Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: In ziua de astazi, este foarte greu pentru tinerele aflate la inceput de drum sa isi gaseasca un loc de munca pe placul lor, unde sa aiba posibilitatea sa se remarce si sa castige suficient cat sa duca o viata lipsita de griji financiare. De cele mai multe ori, ele gasesc joburi prost...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Iata ce avantaje te asteapta la cel mai mare studio de videochat din Bucuresti

Articol: Iata ce avantaje te asteapta la cel mai mare studio de videochat din Bucuresti

24 january 2019, articol adaugat la 24 january 2019, ora 14:59

In ziua de astazi, este foarte greu pentru tinerele aflate la inceput de drum sa isi gaseasca un loc de munca pe placul lor, unde sa aiba posibilitatea sa se remarce si sa castige suficient cat sa duca o viata lipsita de griji financiare. De cele mai multe ori, ele gasesc joburi prost remunerate, cu ture de 10-12 ore, unde nici macar nu au parte de vreo stabilitate sau de vreo recunoastere. De asemenea, instabilitatea de pe piata muncii le determina sa caute de la inceput o cariera banoasa, cum este cea de model de videochat, care sa le ajute sa-si realizeze cele mai arzatoare dorinte cat mai devreme in viata.

Daca esti interesata sa incepi o colaborare in acest domeniu, iata ce avantaje unice te asteapta la cel mai mare studio de videochat Bucuresti, Studio 20:

1. Contract legal ferm

Principala conditie ca sa ai certitudinea unei colaborari legale este contractul in baza caruia iti vei desfasura activitatea de model, ca orice alta meserie. La Studio 20 vei semna inca din prima zi, in dublu exemplar, un contract legal ferm de artist-interpret. Astfel vei avea garantia unor venituri sigure si legale, precum si a conditiilor de munca promise (trafic online, echipamente profesionale, training-uri, promovare etc.)

2. Asigurare privata

Studio 20 este singurul studio de videochat din Bucuresti si din tara care ofera modelelor sale contract legal ferm, asigurare stomatogica si asigurare medicala privata in reteaua Medlife inca din prima zi de activitate, plus bonusuri de performanta pe durata intregii colaborari.

3. Suport financiar

Chiar daca nu ai experienta in domeniul acesta, vei reusi sa ai succes, pentru ca vei fi sprijinita financiar inca de la inceput de drum si vei avea la dispozitie o echipa de suport permanent. Pentru a fi un model de succes, ai nevoie de o garderoba si de o trusa de machiaj pe masura! Cum toate aceste lucruri pot fi foarte costisitoare, Studio 20 iti va cumpara produsele necesare, pentru ca tu sa iti poti desfasura activitatea in cele mai bune conditii.

Mai mult decat atat, nu trebuie sa iti faci griji ca nu vei avea cu ce sa te intretii in primele luni ca model in cadrul celui mai bun studio de videochat din Bucuresti, deoarece vei avea un venit minim garantat de 1.000 de dolari. In cazul in care incasarile care iti revin vor depasi aceasta valoare, atunci venitul minim garantat nu se va mai aplica si vei primi procentul care ti se cuvine.

4. Cursuri individuale gratuite

Ca sa fii un model de top in cadrul Studio 20, cel mai mare studio de videochat Bucuresti, nu ai nevoie de experienta anterioara. Odata ce vei fi acceptata in echipa noastra, vei avea parte de cel mai bun training disponibil in aceasta industrie.

Mai mult, vei beneficia si de cursuri individuale gratuite de limba engleza, cultura generala si machiaj, care te vor ajuta atat pe plan profesional, cat si pe plan personal.

5. Propria casa sau masina intr-un timp foarte scurt

Este normal sa iti doresti o viata mai buna, fara sa iti pierzi ani intregi muncind pe un salariu minim, care nu iti asigura decat strictul necesar. Meriti sa fii apreciata, platita pe masura eforturilor tale si meriti sa ai propriul apartament sau masina visurilor tale. Toate aceste lucruri pot fi posibile in doar cativa ani de activitate la cel mai bun studio de videochat din Bucuresti daca esti serioasa, sociabila si perseverenta. Cu cat vei sta mai mult online si te vei dedica acestui job, cu atat vei culege mai repede roadele muncii tale si iti vei putea cumpara cu banii jos propria casa sau masina. Totul depinde de tine si dorinta ta de a reusi.

Asadar, daca iti doresti o cariera de succes in acest domeniu, te asteptam cu bratele deschise la un interviu in cadrul celui mai bun studio de videochat din Bucuresti! Alaturi de Studio 20, toate planurile tale pot deveni realitate!

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: Studio videochat Bucuresti

Cuvinte cheie

studio videochat, videochat bucuresti

Statistici

Data articol: 24 Jan 2019
Data adaugarii: 24 Jan 2019, ora 14:59
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 583 din total vizualizari: 583
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.