Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: In Romania, anual, soferii iau amenzi de circulatie in valoare totala de peste 3 milioane de Euro. Insa multe dintre acestea ajung sa nu fie platite din diverse cauze. Cel mai adesea, drumurile la CEC, la casieriile autoritatilor administratiei publice locale ori ale altor institutii...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16443)

Prins pe picior gresit? Plateste amenda de circulatie online!

Articol: Prins pe picior gresit? Plateste amenda de circulatie online!

23 march 2016, articol adaugat la 23 march 2016, ora 14:06

In Romania, anual, soferii iau amenzi de circulatie in valoare totala de peste 3 milioane de Euro. Insa multe dintre acestea ajung sa nu fie platite din diverse cauze. Cel mai adesea, drumurile la CEC, la casieriile autoritatilor administratiei publice locale ori ale altor institutii publice abilitate sa administreze veniturile bugetelor locale, sunt o corvoada pentru soferii prinsi pe picior gresit care prefera sa nu le mai plateasca, tocmai pentru a le demonstra autoritatilor ca birocratia face statul sa piarda bani frumosi.

Dar acum, daca ai fost amendat, mai ai o posibilitate de a plati amenda, printr-un serviciu online unic, sigur, rapid si eficient, gratie Amenda-online.ro. Site-ul Amenda-online.ro este autorizat de Directia de Impozite si Taxe Locale si poate fi accesat in mod gratuit. In plus, te costa doar cat este scris pe procesul verbal, niciun leu in plus.

Conform O.G. nr. 8/2015, care a modificat O.G. nr. 15/2002, privind aplicarea tarifului de utilizare si a tarifului de trecere pe reteaua de drumuri nationale din Romania, conducatorii auto prinsi ca circula fara rovinieta si sunt surprinsi de camerele video mobile sau fixe, primesc amenda prin intermediul Postei Romane, in maxim 2 luni de zile de la constatarea contraventiei.

Si astfel, soferii care au incalcat legea trebuie sa achite sume cuprinse intre 250 si 4.500 de lei, in functie de tipul masinii si de gravitatea infractiunii, in termen de 15 zile de la data comunicarii procesului verbal catre contravenient.

Pentru a usura si mult viata conducatorilor auto, acestia pot face plata acestor amenzi de circulatie cu ajutorul Amenda-online.ro, o tranzactie 100% sigura, prin card bancar - MasterCard, Maestro, Visa sau Visa Electron.

Serviciul este disponibil 24/24 ore, pentru ca tu sa te incadrezi in limita de plata de 48 de ore. La finalul operatiunii de plata a amenzii pentru rovinieta, vei primi un mesaj de multumire, cu informatiile de baza ale tranzactiei. Apoi, in doar cateva minute, ai confirmarea de plata pe email. Deci nu exista riscul de a o pierde vreodata si poti dovedi, la nevoie ca ai achitat datoria catre stat.

In termen de 15 zile trebuie sa trimiti dovada platii amenzii de circulatie in lipsa unei roviniete valabile catre CESTRIN. Acest lucru se poate face fie prin posta sau curierat, fie prin predare directa la sediul CESTRIN din Bd. Iuliu Maniu, nr. 401 A, Sector 6, Bucuresti, pe e-mail (la adresa info.rovinieta@cestrin.ro ) sau prin fax, la numarul de telefon 021.315.15.84.

Asa ca bucura-te de cel mai bun serviciu de plata a amenzii de circulatie online, fara stat la cozi, fara batai de cap, fara nervi intinsi la maximum. Este rapid, 100% sigur, eficient si te scuteste de ceea ce soferilor nu le place - birocratia. Amenda-online.ro, partenerul tau de incredere in fiecare zi.

Autor, Sursa

Autor: Amenda-online.ro
Sursa: Amenzi de circulatie

Cuvinte cheie

amenda circulatie, amenzi de circulatie, plata amenda circulatie, plata amenzi circulatie, amenda circulatie online, amenzi circulatie online, amenda rovinieta, amenzi roviniete

Statistici

Data articol: 23 Mar 2016
Data adaugarii: 23 Mar 2016, ora 14:06
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 742 din total vizualizari: 742
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.