Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Visul oricarui fumator este sa renunte, odata pentru totdeauna, la viciu. Insa alternativele existente pe piata (precum plasturi si gume cu nicotina, inhalatoare etc.) nu-si prea dovedesc eficienta pe termen lung sau chiar deloc. Insa te-ai gandit vreodata cat de eficienta ar fi o...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Tigara electronica, varianta ideala de a renunta la fumat

Articol: Tigara electronica, varianta ideala de a renunta la fumat

24 june 2016, articol adaugat la 24 june 2016, ora 13:13

Visul oricarui fumator este sa renunte, odata pentru totdeauna, la viciu. Insa alternativele existente pe piata (precum plasturi si gume cu nicotina, inhalatoare etc.) nu-si prea dovedesc eficienta pe termen lung sau chiar deloc.

Insa te-ai gandit vreodata cat de eficienta ar fi o tigara electronica? In primul rand, are cele mai importante beneficii asupra sanatatii: nu mai inhalezi cele peste 4000 de substante nocive, dintre care 3 cauzatoare de cancer: acroleina, gudron si monoxid de carbon.


Daca inca mai ai dubii cu privire la eficienta tigarii electronice, sa iti mai spunem cateva beneficii:
- 20.000 de romani au renuntat definitiv la fumat cu o tigara electronica;
- nu contine tutun si datorita asta sanatatea ta nu are decat de beneficiat;
- nu scoate fum: gudronul din tutun este lipicios si lasa pete galbene pe maini, dinti si pe orice - vine in contact cu tutunul. De aceea, o alternativa fara fum si fara tutun este mai sigura, fara indoiala.
- gustul se imbunatateste: fumul de tutun atenueaza mirosul si gustul, doua simturi importante pentru capacitatea de a gusta lucruri. - odata ce renunti la fumat, simtul gustului isi revine. Asta este unul dintre cele mai mari avantaje atunci cand folosesti tigara electronica.
ai un zambet mai stralucitor;
- ai si mai multi bani in portofel - pentru ca tigara electronica este o alternativa mai ieftina.

Daca vei folosi tigara electronica, nu vei avea nevoie de reteta, nu va trebui sa iti lipesti plasturi zilnic sau sa mesteci guma pana te dor falcile. Vei folosi tigara electronica la fel cum folosesti tigarile din tutun, dar fara foc. Cand vapezi nu scoti fum, monoxid de carbon, gudron si alte chimicale care se gasesc in tigarile din tutun.


Cum sa renunti la fumat cu o tigara electronica

Este atat de simplu. Doar 3 pasi trebuie sa urmezi si visul iti este indeplinit!

Pasul 1. Alege un e-lichid cu o concentratie similara cu tigarile pe care le fumezi - insa trebuie sa renunti complet la tigarile cu tutun. Apoi sa iti alegi o tigara electronica potrivita pentru stilul tau de a fuma. Ideal ar fi sa iti cumperi un e-lichid cu o concetratie de nicotina apropiata de tigarile pe care le fumezi.

Pasul 2. Scade gradual concentratia de nicotina.
Dupa ce te-ai obisnuit cu tigara electronica si nu mai simti nevoia sa fumezi tigari clasice, poti sa reduci concentratia de nicotina a e-lichidului. Redu treptat si in timp concentratia de nicotina, fara ca trecerea la un elichid mai slab sa fie brusca. Se gasesc lichide pentru tigara electronica cu concentratii de la 24 la 0.

Pasul 3. Continua sa reduci concentratia de nicotina pana ajungi la 0 - doar asa organismul tau se va adapta la e-lichidul cu concentratie mai scazuta, pana cand vei ajunge sa vapezi unul cu o concentratie de 0 nicotina. La aceasta concentratie tigara electronica este inofensiva.



E-lichidele nu sunt nocive, spre deosebire de tutun!
Lichidele pentru tigara electronica sunt facute din doar 3 substante, folosite si in industria alimentara si cosmetica - propilen glicol sau glicerina vegetala, nicotina si arome de cea mai buna calitate. In plus, pentru ca tu sa te bucuri de si mai multe siguranta, acestea sunt testate periodic.

1. Propilen Glicol vs Glicerina vegetala:
Propilen glicolul este folosit ca baza pentru fabricarea celor mai multe e-lichide, preferat de utilizatori deoarece scoate in evidenta mai mult aroma folosita. Cu toate acestea, aproximativ 3% dintre utilizatori sunt sensibili la propilen glicol, iar acestia aleg, in general, sa vapeze e-lichide pe baza de glicerina vegetala. Daca esti in cautarea unui elichid, realizat strict din glicerina vegetala, va trebui sa cauti cu atentie un astfel de e-lichid.

2. Concentratia de nicotina:
Cele mai multe companii si/sau producatori ofera produse cu diferite concentratii de nicotina. Cifrele care descriu concentratia de nicotina apar in 2 feluri: in miligrame pe mililitru (unde un elichid cu o concentratie de nicotina de 18 mg/ml inseamna ca are in componenta 18 mg de nicotina pe fiecare ml de propilen glicol) si in procente - un lichid cu o concentratie de nicotina de 1, 8% are aceeasi concentratie de nicotina ca un e-lichid de 18 mg.

3. Aromele - producatorii ce respecta vaperii folosesc doar arome alimentare de calitate, care sunt deja aprobate pentru consumul uman. La Vipercig, veti gasi peste 20 de arome in categoria de lichide pentru tigari electronice.

Autor, Sursa

Autor: Vipercig
Sursa: Tigara electronica

Cuvinte cheie

tigara electronica, elichide, tigari electronice, vipercig

Statistici

Data articol: 24 Jun 2016
Data adaugarii: 24 Jun 2016, ora 13:13
Ultima actualizare: 24 Jun 2016, ora 13:14
Vizualizari in ultimele 30 zile: 812 din total vizualizari: 812
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.