Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Inca nu ai apucat sa cumperi cadouri pentru toate femeile speciale din viata ta? Nu-i nimic! Christina Diamonds te provoaca sa iti pui imaginatia la treaba si sa profiti de oferta sa - 30% reducere la toata gama de bijuterii, pana pe 15 martie. Bijuterii pentru cupluri, prin care sa...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Idei de cadou, chiar si fara ocazie - 30% reducere la gama de bijuterii Christin

Articol: Idei de cadou, chiar si fara ocazie - 30% reducere la gama de bijuterii Christin

11 march 2018, articol adaugat la 23 march 2018, ora 13:15

Inca nu ai apucat sa cumperi cadouri pentru toate femeile speciale din viata ta? Nu-i nimic! Christina Diamonds te provoaca sa iti pui imaginatia la treaba si sa profiti de oferta sa - 30% reducere la toata gama de bijuterii, pana pe 15 martie.


Bijuterii pentru cupluri, prin care sa arati cat de mult o iubesti

Colectia dedicata cuplurilor, pentru care dragostea este cel mai profund sentiment, insumeaza bratari personalizate din cea mai buna piele italiana si reprezinta povestea care va uneste, cumulul de evenimente speciale din viata voastra si devotamentul.

Colectia de bratari zodiac, impreuna cu lantisoarele de dama cu insemnele astrale, se vrea a fi axata pe corespondenta dintre pietrele semipretioase si zodii, imbinand in mod armonios viziunea designerului din spatele brandului - Christina Hembo, femeia puternica ce creaza bijuterii pentru si despre femei.

Bratarile de cuplu din colectia Zodiac sunt realizate cu aceeasi atentie la detalii ca toate bijuteriile Christinei Hembo. Mesterii bijutieri din fabricile din Thailanda au grija ca tu si persoana iubita sa purtati bijuterii unice, de calitate, a caror stralucire sa dainuie in timp, gratie baii de rodiu in care sunt scaldate.


Bratari din piele ce debordeaza de rafinament

O bratara din piele este simbolul unei personalitati active, insa devine o"arma" a bunului-gust si rafinamentului, atunci cand este impodobita cu pandantive unice, create manual. Pielea este un material care prinde tot mai mult avant in ultimii ani, fiind folosita atat in creatiile vestimentare, cat mai ales in liniile de bijuterii si accesorii.

Christina Diamonds s-a bucurat de notorietate gratie unui concept unic, al Christinei Hembo, prin care bratara aleasa este creata dupa marimea clientului, are un sistem de prindere sigur - cu magnet.

In ceea ce priveste bratarile, noi iti propunem mai multe tipuri: prima, si cea mai solicitata de clienti este cea din piele. A doua este reprezentata de bratarile metalice, din argint 925 Christina. Doar ca mult mai elegante si inteligent create - cu alte cuvinte, prinderea cu magnet o face si mai usor de inchis, chiar fara ajutor.


Inele cu pietre pretioase

Inelele de dama Christina Diamonds sunt alegerea ideala pentru a-ti surprinde cea mai buna prietena, pentru a-i multumi mamei de ziua ei sau pentru a-ti recompensa copilul pentru o fapta buna. Christina Hembo, designerul brandului nostru le inspira pe femei sa isi accepte personalitatea si sa o exprime in stilul propriu - fiecare femeie este unica prin pasiunile pe care le are, prin stilul vestimentar si trairile de zi cu zi.
Anul acesta #spunenuzirconiu si ofera-i un inel de logodna unic sau unul simbolic, incrustat cu onix, ametist, cuart sau safire, de a caror stralucire sa se bucure timp indelungat. Toate inelele si bijuteriile Christina Diamonds sunt realizate din argint 925, placat cu aur galben sau roz, rodiat, astfel incat sa reziste la purtari repetate, socuri, zgarieturi si alte posibile defectiuni.


Ceasuri cu mecanism elvetian de exceptie, de la doar 579 de lei

De peste 15 ani, Christina Hembo, designerul Christina Jewelry & Watches si cea care a creat ceasuri de exceptie pentru Casa Regala a Danemarcei, se ocupa de crearea ceasurilor personalizate, printr-un concept unic in lume - T-bar. T-bar-ul a devenit patentul unic in lume prin care un ceas clasic se poate transforma intr-o bijuterie veritabila, personalizata cu pandantive cu suflet.

Astfel, doamnele si domnisoarele, isi pot crea un ceas Swiss Made de la zero. Isi aleg ceasul de dama Clasic, ii adauga o bratara din piele, pandantive si diamante veritabile, schimba cadranul si obtin o bijuterie personalizata, care la va pune in valoare personalitatea si stilul vestimentar.

Ceasurile "Swiss Made" ale Christina Diamonds respecta atributele tehnice si estetice impuse de eticheta, precum si procesul de fabricatie - traditional sau microelectronic. Ceasurile de barbati si de dama se bucura de stampila calitatii Swiss Made deoarece 50% dintre partile componente sunt realizate in Elvetia, fapt ce asigura o calitate ireprosabila si garantia unei bijuterii care va trece testul timpului.


Cercei versatili, de la doar 89 de lei

La fel ca intreaga colectie de bijuterii, Christina Diamonds iti ofera cea mai buna ocazie de a face un cadou din suflet, alaturi de o pereche de cercei din argint 925, placat cu aur galben sau roz si rodiat, de la 89 de lei.

In gama Christina Diamonds si-au facut loc si multe modele minunate de cercei cu surub, in diverse modele: cruciulita, inima, margarete, stelute, perle si multe altele. De asemenea, ar fi bine sa stii ca toate modelele de cercei de dama sunt incrustati cu topaze veritabile si perle naturale, astfel incat poti fi sigur ca ai facut cea mai buna investitie.

Autor, Sursa

Autor: ChristinaDiamonds
Sursa: Cadouri

Categorii

Cuvinte cheie

bratari personalizate, cercei, christinadiamonds, ceasuri dama, ceasuri swiss made

Statistici

Data articol: 11 Mar 2018
Data adaugarii: 23 Mar 2018, ora 13:15
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 550 din total vizualizari: 550
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.