Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Daca ai o masina si au nevoie urgenta de bani, poti apela la Amanet Auto, o companie cu reputatie in domeniul financiar si totul se rezolva in doar 30 de minute. Amanet Auto are o experienta de opt ani pe piata creditelor de nevoi personale si este acreditata de Banca Nationala a...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16445)

De unde obtii bani pe termen scurt? De la Amanet Auto

Articol: De unde obtii bani pe termen scurt? De la Amanet Auto

14 february 2017, articol adaugat la 14 february 2017, ora 15:41

Daca ai o masina si au nevoie urgenta de bani, poti apela la Amanet Auto, o companie cu reputatie in domeniul financiar si totul se rezolva in doar 30 de minute. Amanet Auto are o experienta de opt ani pe piata creditelor de nevoi personale si este acreditata de Banca Nationala a Romaniei pentru asemenea servicii.

Ce trebuie sa faci pentru a primi bani cu imprumut de la Amanet Auto

La fel cum lasi bijuteriile sau alte bunuri valoroase drept garantie pentru o anumita suma de bani de care ai nevoie pentru a-ti rezolva o problema financiara, tot asa poti lasa si autoturismul personal. Totul se deruleaza foarte simplu si rapid si necesita un numar minim de documente, spre deosebire de banca: buletinul, talonul si cartea de identitate a masinii. La serviciile Amanet Auto pot apela atat persoane fizice, cat si juridice, care mai au nevoie in plus de actul constitutiv al firmei si de stampila societatii.

Concret, pentru a obtine bani de la Amanet Auto, trebuie sa contactezi firma la 0723.444.200 si sa obtii o evaluare telefonica a masinii tale. Tot atunci, afli si comisionul si restul detaliilor. Apoi, trebuie sa te deplasezi la sediul companiei pentru a furniza actele necesare si a semna contractul de credit. Nu mai ramane decat sa primesti banii, iar acest lucru se intampla pe loc. "Le oferim clientilor servicii rapide si de calitate, adaptate nevoilor fiecarui client in parte, pentru ca fiecare persoana are nevoi si posibilitati diferite!", considera Adrian Paraschiv, directorul Amanet Auto, din Bucuresti.

Cati bani primesti cand iti amanetezi masina

Atunci cand apelezi la astfel de servicii, poti obtine intre 60% si 75 % din pretul actual al masinii, care se calculeaza in functie de vechimea acesteia si de modul in care se prezinta. Daca ai o masina care a fost fabricata inainte de 2012, nu te incadrezi in conditiile unui imprumut auto. Totusi, daca detii o masina foarte veche, de epoca, ea poate fi folosita drept garantie pentru amanet auto. In general, comisionul este de 0.20% pe zi din valoarea imprumutului acordat, dar acesta poate scadea pana la 0.12 %/zi, in functie de suma si de perioada contractata. Cea mai mica perioada de contractare a unui credit cu garantie auto este de 14 zile. Cele mai multe credite de acest gen se acorda pentru 30 de zile, cu optiunea de prelungire inca 14 zile. In acest timp, comisionul nu se schimba si nu se introduc taxe suplimentare.

Ce se intampla cu masina?

In timpul derularii contractului de amanet auto, masina va sta intr-unul dintre cele doua parcuri auto detinute de compania cu care ai semnat contractul. Aici, i se va fotografia exteriorul, interiorul si kilometrajul si va fi acoperita cu o prelata. Masina va fi pazita nonstop de catre o firma de paza si de camerelor video de supraveghere, la imaginile carora ai acces oricand online.

Dupa terminarea contractului, trebuie sa restitui imprumutul luat si sa platesti comisionul aferent. Daca nu poti sa te achiti de sarcini din diverse motive, nu vei pierde masina. Poti s-o vinzi oricand direct din parcul auto, pentru a face rost de bani pentru inchiderea contractului de amanet auto, iar diferenta ramane la tine.

Autor, Sursa

Autor: Amanet Auto
Sursa: AmanetAuto.ro

Cuvinte cheie

amanet auto, amanet auto nonstop, amanet auto bucuresti, imprumut auto, credit cu garantie auto

Statistici

Data articol: 14 Feb 2017
Data adaugarii: 14 Feb 2017, ora 15:41
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 866 din total vizualizari: 866
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.