Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Atunci cand implinesti 18 ani, devii major, esti tanar, inca pe bancile liceului si iti doresti un debut grandios in randul adultilor. Tinerii asteapta cu nerabdare sa devina majori, sa poata da examenul pentru permisul auto, sa fie responsabili, cu alte cuvinte sa devina adulti. Iar...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Organizare Majorat Constanta - servicii utile pentru organizarea petrecerii

Articol: Organizare Majorat Constanta - servicii utile pentru organizarea petrecerii

08 march 2016, articol adaugat la 08 march 2016, ora 12:53

Atunci cand implinesti 18 ani, devii major, esti tanar, inca pe bancile liceului si iti doresti un debut grandios in randul adultilor. Tinerii asteapta cu nerabdare sa devina majori, sa poata da examenul pentru permisul auto, sa fie responsabili, cu alte cuvinte sa devina adulti. Iar petrecerea de majorat, nu poate fi o petrecere ca oricare alta, trebuie sa fie o petrecere formidabila, la care sa fie invitata toata lumea cunoscuta, la care sa se simta cu adevarat speciali si sa iasa o petrecerea memorabila ce va marca acest eveniment important in viata fiecarui tanar.
Cand vine vorba de organizarea unui majorat, acest lucru se poate realiza pe o anumita tema, in cazul fetelor poate fi cu princess (roz), fiind ultimul eveniment ca si copil, poate fi o petrecere pe plaja, sau poate fi o petrecere la un restaurant, in functie de bugetul alocat pentru eveniment. Daca nu se doreste un eveniment tematic, serviciile nu trebuie sa se imbine neaparat. O firma de organizare evenimente, cum este All Included Events Constanta, va ofera pachete de servicii pentru organizarea unei aniversari cum este majoratul.
O petrecere de majorat indiferent de locatie trebuie sa aibe decoratiunile potrivite. Daca este vorba de o locatie eleganta, puteti alege aranjamente florale pentru mese, aracada de flori naturale sau figurine din flori. Daca se doreste o atmosfera mai jucausa, baloanele sunt alegerea perfecta. Baloanele cu heliu pentru local pot fi alese in culorile preferate, pot fi eliberate in tot restaurantul sau pot reprezenta aranjamente pentru mese. La intrarea in local se poate realiza o arcada din baloane, balonul Jumbo este ideal pentru momentul tortului iar cifrele aniversare din baloane vor marca intr-un mod deosebit evenimentul.
Tortul pentru aniversarea majoratului trebuie sa fie cu adevarat special! Sa reprezinte personalitatea sarbatoritului/sarbatoritei, sa fie ceva ce ii place, in culorile preferate si cu mici simboluri pentru debutul in viata de adult: cu un mesaj emotionant sau decoratiuni realizate din pasta de zahar colorata. Ca orice petrecere importanta, dulciurile nu trebuie sa lipseasca, iar un candy bar personalizat pe tematica evenimentului, va fi cea mai buna alegere pentru servirea prajiturilor. Un candy bar pentru majorat trebuie sa contina elemente cheie, poze cu personajul principal, banner personalizat si prajituri tematice.
In ceea ce priveste momentele artistice, sau surprizele artistice pentru o aniversare de 18 ani, un spectacol de dans oriental, in cazul baietilor, este cea mai potrivita surpriza! Dar puteti opta si pentru alte dansuri, realizarea unei coregrafii, ce va fi o surpriza minunta pentru invitatii dumneavoastra! Puteti aduce un spectacol de dans cabaret, can can, tiganesc, brazilian, grecesc sau orice alta coregrafie. Un spectacol de magie cu un magician profesionist ce va capta atentia tuturor tinerilor cu cele mai reusite trucuri poate fi un moment special in cadrul petrecerii. Jocul Pinata, cu o pinata realizata pe tema evenimentului, cu cifre sau cu ceva ce-i place mult sarbatoritei/sarbatoritului si umpluta cu anumite dulciuri sau obiecte mici poate fi deasemenea o surpriza deosebita.
Tot ce mai aveti nevoie este un fotograf care sa surprinda cele mai frumoase momente alaturi de familie si prieteni, un fotograf ce va poate face o sedinta foto profesionala si un cameraman ce va inregistra momentele cheie ale evenimentului. Sa nu uitam de muzica, un DJ profesionist cu intreaga instalatie de sonorizare cu un program de karaoke si petrecerea este completa! All Included Events Constanta are o experienta in acest domeniu si va ajuta sa puneti la cale cea mai frumoasa petrecere de majorat! Contact organizare majorat Constanta: 0728955745 sau pe site-ul http://www.allincluded.ro

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: nespecificata

Cuvinte cheie

organizare majorat, servicii majorat, decoratiuni majorat

Statistici

Data articol: 08 Mar 2016
Data adaugarii: 08 Mar 2016, ora 12:53
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 781 din total vizualizari: 781
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.