Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Botezul este un eveniment sacru si, in general, dupa ceremonie se obisnuieste ca oamenii sa sarbatoreasca evenimentul printr-o petrecere de botez in Constanta. Botezul in Constanta nu mai este doar o simpla petrecere, parintii dorind sa isi sarbatoreasca copilul cu mare fast si voie buna...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Botez cu printese ursitoare Constanta, zane ursitoare Constanta - 0762838354

Articol: Botez cu printese ursitoare Constanta, zane ursitoare Constanta - 0762838354

12 march 2016, articol adaugat la 12 march 2016, ora 16:03

Botezul este un eveniment sacru si, in general, dupa ceremonie se obisnuieste ca oamenii sa sarbatoreasca evenimentul printr-o petrecere de botez in Constanta. Botezul in Constanta nu mai este doar o simpla petrecere, parintii dorind sa isi sarbatoreasca copilul cu mare fast si voie buna alaturi de toti cei dragi. La fiecare petrecere, trebuie ca oaspetii sa fie distrati sau emotionati, sa se mentina mereu o atmosfera de poveste si de povestit pentru anii ce vor urma si, mai ales, pentru ca bebelusul sa aiba amintiri frumoase cand va fi mare! Momentele artistice la botez Constanta sunt numeroase, insa dintre cele mai emotionante si mai frumoase este spectacolul cu ursitoare Constanta. http://www.printeseursitoareconstanta.ro, 0762838354.
Spectacolul cu ursitoare la botez Constanta este un moment magic, deosebit de frumos si emotionant pentru toti cei prezenti, si are un impact extraordinar asupra parintilor si nasilor. Printesele ursitoare Constanta vin la fiecare copil care isi sarbatoreste botezul in Constanta, dar si la ruperea turtei si la taierea motului in Constanta, deci orice fel de eveniment care il implica pe micul bebelus.
Momentul cu ursitoare la botez Constanta transforma pentru 20 de minute ringul de dans intr-un spatiu al povestilor unde orice e posibil! Zanele ursitoare Constanta poarta rochii de printesa, colorate si stralucitoare, fluturand din bagheta magica cu care isi astern peste micut darurile spirituale, intelectuale si fizice ce ii vor inlesni trecerea prin viata. Coifurile colorate si voaluri usoare vor da si mai mult realism povestii ce se desfasoara in fata ochilor invitatilor! Muzica speciala pe care isi fac aparitia ursitoarele, balonasele de sapun sau fumul greu care da senzatia de nori, confera un aspect de basm intregului moment. De fiecare data, parintii sunt impresionati de interpretarea ursitoarelor Constanta ce isi fac rolul mai frumos prin felul in care se misca, rostesc cuvintele si prin poeziile emotionante ce sunt rostite. Fiecare ursitoare are un anumit rol in momentul cu ursitoare Constanta, iar una din ele interpreteaza semnificatia numelui bebelusului, facand cunoscute provenienta numelui si ceea ce numele reprezinta.
Spectacolul cu ursitoare la botez Constanta poate fi completat de aducerea tortului pentru ca momentul artistic sa fie complet. Ursitoarele vor ramane atunci, cateva minute in plus pentru a face fotografii cu bebelusul si parintii, dar si invitatii.
Uneori, la un botez tematic in Constanta, parintii opteaza si pentru aducerea unor mascote, precum Mickey si Minnie Mouse sau alte personaje din desene animate in Constanta care vor completa atmosfera delicios de frumoasa!
Inchirierea printeselor ursitoare pentru botez Constanta nu este deloc dificila, stabilindu-se data, locul si ora la care doriti sa fie prezente ursitorile Constanta. Trebuie retinut si ca ursitoarele magice Constanta se deplaseaza in orice localitate din judetul Constanta si Tulcea si pot veni si pana in Medgidia, Cernavoda, statiunile de langa Constanta, Mangalia si restul localitatilor din judetul Constanta, dar si Tulcea! Show-ul cu ursitoare Constanta se preteaza pentru orice botez, oricat de mic sau mare, pentru a crea amintiri memorabile pentru bebelus!


Autor, Sursa

Autor: Bijoux Events
Sursa:

Cuvinte cheie

ursitoare constanta, ursitoare botez constanta, printese ursitoare

Statistici

Data articol: 12 Mar 2016
Data adaugarii: 12 Mar 2016, ora 16:03
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 702 din total vizualizari: 702
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.