Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Stire: Tuturor ne place sa mancam, din cand in cand, ceva dulce si bun. Fie ciocolata, bomboane, praline sau prajituri, vrem ca momentul nostru dulce sa fie unic, sa ne ofere o placere cu adevarat rafinata. Insa pentru asta trebuie sa alegi produse de calitate, asa cum sunt cele italiene....

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Produse Italia dulci, de calitate, la cele mai bune preturi

Stire: Produse Italia dulci, de calitate, la cele mai bune preturi

01 march 2016, stire adaugata la 01 march 2016, ora 09:50

Tuturor ne place sa mancam, din cand in cand, ceva dulce si bun. Fie ciocolata, bomboane, praline sau prajituri, vrem ca momentul nostru dulce sa fie unic, sa ne ofere o placere cu adevarat rafinata.

Insa pentru asta trebuie sa alegi produse de calitate, asa cum sunt cele italiene. Realizate dupa retete traditionale, de sute ani, cu renume in lumea uriasa a patiseriei si cofetariei internationale, produsele din Italia au un gust cu adevarat unic, o savoare intensa si sunt facute cu foarte multa dragoste.

Bomboanele si ciocolata sunt produse Italia care pot fi facute si cadou, cu sau fara ocazie. Si pentru ca avem o paleta diversificata, astazi iti prezentam cele mai bune sortimente aduse direct din Italia, de calitate premium.

Ciocolatele Novi Travolleta, produse Italia cu renume in intreaga lume. Fie ca alegi tabletele cu lapte, ciocolata fondanta, cu gianduja, alune de padure, alba sau amaruie, acestea sunt dulcele ideal de impartasit doar impreuna cu cei dragi. Gustul fin de ciocolata se imbina armonios cu cele mai bune esente, pentru un dulce desavarsit. Mhm... savoare cu adevarat italiana in 150 de grame de placere.

Ciocolata Novi Nero Nero, cu 88% cacao, pentru un gust intens cu putine calorii. "Hrana zeilor", cum era numita in Antichitate ciocolata, iti da energie pentru o zi plina. Ambalata elegant, in cutie de carton, pastreaza aroma intensa mai mult timp, pentru ca tu sa te bucuri mereu de un gust delicios si bun.

Ciocolata Novi Nero Nero Arancia este combinatia perfecta de ciocolata amaruie, bucati de portocala si fulgi de migdale, intr-un ambalaj elegant, ce ii pastreaza prospetimea un timp indelungat.

Un alt produs Italia dulce apreciat este tot o ciocolata, de aceasta data, cu aroma puternica a cafelei - Novi Nero Nero Caffe. Ai 75 de grame de cea mai fina ciocolata amaruie, care imbina gustul intens de cacao neagra (70%) cu boabele de cafea 100% arabica.

Gelatine con pezzi di ciocolatto, ambalate individual, sunt ideale pentru geanta, birou sau masina atunci cand simti nevoia de ceva fin, delicios si foarte usor. Bomboanele de ciocolata sunt realizate dupa o reteta traditionala italiana, ce respecta toate standardele de calitate, pentru ca tu sa te bucuri de gustul cel mai fin de lapte, iaurt, miere si ciocolata.

Mhm... vrei sa iti incepi ziua cu energie? Avem pentru tine cel mai bun produs Italia dulce, cu o istorie de peste 50 de ani - crema italiana de ciocolata cu alune Nutella Ferrero, in diferite cantitati (de la 200, 450, 630, 825 grame la 1 kilogram). Ai placere intensa, un gust de ciocolata foarte bun, recunoscut in intreaga lume, intr-un borcan cu istorie. Cele mai bune ingrediente se amesteca intr-o crema fina, tartinabila - alune, cacao, zahar, ulei de palmier, vanilina.

Nutella B-ready, napolitane umplute cu crema Nutella Ferrero sunt produsele Italia delicioase pe care trebuie sa le ai in geanta. Intr-un format mic, cu napolitane ambalate individual, sunt un desert delicios de crocant, care poate fi consumat chiar si la micul-dejun. Ingredientele de cea mai buna calitate, precum crema de alune Nutella si napolitanele din vafe sunt combinatia perfecta pentru orice moment al zilei.

Gelatine - Caramelle latte, abia asteapta sa le gusti. Este unul dintre produsele Italia cele mai bine vandute, mai ales ca acestea sunt realizate din ingrediente 100% naturale, pentru ca tu sa te bucuri de cel mai bun gust al laptelui si caramelului.

Si daca tot suntem la capitolul produse ce au facut istorie in lumea intreaga, trebuie sa vorbim si despre praline. Ferrero Rocher, Pocket Coffee, Baci, Mon Cheri sau Wiror's il Boero sunt doar cateva dintre sortimentele care te asteapta pe site.

Cu o traditie de peste 50 de ani, pralinele Ferrero Rocher sunt specialitatea italiana crocanta, din napolitana si cea mai fina ciocolata, cu aluna intreaga la interior. Ambalate intr-un staniol auriu, cu o farfurie de hartie, nu doar ca este delicioasa, cat si foarte eleganta. Ferrero Rocher reprezinta dulcele italian dus la rang de arta.

Pralienele Mon Cheri, alte produse Italia dulci recunoscute pentru combinatia fascinanta dintre ciocolata fina, lichiorul de cirese si cireasa mare ascunsa in interiorul bomboanei. Te atrag cu gustul lor unic si intens, care iti rasfata simturile ori de cate ori ai nevoie de ceva dulce irezistibil.

Daca nu ai avut timp sa iti bei cafeaua de dimineata, cu pralinele Pocket Coffee rezolvi rapid aceasta problema. Sunt produsele Italia dulci apreciate de toti marii pasionati de cafea arabica, care au nevoie de un strop de energie. Ai 18 bomboane fine de ciocolata, aromate cu cel mai bun espresso, intr-o combinatie care te farmeca.

Iar daca esti mare amator de praline 100% italiene, avem si doua colectii de sortimente. Prima este Ferrero Collection, ce cuprinde cele mai cunoscute praline italiene - Ferrero Rocher, Rond Noir (ciocolata amaruie) si Raffaello. Cea de-a doua este Ferrero Prestige, colectie ce include 247 de grame de cele mai fine si delicioase combinatii de Ferrero Rocher, Mon Cheri si Pocket Coffee.

Pralinele italiene Bacetti Perrugina sunt produsele Italia dulci cu ciocolata amaruie, alune intregi sau ciocolata simpla, care au interior un ravas ce abia asteapta sa fie descoperit. Acestea pot fi facute cadou prietenilor sau degustate in compania celor dragi, alaturi de care sa te bucuri de un gust fin, unic, delicios.

Daca vrei sa ai o experienta dulce delicioasa, care sa iti aduca aminte de ultima vacanta din Italia, nu ezita sa cumperi cele mai bune produse Italia, la un raport calitate-pret just. Intra pe site si alege-ti deliciile pe care le preferi.

Autor, Sursa

Autor: Italian Shops
Sursa: Produse Italia

Categorii

Cuvinte cheie

produse italia, ciocolata italiana, produse din italia, italian shops

Statistici

Data stire: 01 Mar 2016
Data adaugarii: 01 Mar 2016, ora 09:50
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 649 din total vizualizari: 649
 

 

Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.