Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Un CV bun va poate aduce cariera mult visata. Cu cat este mai bine facut, cu atat mai multe interviuri veti avea. Cu toate acestea, indiferent cat de bun este CV-ul dumneavoastra, nu poate face procesul de gasire a unui loc de munca neaparat mai usor. Desi poate face o impresie...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16444)

Ce nu poate face un CV bun in locul tau

Articol: Ce nu poate face un CV bun in locul tau

26 march 2019, articol adaugat la 12 april 2019, ora 17:02

Un CV bun va poate aduce cariera mult visata. Cu cat este mai bine facut, cu atat mai multe interviuri veti avea. Cu toate acestea, indiferent cat de bun este CV-ul dumneavoastra, nu poate face procesul de gasire a unui loc de munca neaparat mai usor. Desi poate face o impresie fantastica si ofera angajatorilor un raport detaliat al istoriei carierei, exista patru lucruri pe care CV-ul nu le poate face:

1. Nu poate demonstra nivelul de motivare

In timp ce multi oameni scriu ca sunt foarte motivati in CV-urile lor, acest fapt este foarte greu de dovedit cu adevarat. Mai mult, deoarece atat de multi oameni includ aceasta declaratie generica despre ei, multi recrutoriio resping totul. In loc sa spuneti ca sunteti motivati, aratati acest lucru. Incepeti prin a scrie o scrisoare de intentie puternica, personalizata, adresata managerului de angajare pentru a va demonstra angajamentul fata de acest rol.

2. Nu va poate transmite personalitatea

Din ce in ce mai multe intreprinderi recruteaza persoane bazate pe personalitate si cultura, in loc de seturi de competente tehnice. In timp ce un CV va poate explica istoricul carierei, obiectivele si experienta trecuta, acesta nu este un mediu ideal pentru a va arata personalitatea in timp ce ramaneti profesionist. Cea mai buna modalitate este sa vorbiti cu recrutorii. Acest lucru va va oferi ocazia de a va transmite personalitatea si pasiunea prin tonul vocii, al limbajului corporal si al comunicarii verbale.

3. Nu poate explica ce vreti de la un nou rol

Toata lumea are motivele proprii pentru a candida pentru o pozitie. Cu toate acestea, CV-ul nu este locul pentru a explica ceea ce doriti pentru viitor. In schimb, ar trebui sa se concentreze asupra a ceea ce puteti aduce si la ceea ce ati facut pentru organizatiile anterioare. Cu toate acestea, managerul de angajare va dori sa stie de ce doriti sa lucrati pentru compania lor. Scrisoarea de intentie este locul unde puteti impartasi aceste motive.

4. Nu poate explica de ce renuntati la rolul curent

In CV-ul dumneavoastra, aveti doar o cantitate limitata de spatiu pentru a va vinde. Inca o data, acesta este un scenariu in care scrisoarea de intentie este cel mai bun pariu. Aici, aveti loc pentru a va explica de ce va parasiti rolul actual. Amintiti-va ca motivele ar trebui sa fie pozitive. In loc sa va plangeti de angajatorul actual, concentrati-va asupra cautarii de noi provocari si asupra beneficiilor oferite de un nou rol.

In concluzie, trebuie sa priviti CV-ul drept doar un prim pas in procesul de angajare. Un job la care visati de foarte multa vreme, care va poate aduce beneficii enorme pe plan financiar, dar si perosnal, se obtine prin munca, devotament si incredere in fortele proprii.

Autor, Sursa

Autor: nespecificat
Sursa: Locuri de munca

Cuvinte cheie

angajare

Etichete

Statistici

Data articol: 26 Mar 2019
Data adaugarii: 12 Apr 2019, ora 17:02
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 420 din total vizualizari: 420
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.