolog care sa te sfatuiasca ce sa faci si daca sa apelezi la aceasta metoda.

5. Ia-ti o zi libera

Stim ca perioada menstruatiei iti poate da unele batai de cap, unele modele fiind mai sensibile decat altele. O zi libera ar fi indicata atunci cand simti ca nu faci fata unei zile de lucru si ca ai nevoie sa te odihnesti.

Asadar, cum faci videochat cand te simti rau? Raspuns: nu faci. De obicei, starea de spirit a modelului se transmite si clientului, asa ca daca nu te vei simti bine, nu vei reusi sa faci mare lucru in acea zi.

Totusi, daca esti la inceput, ar fi bine sa te gandesti de doua ori inainte sa iti iei o zi libera, deoarece acest lucru iti poate afecta castigul din acea luna. Nu iti lua zile libere la nesfarsit, profitand de starea ta. Daca esti un model mai cu vechime si ti-ai creat deja un grup de clienti fideli, poti profita de o zi libera atunci cand menstruatia nu iti da pace.

Speram ca sfaturile noastre te vor ajuta sa fii in forma chiar si in acele zile dificile ale luni si te vor invata cum sa faci videochat fara vreun impediment, ca si cand ar fi o zi normala.

Autor, Sursa

Autor: Studio 20
Sursa: Cum faci videochat

Video

 

Cuvinte cheie

videochat, studio videochat, angajari videochat, cum faci videochat, studiouri videochat, videochat legal, videochat non adult

Statistici

Data articol: 26 Jan 2017
Data adaugarii: 26 Jan 2017, ora 10:21
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1002 din total vizualizari: 1002
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.