Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Vrei sa stii care sunt modelele de rochii de mireasa 2017 prezentate de designeri in cadrul festivalurilor de moda? Vrei sa fii in trend cu ultimele noutati? Specialistii de la Calin Events iti vor dezvalui ce creatii se vor purta anul viitor, in ziua nuntii. Colectiile designerilor...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Rochii de mireasa 2017: Ce se va purta anul viitor?

Articol: Rochii de mireasa 2017: Ce se va purta anul viitor?

03 october 2016, articol adaugat la 03 october 2016, ora 09:47

Vrei sa stii care sunt modelele de rochii de mireasa 2017 prezentate de designeri in cadrul festivalurilor de moda? Vrei sa fii in trend cu ultimele noutati? Specialistii de la Calin Events iti vor dezvalui ce creatii se vor purta anul viitor, in ziua nuntii.

Colectiile designerilor straini de rochii de mireasa 2017 nu sunt deloc clasice. Daca vrei ca anul viitor sa fii o mireasa in ton cu moda trebuie sa uiti de rochiile de mireasa printesa sau sirena. Se vor purta rochii lejere, transparente, cu volane. Ele vor fi in culorile traditionale alb, ivoire sau bej, dar nu va lipsi nici negrul. In plus, rochiile vor avea imprimeuri florale. Bineinteles, acestea trebuie sa se incadreze in tematica nuntii alese, un trend care se va pastra si in anul care urmeaza.

Multi designeri creaza modele de rochii de mireasa universale, care sa se potriveasca oricarei femei, indiferent de locul in care se casatoreste sau de tematica aleasa. Acestea nu se vor demoda niciodata, de aceea le vei regasi in continuare in recomandarile de rochii de mireasa 2017. Insa, daca vrei sa iesi cu adevarat in evidenta in ziua cea mare, trebuie sa tii cont de tendinte:

- Cei care vor ajunge la altar in 2017, trebuie sa acorde o atentie sporita detaliilor, nu numai imaginii de ansamblu a nuntii. Miresele din 2017 sunt elegante si misterioase. In plus, ele sunt accesorizate cu diverse elemente aurii.

- Noile colectii de rochii de mireasa 2017 au detalii seducatoare, cu umerii goi si decolteul in V.

- La fel de atragatoare vor fi si manecile de dantela sau bretelele fixate sub nivelul umerilor.

- Detaliile spatelui sunt si ele la fel de importante. Un spate gol sau usor transparent ofera o nota romantica oricarei mirese.

- Un alt aspect ce nu trebuie neglijat sunt aplicatiile 3D in relief, fie ca vorbim de aplicatii de dantela, flori, funde supradimensionate sau alte ornamente menite sa atraga orice privire.

- In 2017, inca se mentine in voga culoarea blush (roz pal). Miresele pot opta pentru intreaga rochie realizata intr-o astfel de culoare sau se pot limita asupra detaliilor (funde, flori, dantela, cristale colorate, pantofi etc).

- Buchetele de mireasa vor contine pene alaturi de flori. Aceste accesorii vor da un farmec aparte evenimentului si vor transpune invitatii intr-o poveste. Penele pot fi folosite si la infrumusetarea rochiilor de mireasa.

- Rochiile de mireasa 2017 vor urma formele geometrice ale siluetelor si vor fi create utilizand atat culoarea alb, cat si negru.

- Marsala (culoarea aprinsa de vin rosu) va fi in continuare o culoare populara la nuntile de anul viitor, asa ca iti poti alege o rochie de mireasa pe care sa o personalizezi in astfel de tonuri.

- O alta tendinta in materie de rochii de mireasa 2017 este utilizarea de cristale si pietre decorative.

- In voga va ramane si dantela eleganta sau cea in culori contrastante (negru cu alb, rosu aprins la roz deschis, crem si albastru inchis etc).

Autor, Sursa

Autor: Calin Events
Sursa: Rochii de mireasa

Cuvinte cheie

rochii de mireasa, rochii mirese, rochii de seara, rochii de mireasa 2017, rochii mireasa printesa, rochii mireasa sirena

Statistici

Data articol: 03 Oct 2016
Data adaugarii: 03 Oct 2016, ora 09:47
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 854 din total vizualizari: 854
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.