Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Dezvoltarea economica si culturala din majoritatea marilor orase din Romania cunoaste un progres considerabil si in industria turismului. Tot mai multi turisti viziteaza anual orasele din tara pentru a descoperi numeroasele localitati armonizate de istoria, cultura si traditiile...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16441)

Descopera cele 5 mari avantaje ale serviciilor de inchirieri masini

Articol: Descopera cele 5 mari avantaje ale serviciilor de inchirieri masini

09 october 2018, articol adaugat la 09 october 2018, ora 14:30

Dezvoltarea economica si culturala din majoritatea marilor orase din Romania cunoaste un progres considerabil si in industria turismului. Tot mai multi turisti viziteaza anual orasele din tara pentru a descoperi numeroasele localitati armonizate de istoria, cultura si traditiile romanesti. Acest fapt a condus la cresterea numarului de servicii de transport si de inchirieri masini ca o tendinta fireasca a dezvoltarii intregii societati.

Pentru experiente lipsite de riscuri inutile este important sa accesezi un pachet de servicii dedicate celor mai bune conditii de transport. Daca decizi sa pleci la drum impreuna cu familia sau cu prietenii, este important sa intelegi avantajele reale ale unor servicii profesionale de inchirieri masini.

1. Consultanta si asistenta 24/24

Desi numarul de oferte de inchirieri masini este foarte mare, doar anumite companii pot asigura consultanta specializata, in functie de destinatia calatoriei.

Cu alte cuvinte, aloca-ti timp pentru alte detalii ale calatoriei si ai incredere in recomandarile specialistilor, in privinta modelului optim de masina, in functie de cerintele tale.

Asadar, daca decizi pe ultima suta de metri sa inchiriezi o masina, alege intotdeauna o firma care da dovada de promptitudine. Spre exemplu, la FocusRent, companie de inchirieri masini cu peste 12 ani de experienta, beneficiezi de un serviciu de asistenta specializata disponibil 24/7.

2. Timp de livrare a masinii - Maxim 3 ore
Angajatii unei firme profesioniste de inchirieri masini gasesc intotdeauna solutia optima pentru ca autoturismul dorit sa fie livrat in maxim 3 ore de la confirmarea rezervarii.

O companie care isi respecta clientii si vrea sa iasa in intampinarea acestora ofera gratuit serviciul de livrare, la orice adresa, in functie de orasul in care este localizat parcul auto de automobile.

3. Masini performante, niciodata mai vechi de 5 ani

Calitatea si performanta unei masini este asigurata de anul de fabricare a acesteia. O firma specializata in servicii de inchirieri masini respecta reglementarile curente cu privire la conditiile de mediu si nu ofera spre inchiriere masini mai vechi de 5 ani de zile.

4. Inspectii tehnice efectuate la zi

Impreuna cu consultantii firmei iti poti echipa automobilul in functie de anotimp si conditiile de drum sau vreme. De asemenea, compania trebuie sa supuna automobilul unor verificari temeinice inainte de a ti-l inmana si sa iti prezinte cartea de identitate a masinii cu toate inspectiile tehnice la zi.

5. Asistenta rapida si gratuita in situatii neprevazute

Deseori, conditiile traficului urban si rural contribuie, in anumite cazuri, la avarierea masinii sau la aparitia unor situatii neprevazute de accident. In aceste cazuri mai putin placute, consultantii firmei de inchirieri masini vor gasi intotdeauna solutia potrivita, in functie de caz, pentru a inlocui, rapid si gratuit, automobilul avariat.

Aceste avantaje sunt integrate intr-un pachet de servicii dedicat unui plan de calatorie bine organizat. Compania FocusRent este specializata in servicii de inchirieri masini, avand o experienta notabila in domeniu.

Principalele parcuri auto din Bucuresti, Otopeni si Cluj pun la dispozitia clientilor o gama vasta de automobile performante si sigure. In plus, beneficiezi de asigurare RCA, rovinieta si full Casco si 10% reducere pe baza unui card de membru.

Autor, Sursa

Autor: FocusRent
Sursa: Inchirieri masini

Cuvinte cheie

inchirieri masini

Etichete

Statistici

Data articol: 09 Oct 2018
Data adaugarii: 09 Oct 2018, ora 14:30
Ultima actualizare: 09 Oct 2018, ora 14:33
Vizualizari in ultimele 30 zile: 483 din total vizualizari: 483
Descopera cele 5 mari avantaje ale serviciilor de inchirieri masini
 
 


Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.