Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Nu mai exista nicio negare ca tatuajele devin tot mai frecvente. Potrivit unui sondaj, aproape una din trei persoane are un tatuaj, iar majoritatea chiar mai mult de unul. Tatuajele au fost introduse in Occident, de catre Capitanul Cook cand s-a intors din Marile de Sud in 1769....

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16445)

Ce spune un tatuaj despre personalitatea ta?

Articol: Ce spune un tatuaj despre personalitatea ta?

19 september 2018, articol adaugat la 20 september 2018, ora 10:42

Nu mai exista nicio negare ca tatuajele devin tot mai frecvente. Potrivit unui sondaj, aproape una din trei persoane are un tatuaj, iar majoritatea chiar mai mult de unul.

Tatuajele au fost introduse in Occident, de catre Capitanul Cook cand s-a intors din Marile de Sud in 1769. Acestea au devenit o emblema pentru oamenii curajosi. De atunci si pana in prezent tot mai multe persoane apeleaza la aceasta forma de ornamentare corporala pentru a marca anumite momente dificile din viata lor si pentru a sublinia curajul si puterea dobandite de-a lungul timpului.

Avand in vedere popularitatea sa, tatuajul primeste o atentie sporita din partea oamenilor de stiinta. Unele eforturi de cercetare s-au axat pe motivele din spatele unui tatuaj, in timp ce altii s-au axat pe reactia celor din jur, netatuati.

Un rezultat important al acestor studii realizate este ca oamenii curajosi care decid sa poarte unul sau mai multe tatuaje arata trei factori de personalitate diferiti fata de cei ce nu au niciun tatuaj.

1. Sunt persoane extrovertite

Persoanele extrovertite sunt pline de energie si nu le place singuratatea. Ei au tendinta de a calatorii prin lume in cautare de experiente noi, conexiuni sociale si oportunitati de cunoastere, care le permit sa isi satisfaca nevoia lor de a interactiona cu cat mai multi oameni.
Persoanele care detin tatuaje tind sa fie mai sociabili, mai distractivi, mai afectuosi si mai prietenosi. Ei se adapteaza repede la noi situatii si la persoane noi.

2. Cauta experiente

Sunt persoane cu un spirit liber, care cauta aventuri, dezinhibare si susceptibilitate la plictiseala. Ei nu cauta un stil de viata confortabil cu experiente cu risc scazut, ci din contra, cauta sa se supuna la diferite riscuri. Nu le este teama de experiente noi, de decizii majore, de riscuri, de esecuri, de culori stralucitoare sau de marea dragoste.
Persoanele cu tatuaje sunt pregatite sa infrunte fiecare problema. Trasatura de personalitate care ii defineste este cautarea de senzatii. Cauta noutate, complexitate si senzatii intense si iubesc experientele de dragul a ceea ce pot invata din ele.

3. Sunt unice

Persoanele tatuate au o nevoie mai puternica de a fi unici. Pentru ei tatuajele sunt un mod de auto-exprimare sau de construire a identitatii.
Fiecare persoana are o poveste. Fiecare organism are o poveste. Culoarea pielii, textura parului, inaltimea, greutatea. Toate spun o poveste despre cine suntem. Genetica joaca un rol major in povestea noastra, dar exista de asemenea o exprimare transmisa prin tatuaj.
Fiecare tatuaj spune o poveste. Capitole din viata fiecaruia, momente uimitoare, momente nebunesti, incertitudini, dezamagiri, cuvinte de incurajare.

Asadar un tatuaj reprezinta o poveste, iar persoana care il poarta este o persoana curajoasa, care isi exprima trairile si emotiile printr-un desen.

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: Oportunitati in online

Cuvinte cheie

pareri

Etichete

pareri  

Statistici

Data articol: 19 Sep 2018
Data adaugarii: 20 Sep 2018, ora 10:42
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 567 din total vizualizari: 567
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.