Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Publicitatea este cheia succesului in afaceri, un mod eficient de promovare al produselor si al serviciilor oferite de companii. Modalitatile de promovare sunt multiple - campanii TV, radio, promovarea pe internet, publicitatea outdoor sau oferirea de materiale promotionale clientilor...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Promoveaza-ti afacerea prin materiale promotionale

Articol: Promoveaza-ti afacerea prin materiale promotionale

31 october 2011, articol adaugat la 31 october 2011, ora 10:18

Publicitatea este cheia succesului in afaceri, un mod eficient de promovare al produselor si al serviciilor oferite de companii. Modalitatile de promovare sunt multiple - campanii TV, radio, promovarea pe internet, publicitatea outdoor sau oferirea de materiale promotionale clientilor companiei, fiecare companie alegand metoda potrivita in functie de bugetul pe care este dispusa sa il investeasca in promovare si in functie de scopul urmarit. Pentru a veni in intampinarea oamenilor de afaceri cu idei si solutii de promovare sunt organizate anual targuri internationale de materiale promotionale, unde producatorii din domeniu isi prezinta oferta de produse.

Aceste produse sunt foarte variate si pot fi folosite in diverse domenii de activitate pentru campanii publicitare. Majoritatea furnizorilor comercializeaza aceste produse en gros, preturile fiind avantajoase la achizionarea unei cantitati mai mari de articole. Printre categoriile de materiale promotionale mentionam: agende, moda, elecronice, birou, instrumente de scris, vitalitate, casa, voiaj, eco, vara.

SC Keops Star este importator direct de materiale promotionale remarcandu-se in domeniul industriei publicitare prin varietatea si calitate deosebita a produselor comercializate.

Materiale promotionale reprezinta o solutie inteligenta pentru a promova o afacere in domeniul in care aceasta activeaza sau pentru a fideliza clientii existenti. Aceste produse pot fi oferite ca bonus in momentul achizitionarii unui serviciu sau produs sau cu ocazia unor momente desebite, cum sunt sarbatorile de Paste sau cele de Craciun.
Clientii dumnevoastra vor fi incantati sa primeasca un cadou personalizat care este util si de o calitate deosebita. Produsele pentru birou de tipul agendelelor, pixurilor, suportilor pentru CD-uri si DV-uri sunt intotdeauna binevenite dar un cadou la fel de inspirat poate fi si un portcard bancar, un portofel, o geanta sau un ceas de mana. Oferta de materiale promotionale este atat de variata incat solutiile pentru campaniile de publicitate sunt multiple.

Materiale promotionale pot fi folosite de firme in cadrul campaniilor de imagine, contribuind la promovarea serviciilor si a produselor; de asemeni aceste produse pot fi folosite in interiorul companiei, fiind oferite angajatilor cu prilejul unor momente speciale sau sunt utilizate in interiorul companiei, in activitatea zilnica, avand destinatia de articole consumabile. Evenimentele corporate de tip team building, lansari de produse, traininguri sunt un bun prilej pentru a oferi materiale promotionale.

Clientii pot comanda aceste materiale promotionale in cantitatea, culoare si marimea dorita. SC Keops Star ofera clientilor oferte personalizate si consultata de specialitate pentru atingerea obiectivului urmarit - o buna promovare a imaginii companiei, a serviciilor si a produselor oferite. In functie de tipul produsului achizitionat, materialele promotionale pot fi personalizate la cererea clientului prin urmatoarele procedee: tampografie, serigrafie, transfer termic, folio, gravura, timbru sec si tipar digital.

Autor, Sursa

Autor: SC Keops Star SRL
Sursa: Promotional-Zone.ro

Cuvinte cheie

materiale promotionale, keops star, promovare, produse promotionale

Statistici

Data articol: 31 Oct 2011
Data adaugarii: 31 Oct 2011, ora 10:18
Ultima actualizare: 31 Oct 2011, ora 10:37
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1054 din total vizualizari: 1054

Poze Articol

Promoveaza-ti afacerea prin materiale promotionalePromoveaza-ti afacerea prin materiale promotionale
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.