Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Stire: Putini conducatori auto se pot lauda ca nu au primit nicio amenda de circulatie in viata lor. Pentru restul exista Amenda-online.ro, un serviciu gratuit si autorizat de stat de plata a amenzilor de circulatie cu ajutorul internetului. Din cauza problemelor pe care soferii le intampina...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16434)

Asa platesti cel mai rapid amenda de circulatie

Stire: Asa platesti cel mai rapid amenda de circulatie

19 april 2016, stire adaugata la 19 april 2016, ora 10:44

Putini conducatori auto se pot lauda ca nu au primit nicio amenda de circulatie in viata lor. Pentru restul exista Amenda-online.ro, un serviciu gratuit si autorizat de stat de plata a amenzilor de circulatie cu ajutorul internetului.

Din cauza problemelor pe care soferii le intampina la plata amenzilor de circulatie realizata la ghiseele institutiilor publice, pe piata era nevoie de un serviciu online, care sa-i ajute pe contravenienti sa economiseasca timp, bani si nervi. Asa a aparut Amenda-online.ro, un site care iti permite sa platesti orice fel de amenda de circulatie si orice amenda pentru lipsa rovinietei in doar cateva minute, prin completarea unui formular simplu.

Nu mai sta la cozi si nu te mai enerva din cauza functionarilor publici cand poti sa-ti achiti debitele catre stat cu ajutorul internetului. Orice conducator auto, care greseste in trafic in reteaua de drumuri din Romania, poate apela la acest serviciu online, pentru care nu trebuie sa achite nimic in plus fata de amenda propriu-zisa. Plata amenzii de circulatie online este 100% sigura, caci site-ul este autorizat de Directia de Impozite si Taxe Locale, iar procesatorul platii - MobilPay - de catre Visa si MasterCard. In plus, MobilPay foloseste un protocol SSL de asigurare a securitatii datelor personale, al carui certificat a fost acordat de Comodo, una dintre cele mai mari companii internationale de criptare a transmiterii informatiilor.

Cum platesti amenda de circulatie online

Intra pe site-ul Amenda-online.ro si completeaza formularul de pe prima pagina cu datele tale personale si cele trecute in procesul verbal de constatare a contraventiei. Apoi selecteaza tipul de amenda: de circulatie sau lipsa rovinieta si achita cu cardul de debit sau de credit emis de catre Visa, Visa Electron, MasterCard si Maestro. In numai cateva minute, vei primi pe adresa de e-mail dovada de plata, pe care o poti printa si o poti trimite in termen de 15 zile politistului care te-a amendat sau sectiei de politie din care acesta face parte. Plata amenzilor de circulatie prin intermediul acestui serviciu este extrem de eficienta deoarece nu exista riscul de a rataci vreodata dovada de plata si o poti prezenta oricand autoritatilor, in cazul in care apar probleme ulterioare si plata amenzii nu apare in sistemul informatic.

Dupa ce platesti amenzile de circulatie prin intermediul acestui serviciu poti sta linistit. Aceasta plata online este identica cu cea realizata la ghiseele institutiilor abilitate. In plus, informatiile furnizate de tine nu vor fi folosite in alt scop decat cel de a a achita amenda rutiera.

Plata amenzii de circulatie online este cea mai buna modalitate de a te incadra in termenul legal de 48 de ore in care poti plati doar jumatate din suma inscrisa pe procesul verbal de constatare a contraventiei, in cazul in care nu ai suficienti bani la tine pentru a-i achita pe loc agentului rutier, care te-a penalizat in trafic. Site-ul poate fi accesat oricand, de oriunde, atat pe desktop, cat si pe tableta sau pe mobil, fara sa fii nevoit sa-ti faci cont sau sa descarci vrei aplicatie. Este foarte practic, util si rapid!

Autor, Sursa

Autor: Amenda-online.ro
Sursa: Amenzi de circulatie

Cuvinte cheie

amenda circulatie, amenzi circulatie, plata amenda circulatie, plata amenzi circulatie, amenda circulatie online, amenzi rovinieta, amenda lipsa rovinieta, amenda auto

Statistici

Data stire: 19 Apr 2016
Data adaugarii: 19 Apr 2016, ora 10:44
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 953 din total vizualizari: 953
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.