Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Stire: Din dorinta de a avea o imagine de business placuta sau de a pleca in concedii confotabile si sigure cu familia sau prietenii, ne gandim, adesea, la serviciile de inchirieri auto Bucuresti. Studierea ofertei, impreuna cu avantajele si dezavantajele sistemului de inchirieri auto, ne fac sa...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16445)

La ca sa fii atent cand alegi inchirieri auto Bucuresti

Stire: La ca sa fii atent cand alegi inchirieri auto Bucuresti

17 october 2016, stire adaugata la 17 october 2016, ora 12:05

Din dorinta de a avea o imagine de business placuta sau de a pleca in concedii confotabile si sigure cu familia sau prietenii, ne gandim, adesea, la serviciile de inchirieri auto Bucuresti. Studierea ofertei, impreuna cu avantajele si dezavantajele sistemului de inchirieri auto, ne fac sa fim tot mai atenti la ce tip de vehicul alegem pentru nevoile noastre.

Inainte de a apela la o companie de inchirieri auto Bucuresti, ar trebui sa ne facem temele si sa cautam temeinic o companie care lucreaza pentru a satisface nevoile clientului si nu de a-i pacali. Insa poti conta intotdeauna pe FocusRent, companie de inchirieri auto Bucuresti pentru a-ti gasi cel mai de nadejde partener pentru vacante reusite.


Cum sa iti faci rezervare la FocusRent, companie de inchirieri auto Bucuresti

Pentru ca timpul tau este pretios, avem grija sa nu iti rapim mai mult de 5 minute. Astfel, pe homepage-ul FocusRent, companie de inchirieri auto Bucuresti, iti oferim varianta rapida de formular rezervari (unde trebuie sa completezi doar tipul de masina, perioada inchirierii si optionalele). Imediat in dreapta iti va aparea un calculator, ce releva suma totala pe care o datorezi.

Apoi continui cu completarea sectiunii "detalii personale", care include numele si prenumele, numarul de telefon, e-mailul, mesaj optional. Apesi pe "Trimite", iar rezervarea e gata! Vei primi pe email confirmarea rezervarii, iar in cel mai scurt timp, un operator FocusRent, companie de inchirieri auto Bucuresti, te va contacta telefonic.

Totodata, in fiecare pagina cu masini de inchiriat Bucuresti si Otopeni, poti completa formularul de "Rezerva masina online!". Avantajul rezervarii din meniul masini si preturi este ca ai detaliile tehnice pentru fiecare in parte si, totodata, si filtre foarte folositoare in cazul in care vrei sa inchiriezi o masina automata, economica, SUV sau microbuz.

Parcul nostru de inchirieri auto Bucuresti si Otopeni este compus din peste 14 de modele auto, acoperind toate segmentele pietei auto, de la masini de oras, masini economice, pana la SUV-uri, masini automate, microbuze 8+1 si chiar luxury, reprezentata prin modelele Audi A4 sau BMW X5.

La FocusRent, companie de inchirieri auto Bucuresti si Otopeni, este foarte important ca experienta condusului sa fie sigura. De aceea, dupa fiecare proces de rent a car, masinile sunt inspectate tehnic, pentru a se asigura ca fiecare client ruleaza in perfecta siguranta. In plus, prin aceste revizii, compania vine in intampinarea ta cu mobilitate maxima, confortabila, in timp scurt, pentru ca o defectiune nerevazuta te-ar putea scoate din ritmul tau cotidian.

Tocmai datorita atentiei la detalii, FocusRent a devenit varianta nr. 1 a clientilor care revin, de fiecare data, cu placere. In plus, pentru a evita asteptarea sau gasirea unui taxi in preajma aeroportului, FocusRent ofera si servicii de transfer aeroport, de la doar 20 de euro. Iar pentru companii, a dezvoltat sistemul de inchirieri auto Bucuresti pe termen lung, cu numeroase avantaje financiare si fiscale, inclusiv deductibilitate 100% a TVA-ului.

In plus, prin inchirieri auto Bucuresti, la FocusRent ai si alte avantaje:
- Numar Nelimitat de Kilometri
- Asistenta Rutiera Non Stop
- Suport Clienti Non Stop
- Masina rezervata este masina pe care o vei conduce
- Asigurare Full Casco si RCA
- Livrare si Returnare Gratuit Oriunde in Bucuresti
- Gratuit Inlocuirea Masinii in caz de avarie
- Tarife 100% Transparente
- Discounturi mari la Inchirieri auto Bucuresti si Otopeni pe Termen Lung.

Un alt element interesant in ceea ce priveste serviciile inchirieri masini Bucuresti oferite de FocusRent, este faptul ca daca vei inchiria o masina, aceasta nu va avea inscriptionate marcaje sau numele companiei. Oricand ai nevoie de inchirieri auto Bucuresti rapide si de calitate, poti conta pe FocusRent.

Autor, Sursa

Autor: FocusRent
Sursa: Inchirieri auto Bucuresti

Cuvinte cheie

rent a car, inchirieri masini, inchirieri auto, inchirieri microbuze, focusrent

Statistici

Data stire: 17 Oct 2016
Data adaugarii: 17 Oct 2016, ora 12:05
Ultima actualizare: 17 Oct 2016, ora 12:05
Vizualizari in ultimele 30 zile: 887 din total vizualizari: 887
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.