Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Fotografia pe suport electronic sau de hartie este dovada momentelor speciale din viata noastra, momente unice a caror amintire o dorim vie, plina de culoare si peste ani. Filmul nuntii si fotografiile de nunta reprezinta o investitie pe teremen lung, ale carei avantaje le veti descoperi...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Albumul foto de nunta

Articol: Albumul foto de nunta

25 october 2011, articol adaugat la 25 october 2011, ora 14:30

Fotografia pe suport electronic sau de hartie este dovada momentelor speciale din viata noastra, momente unice a caror amintire o dorim vie, plina de culoare si peste ani. Filmul nuntii si fotografiile de nunta reprezinta o investitie pe teremen lung, ale carei avantaje le veti descoperi in timp. Atunci cand planificam organizarea nuntii, pe lista noastra de prioritati un loc de frunte ar trebui sa fie ocupat de bugetul alocat serviciilor foto-video. Nu lasati rezolvarea acestui aspect pentru ultimele luni; contactati din timp furnizorii de servicii foto video si achitati avansul necesar rezervarii datei dorite.

Fotografia de nunta a evoluat in timp, de la binecunoscutele fotografii care surprind momentele importante ale evenimentului, la fotografii care merg mai mult in zona de fashion. Fotografia alb negru revine in forta, emanand un aer retro si fiind preferata de miri datorita farmecului aparte pe care il degaja. Naturaletea gesturilor si miscarilor este cea care domina fotografia de nunta, in acest moment. Ipostazele surprinse sunt inedite, in miscare, spun o poveste.

Pentru realizarea unor fotografii de acest fel, decorul, disponibiliatea mirilor si experienta fotografului contribuie aproape in mod egal. Sedinta foto este momnetul in care pot fi realizate fotografii deosebite, in locatii speciale care sa reliefeze personalitatea si preferintele mirilor. Pentru ca sedinta foto sa fie un adevarat succes ar trebui rezervat un timp de 3-4 ore, o perioada suficienta pentru a pune in practica idei inedite. Echipa www.filmari-foto-nunti.ro sugereaza mirilor si posibiliatea de a face sedinta foto fie inainea nuntii, fie dupa nunta. Daca se opteaza pentru aceasta varianta, se elimina stresul inerent din ziua nuntii, iar mirii au ocazia sa se manifeste natural, dezvaluindu-si adevarata personalitate, lucru care transpare din fotografii.

Nunta este un eveniment care se remarca prin rafinamant si eleganta, aspecte luate in cosideratie atunci cand se alerge locatia evenimentului, decorurile, meniul, muzica, tinuta si nu in ultimul rand serviciile de foto-video. Fotograful si camaramanul trebuie sa afiseze o tinuta si atitudine demne de importanta evenimentului la care participa. Eleganta tinutei sugereaza respect pentru client si nu in ultimul rand pentru propria persoana. Pe langa profesionalism si preturile practicate, un alt criteriu de luat in consideratie atunci cand contractati echipa foto video ar trebuie sa fie si felul in care se prezinta membrii acestei echipe.

Echipa www.filmari-foto-nunti.ro se remarca prin modul deschis si civilizat de comunicare, atitudine si prezenta decenta.Profesionalismul echipei este completat de pasiunea pentru fotografie si dorinta de a furniza un material de calitate superioara, unic, plin de insipratie. www.filmari-foto-nunti.ro ofera solutii personalizate, unice, special create pentru fiecare client in parte.

Autor, Sursa

Autor: C. Andreea Ioana
Sursa: Filmari Foto Evenimente

Cuvinte cheie

filmari foto nunti, filmari nunti iasi, foto nunti iasi, fotografia de nunta, albumul foto de nunta

Statistici

Data articol: 25 Oct 2011
Data adaugarii: 25 Oct 2011, ora 14:30
Ultima actualizare: 25 Oct 2011, ora 14:35
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1468 din total vizualizari: 1468
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.