Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Stire: Pentru multi dintre noi, cadourile sunt o modalitate de exprimare. Un dar oferit unui cunoscut este un semn al aprecierii noastre, un adevarat simbol al daruirii. Fiecare cadou cuprinde o parte a celui care l-a daruit si cuprinde o poveste, o poveste care creeaza de multe ori un legamant...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

5 cadouri care nu ocupa spatiu, dar vor fi absolut memorabile pentru prietenii t

Stire: 5 cadouri care nu ocupa spatiu, dar vor fi absolut memorabile pentru prietenii t

23 may 2018, stire adaugata la 23 may 2018, ora 20:34

Pentru multi dintre noi, cadourile sunt o modalitate de exprimare. Un dar oferit unui cunoscut este un semn al aprecierii noastre, un adevarat simbol al daruirii.
Fiecare cadou cuprinde o parte a celui care l-a daruit si cuprinde o poveste, o poveste care creeaza de multe ori un legamant intre cel ce ofera si cel ce primeste cadoul.

"Modul in care daruiesti valoreaza mai mult decat darul insusi."
Modul in care faci un cadou reprezinta ceea ce simti pentru acea persoana, iar ceea ce ii oferi ar trebui sa o caracterizeze pe ea, sa fie reprezentativa pentru persoana ce primeste darul.
Tocmai de aceea, un adevarat spirit liber, o persoana a carui suflet este viu, liber chiar pana in afara marginirilor fiintei, care isi exprima sentimentele netinand cont de limitarile trupesti, nu se va simti niciodata implinita cu un cadou ce accentueaza doar latura materialista.
Din acest motiv, astazi iti oferim cateva idei de cadouri cu adevarat speciale. Aceste cadouri vor crea nu doar impresia de apropiere fata de persoana caruia daruiti cadoul, dar vor ramane adanc intiparte in memoria ei si vor crea o adevarata legatura sufleteasca intre voi.

5 cadouri care nu ocupa spatiu, decat in sufletul celui care le-a primit
Excursiile - Reprezinta unele dintre cele mai frumoase cadouri. Pana la urma, un cadou are menirea de a crea amintiri frumoase celui ce l-a primit. Ce cadou poate crea amintiri mai frumoase decat vizitarea unor locuri pline de energie si experiente frumoase?

O excursie poate fi un minunat cadou personalizat. Este foarte usor sa identifici locurile preferate ale unui om si sa-I surprinzi cu o excursie intr-una din destinatiile sale preferate.
Intalnirile in 2 - Fie ca alegi sa-i organizezi unui cunoscut o cina romantica in 2, cu perechea sa, fie ca alegi sa oferi unui prieten o zi de neuitat alaturi de tine, pentru a va reimprospata memoria cu amintiri comune, acest cadou va ramane cu siguranta in mintea celui care l-a primit, pentru mult timp.
Poti alege ca destinatie locurile unde ati copilarit amandoi sau un loc in care v-ati cunoscut. Cu siguranta vor fi o multime de lucruri pe care veti dori sa le impartasiti si de care veti dori sa va aduceti aminte in acele momente.
Ajutor in treburile zilnice - Stim, s-ar putea sa sune ciudat. Insa crede-ne, aceasta experienta va fi un cadou demn de tinut minte. Alege o zi in care stii sigur ca persoana pe care doresti sa o surprinzi este super ocupata si ofera-i cateva ore din timpul tau pentru a-i fi alaturi.
Veti fi mult mai productivi amandoi, iar in companie placuta nici nu veti observa cum a trecut timpul, rezolvand toate taskurile alocate acelei zile.
Participarea la evenimente si experiente amuzante - Ai organizat vreodata pentru unul din prietenii tai un quizshow? Ai surprins pe vreun cunoscut cu o sedinta de paintball? Ar trebui sa te gandesti si la asemenea cadouri. Ele aduc amuzamentul in viata celui care le primeste si creeaza o legatura cu adevarat speciala intre voi, deoarece cadoul va crea si mai multe experiente mai multe amintiri comune.
Pana la urma, scopul unui cadou nu este acela de a aduce un zambet pe fata celui care il primeste?
O donatie - Sustinerea unei cauze comune poate fi cel mai de pret cadou pentru prietenii tai. Ia exemplul cuplului regal britanic, care a facut public faptul ca refuza orice cadou de nunta, in schimb roaga binevoitorii sa isi depuna eforturile pentru a dona catre asociatiile ONG care lupta pentru diverse cauze.
Un prieten activist intr-o astfel de asociatie va percepe acest cadou ca pe un gest nobil, mult mai important decat orice obiect sau orice alt tip de recunoastere pe care i-o poti oferi.
Scopul acestor cadouri este sa demonstreze omenia, respectul si apropierea, dincolo de cifre, de etichete de brand sau de costuri. In plus, odata cu trecerea timpului, vei observa ca acestea sunt cadourile cu adevarat nepretuite, memorabile si inestimabile ca valoare.

Tu cand ai facut ultima data un astfel de cadou cuiva drag?

Autor, Sursa

Autor: Claudiu Ionescu
Sursa:

Cuvinte cheie

cadou, cadouri

Etichete

cadou   cadouri  

Statistici

Data stire: 23 May 2018
Data adaugarii: 23 May 2018, ora 20:34
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 510 din total vizualizari: 510
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.