Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Suntem in anul 2019, cand shopping-ul online este la mare putere! Astfel, in cazul in care cauti o canapea extensibila 2 locuri sau pentru mai multe persoane, cum ar fi una cu 3 locuri sau coltare modulare, de ce sa pierzi timp pretios si sa-ti consumi inutil energia umbland prin...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16443)

Cauti o canapea extensibila 2 locuri/pentru mai multe persoane? Cumpara online!

Articol: Cauti o canapea extensibila 2 locuri/pentru mai multe persoane? Cumpara online!

21 january 2019, articol adaugat la 21 january 2019, ora 12:09

Suntem in anul 2019, cand shopping-ul online este la mare putere! Astfel, in cazul in care cauti o canapea extensibila 2 locuri sau pentru mai multe persoane, cum ar fi una cu 3 locuri sau coltare modulare, de ce sa pierzi timp pretios si sa-ti consumi inutil energia umbland prin magazinele clasice din oras in cautarea modelului preferat? Solutia e mult mai simpla de atat: poti apela la un magazin online care ofera diverse modele de astfel de produse, precum canapea extensibila 2 locuri.

Alberta Casa, magazin online de mobila din lemn masiv si numeroase modele de canapea extensibila 2 locuri/3 locuri/coltare, cu o experienta indelungata in domeniul Home & Deco, ofera o gama variata de produse la standare de inalta calitate. De pe acest site poti cumpara foarte usor, spre exemplu, o canapea extensibila 2 locuri. Intri pe www.albertacasa.ro, vizualizezi produsele din categoria dorita, compari preturile si specificatiile tehnice intre mai multe modele, iar in final alegi sa comanzi produsul dorit printr-un simplu click. In caz de nevoie, poti apela la consultanta specialistilor Alberta Casa.

Pentru a-ti face cateva idei mai clare despre calitatea produselor comercializate de acest magazin online, iata in continuare cateva exemple:

Canapea extensibila 2 locuri Vogue

Aceasta este o canapea extensibila 2 locuri de inalta calitate, tapitata cu material textil in diverse nuante de bej (cu sau fara motive florale). Structura sa metalica este prevazuta cu plasa de arcuri de tip relaxa si poliuretan, pentru un confort superior. Sistemul ingenios de extindere se activeaza printr-o miscare lina si silentioasa (extinderea se face catre inainte, prin deplasarea spatarului catre in fata). Mecanismul de strangere in pozitia de zi este foarte simplu, prin actionarea asupra mijocului patului nou format (se ridica mijlocul patului in sus, iar acesta se va glisa strangandu-se cu usurinta). In plus, acest model de canapea extensibila pentru doua persoane este dotat cu lada pentru depozitarea lenjeriei de pat pozitionata sub sezut.

Canapea extensibila 2 locuri/3 locuri Stockholm

Avand o nuanta deosebit de placuta si versatila, aceasta canapea de culoare gri in stil nordic este disponibila la Alberta Casa atat in varianta de 2 locuri, cat si in varianta de 3 locuri. Indiferent de optiunea ta, Stockholm beneficiaza de extensie de dormit cu grosimea de 14 cm inclusa in pretul canapelei. Extinderea se face prin deplasarea sezutului si a spatarului sub somiera. Sezutul si spatarul sunt realizate din burete, iar intregul model este made in Italy.

Canapea extensibila 3 locuri Studio

Eleganta si cu un design versatil, durabil si rezistent, aceasta canapea de inalta calitate poate fi transformata cu usurinta intr-un pat matrimonial numai bun de dormit, fiind ideala pentru utilizarea intensa atat pe timp de zi, cat si pe timpul noptii. Sistemul de extensie este ingenios si silentios, deschizandu-se printr-o miscare lina si cursiva, fara efort. Sezutul este format din plasa de arcuri Bonell, saltea de tip relaxa si spuma poliuretanica de densitate medie. Modelul Studio dispune de lada pentru depozitare pozitionata sub sezut.

Autor, Sursa

Autor: Alberta Casa
Sursa: Canapea extensibila 2 locuri

Categorii

Cuvinte cheie

canapea extensibila

Statistici

Data articol: 21 Jan 2019
Data adaugarii: 21 Jan 2019, ora 12:09
Ultima actualizare: 21 Jan 2019, ora 12:11
Vizualizari in ultimele 30 zile: 504 din total vizualizari: 504
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.