Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Cei 8 pași care te vor duce către obținerea permisului iți dorești să te bucuri de libertatea de a conduce propria mașină? Atunci ai nevoie să obții un permis de conducere. Acest lucru nu este posibil fără a urma cursurile unei școli auto. Așadar, totul incepe cu acest lucru. Află mai...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16448)

Cei 8 pași care te vor duce către obținerea permisului

Articol: Cei 8 pași care te vor duce către obținerea permisului

05 june 2020, articol adaugat la 05 june 2020, ora 13:04

Cei 8 pași care te vor duce către obținerea permisului
iți dorești să te bucuri de libertatea de a conduce propria mașină? Atunci ai nevoie să obții un permis de conducere. Acest lucru nu este posibil fără a urma cursurile unei școli auto. Așadar, totul incepe cu acest lucru. Află mai departe care sunt pașii care te vor ajuta să obții permisul de conducere și să ai parte de gradul de libertate pe care ți-l dorești.
1. Selectatea școlii auto potrivite
Primul pas ce trebuie făcut pentru a deveni sofer sau șoferiță este să alegi o școală auto care te va pregăti in cele mai bune condiții. Trebuie menționat faptul că școala pe care o alegi și modul in care aceasta iși pregătește cursanții poate face diferența in obținerea permisului cu ușurință sau nu. Așadar, parcurge acest pas cu atenție și alege o școala auto de incredere, ce oferă instructori cu experiență.
2. inscrierea la programul de pregătire oferit de școala auto
Odată aleasă școala auto, trebuie să te inscrii la cursurile acesteia. Pentru asta, va trebuie să depui cateva acte și să plătești cel puțin o parte din taxa de școlarizare. Toate aceste detalii le vei primi in momentul in care iei legătura cu reprezentanții școlii auto. Acest moment este prielnic pentru a pune anumite intrebări și pentru a te asigura că faci alegerea corectă.
3. Efectuarea testului psihologic
Acest pas este necesar inainte de inceperea pregătirii pentru obținerea permisului auto. Școala auto are fie un cabine individual unde se va efectua acest test, fie iți va face recomandări in acest sens. Trebuie să fii declarat(ă) admis(ă) la acest test pentru a incepe pregătirea in cadrul școlii auto.
4. Efectuarea unui test auto pentru verificarea cunoștiințelor preliminare
Acest test va verifica nivelul de cunoștiințe acumulate după parcurgerea părții teoretice. Așadar, este bine să te asiguri că ai acumulat cunoștiințele in mod adecvat, pentru că vei avea nevoie de minim 15 puncte pentru a putea trece la pregătirea practică.
5. indeplinirea tuturor orelor de condus
Toate sunt bune dacă ai ajuns pană aici. Mai ai puțin și vei fii viitorul posesor al unui permis de conducere. Dar, pană acolo va trebui să efectuezi cu brio numărul total de ore de condus și, in același timp, să te asiguri că ești stăpan(ă) pe aceste abilități, atat pentru examenul auto cat și pentru viitorul tău ca și șofer.
6. intocmirea dosarului pentru examenul auto și depunerea lui la autoritățile competente
Odată ce ai finalizat orele de condus, este timpul să intocmești dosarul necesar pentru a te inscrie la examenul auto. in multe cazuri, mai ales dacă ai ales o școala auto de calitate, acest aspect este acoperit de către personal. Cu alte cuvinte, dosarul tău va fi intocmit și depus de către personalul desemnat al școlii auto, iar ție ți se va comunica data la care va trebui să te prezinți pentru examenul auto. intre timp, dă-ți silința să mai revizuiești partea teoretică, pentru a elimina orice fel de problemă.
7. Susținerea examenului auto
Examenul auto constă in proba teoretică și proba practică. La proba teoretică va trebui să răspunzi la un set de intrebări din partea teoretică invățată, sub forma unor chestionare auto. La proba practică, va trebui să parcurgi un traseu indicat de către examinator, la volanul mașinii, in timp ce respecți toate regulile de circulație.
8. Obținerea permisului auto propriu-zis
Pentru a obține permisul auto, va trebuie să fii declarat admis atat la proba teoretică cat și la cea practică. Astfel, cu rezultatele examenului auto, actul de indetitate și chitanta aferentă plății taxei de permis, vei putea merge să soliciți eliberearea permisului auto.

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: Scoala auto

Cuvinte cheie

chestionare auto, scoala de soferi, scoala auto, permis

Statistici

Data articol: 05 Jun 2020
Data adaugarii: 05 Jun 2020, ora 13:04
Ultima actualizare: 12 Jun 2020, ora 11:12
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1098 din total vizualizari: 1098
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.