Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: In toata cariera fotografica pe care am dezvoltat-o de-a lungul timpului, in special in fotografia de evenimente, sedinta foto de dupa nunta a fost printre favoritele mele. Incerc de fiecare data cand ma intalnesc cu viitorii miri sa ii conving ca cea mai buna alegere pentru amintirile...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

Fotograf nunta si sedintele foto de dupa nunta

Articol: Fotograf nunta si sedintele foto de dupa nunta

22 march 2018, articol adaugat la 22 march 2018, ora 16:04

In toata cariera fotografica pe care am dezvoltat-o de-a lungul timpului, in special in fotografia de evenimente, sedinta foto de dupa nunta a fost printre favoritele mele. Incerc de fiecare data cand ma intalnesc cu viitorii miri sa ii conving ca cea mai buna alegere pentru amintirile lor este sa aleaga si o sedinta foto after wedding sau "Trash The Dress", cum ii mai spun unii. Pentru ca nu ne place sa distrugem rochita am zis sa o numim astazi "Love the Dress" pentru a fi aliniati la dorintele mireselor de a-si pastra vii amintirile de la nunta.
Eu sunt Alex Pasarelu si sunt fotograf nunta sau fotograf profesionist de evenimente si astazi vreau sa iti vorbesc despre sedintele foto de dupa nunta.
Asa cum am spus si in introducere, acest gen de sedinta foto este de departe cel mai bun mod de a-ti imbunatati portofoliul. Daca esti fotograf de nunta si vrei sa ai imagini de calitate, atunci trebuie sa investesti mult timp si rabdare in a vinde acest serviciu. Exista o multitudine de avantaje atunci cand faci acest gen de sedinta foto de nunta. Beneficiezi de imagini bune cu niste miri care surpriza, nu mai sunt stresati! Da, la sedintele foto after wedding, toti mirii parca sunt alti oameni, au scapat deja de stresul din ziua nuntii, au scapat de stresul de a-si palti toate datoriile si astfel se vor distra maxim ori de cate ori vor avea ocazia. Dar mai important, ca o vor face alturi de tine pe care te cunosc deja si cu care au legat deja o prietenie stransa datorita fotografiilor de vis pe care le-ai oferit deja.
Ador sa fotografiez miri indragostiti de nunta lor in natura. Da, fotografiile after wedding se fac de cele mai multe ori in natura pentru a scoate in evidenta frumusetea lor intr-un peisaj de vis.
Am fotografiat ce este drept si sedinte foto de dupa nunta in mediul urban, si chiar a fost fun, dar aici depinde foarte mult de mirii vostri si lucrurile cu care se identifica.
Daca va vine sa credeti am fotografiat sedinte foto chiar si dupa botez. Cand parintii bebelusului au fost mult prea incarcati cu organizarea si au dorit sa refaca sedinta foto pentru a se relaxa. Da ca fotograf botez sau fotograf in general ai ocazia sa faci sedinte foto in orice ocazie si in orice tip de peisaj, important este sa ai suficienta experienta pentru a putea sustine incarcatura momentului si pentru a oferi imagini bune si de calitate.
pentru mai multe despre munca mea si experientele mele ca fotograf profesionist de evenimente, te astept pe https: //www.bellefoto.ro

Autor, Sursa

Autor: Alex Pasarelu
Sursa: Fotograf Nunta

Cuvinte cheie

fotograf nunta, fotograf botez, fotograf profesionist, fotograf familie, fotograf, foto nunta, foto botez, fotografie nunta

Statistici

Data articol: 22 Mar 2018
Data adaugarii: 22 Mar 2018, ora 16:04
Ultima actualizare: 22 Mar 2018, ora 16:05
Vizualizari in ultimele 30 zile: 568 din total vizualizari: 568
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.