Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Stire: Mai sunt doar cateva zile din acest an. Si, ca la fiecare inceput, cu siguranta ti-ai stabilit un set de rezolutii despre cum sa iti imbunatatesti viata: sa faci mai mult sport, sa adopti o dieta echilibrata, sa fii mai putin stresat si altele. Iar daca esti fumator, cu siguranta in capul...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16439)

De la 1 ianuarie, tigara electronica Vipercig te lasa de fumat

Stire: De la 1 ianuarie, tigara electronica Vipercig te lasa de fumat

29 december 2016, stire adaugata la 29 december 2016, ora 15:58

Mai sunt doar cateva zile din acest an. Si, ca la fiecare inceput, cu siguranta ti-ai stabilit un set de rezolutii despre cum sa iti imbunatatesti viata: sa faci mai mult sport, sa adopti o dieta echilibrata, sa fii mai putin stresat si altele. Iar daca esti fumator, cu siguranta in capul listei se regaseste dorinta de a renunta la fumat.

Pentru ca stim ca ai incercat cam toate metodele existente pe piata, de la gume, la plasturi si gume cu nicotina, niciuna dintre acestea nu au dat rezultat. Dar ce spui daca alegi o tigara electronica Vipercig? Nu te lasa pacalit de miturile care umbla prin presa sau de ceea ce ai auzit, pentru ca noi iti spunem adevarul gol-golut - cu o tigara electronica chiar poti renunta definitiv la viciu.

Iar asta nu o spunem numai noi, ci sutele de cercetari, realizate doar anul acesta. Nu degeaba Marea Britanie a devenit prima tara din Europa ce a compensat tigara electronica, in incercarea de a stopa efectele negative ale fumatului traditional.

Sa nu mai spunem ca o tigara electronica Vipercig iti ofera doza de nicotina de care esti dependent, fara a fi nevoit sa iesi afara sau stai in zona de fumatori, unde iti poti umple hainele de mirosuri neplacute.



De ce sa alegi o tigara electronica de la Vipercig

Pentru inceput, ar fi bine sa afli ca este de calitate premium, deci cu siguranta nu va exploda. Aceasta iti va oferi o experienta unica, autentica, un gust puternic si rafinat, gratie unei cantitati controlate de vapori.

Numeroasele studii mondiale realizate in Marea Britanie, Italia, Spania, Germania sau SUA, au reflectat nu o data faptul ca tigarile electronice sunt cea mai buna alternativa de renuntare la fumat, iar Organizatia Mondiala a Sanatatii se gandeste serios sa o reglementeze.

Spre exemplu, Dr. Penny Woods, Directorul Executiv al British Lung Foundation, a studiat indeaproape efectele tigarii electronice asupra organismului, iar conform studiului realizat pe 40 de voluntari a demonstrat ca in doar o luna acestia au renuntat la viciu cu ajutorul acestui gadget de ultima generatie. Tot acesta mentioneaza ca scad concentratiile de monoxid de carbon si acroleina, substante cauzatoare de cancer. Mai mult, jumatate dintre pacienti au renuntat definitiv la tigara traditionala, iar cealalta jumatate se lupta sa ramana doar la tigara electronica. Cea de-a doua jumatate sunt fumatori inraiti, intre 10-15 ani, care au scazut considerabil numarul de tigarete traditionale fumate pe zi.

Nu doar tigara electronica trebuie sa fie de calitate, cat si accesoriile si lichidele pentru tigara electronica. De aceea, la Vipercig, magazin online specializat de tigari electronice, gasesti un kit complet - de la lichide pentru tigara electronica (30 ml), la baterii, clearomizoare si rezistente. Toate, la un pret foarte atractiv.
Incepe anul cu o schimbare majora. Alege-ti o tigara electronica Vipercig si descatuseaza-te de viciu.

Autor, Sursa

Autor: Vipercig
Sursa: Tigara electronica

Cuvinte cheie

tigara electronica, elichide, tigari electronice, vipercig

Statistici

Data stire: 29 Dec 2016
Data adaugarii: 29 Dec 2016, ora 15:58
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 1095 din total vizualizari: 1095
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.