Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: All Included Events Constanta este o agentie de organizari evenimente, ce vine in intampinarea tuturor celor care doresc sa imprumute ceva din experienta noastra dar mai ales acelora care doresc un eveniment unic bazandu-se pe creativitatea si originalitatea noastra. All Included...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16434)

Spectacol Ursitoare Botez Constanta - All Included Events Constanta 0728955745

Articol: Spectacol Ursitoare Botez Constanta - All Included Events Constanta 0728955745

09 august 2016, articol adaugat la 09 august 2016, ora 12:54

All Included Events Constanta este o agentie de organizari evenimente, ce vine in intampinarea tuturor celor care doresc sa imprumute ceva din experienta noastra dar mai ales acelora care doresc un eveniment unic bazandu-se pe creativitatea si originalitatea noastra. All Included Constanta organizeaza orice tip de eveniment de la A la Z, fie el petrecere, aniversare, petreceri pentru copii, evenimente corporate, petreceri private, coktail party, simpozioane, conferinte, team bulding-uri, congres, nunta si botez.
Cand avem o petrecere pentru Botez, venim cu cel mai frumos spectacol cu ursitoare din Constanta! Rochii minunate, coregrafie unica, confetti si baloane de sapun pentru a pune in scena cel mai frumos spectacol cu ursitoare. Ne ocupam de invitatii si marturii speciale si personalizate, aranjamente pentru lumanari si cristelnita dar si decoratiuni din flori sau din baloane pentru biserica, pentru acasa sau pentru restaurant. Realizam si candy bar tematic cu numele bebelusului sau diverse tematici pentru botez, tort personalizat sau bar de fructe. Ne ocupam si de entertainment cu o echipa de dansatori profesionisti de dans artistic - diverse coregrafii, dans popular, tiganesc, brazilian, cabaret sau dans oriental. Daca doriti ceva mai special avem un Magician deosebit ce va face senzatie la orice tip de eveniment.
Botezul este un eveniment important pentru parinti, este momentul in care noul membru al familiei este crestinat, fiind ocazia perfecta pentru a-l prezenta tuturor prietenilor si cunostintelor! Dupa ceremonia de botez ce are loc la Biserica, se pregateste petrecerea, cu muzica si dans, mancare si multe momente deosebite. Momentul cu Ursitoare este un spectacol pentru invitati, dar si un moment emotionant pentru parinti, datorita scenariului si cuvintelor rostite de ursitoarele noastre.
Costumate in rochii superbe de printese, in culori diferite, cu voal prins de maini, asemeni unor aripi si coifuri inalte de zane, ursitoarele All Included Constanta vor crea o atmosfera de basm la orice eveniment sunt invitate. Fie ca este vorba de un botez in Constanta, taierea unui mot sau petrecere pentru rupere turta, un astfel de spectacol va fi un plus de amuzament, de emotie si cu un efect pozitiv asupra tuturor invitatiilor. Zanele ursitoare Constanta nu sunt pretentioase, desi se spune ca ursitoarele din traditie, urseau copilului in functie de starea parintilor, daca acestia erau bine dispusi urseau numai de bine, daca aveau o stare proasta, ursitoarele din popor se suparau si urseau de rau copilului. In Constanta la petrecerea de botez parintii nu au cum sa fie suparati, cu siguranta este cea mai fericita zi din viata lor de parinti.
Scenariu realizat de cele 3 actrite, 3 ursitoare bune, are loc pe un fundal muzical de poveste, se recita urari de bine pentru viata copilului: ii ursesc sa fie cuminte, intelept si inteligent, iubitor si sa aibe parte de o viata frumoasa, linistita, sanatate, o casnicie reusita si sa fie mereu inconjurat de iubire. Daca va doriti un plus de amuzament si un spectacol de teatru mai complex, puteti invita a patra ursitoare, ursitoarea cea rea. Aceasta va crea o scena amuzanta, in incercarea sa de a strica planurile ursitoarelor bune, dar ea va fi izgonita de la petrecerea pentru rautatea sa.
Spectacolul cu usitoare Constanta dureaza in jur de 20 de minute, puteti adauga momentul tortului la acest spectacol iar noi va punem la dispozitie si masina de baloanea de sapun, fum greu sau tunuri de confetti si artificii pentru a amplifica momentul. Ursitoarele vor face fotografii cu parintii si bebelusul, astfel veti ramane cu amintiri deosebite. Puteti completa spectacolul cu un Balon Jumbo, un spectacol de magie cu trucuri pentru toti invitatii sau un spectacol de dans ce va va antrena invitatii pe ringul de dans.
Toate aceste servicii sunt disponibile fara costuri de transport in Constanta si Mamaia, dar ne putem deplasa la evenimente oriunde in judetul Constanta si Tulcea: Mangalia, Eforie, Costinesti, Techirghiol, Navodari, Medgidia, Cernavoda, Macin, Babadag sau Murfatlar. Pentru mai multe informatii si programari ne puteti contacta la telefon 0728955745 sau pe site-ul http://www.allincluded.ro

Autor, Sursa

Autor: All Included
Sursa: nespecificata

Cuvinte cheie

ursitoare constanta, botez constanta, printese ursitoare

Statistici

Data articol: 09 Aug 2016
Data adaugarii: 09 Aug 2016, ora 12:54
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 795 din total vizualizari: 795
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.