Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Fie ca esti la inceput de drum sau cauti o noua companie cu care sa colaborezi, serviciile de gazduire web sunt indispensabile pentru functionarea unui domeniu. Firmele de gazduire web pun la dispozitie o varietate larga de servicii, astfel ca poate parea destul de usor sa gasesti planul...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16442)

Gazduire web ieftina. Cum alegi cele mai bune servicii la un pret cat mai mic

Articol: Gazduire web ieftina. Cum alegi cele mai bune servicii la un pret cat mai mic

01 may 2020, articol adaugat la 01 may 2020, ora 23:32

Fie ca esti la inceput de drum sau cauti o noua companie cu care sa colaborezi, serviciile de gazduire web sunt indispensabile pentru functionarea unui domeniu. Firmele de gazduire web pun la dispozitie o varietate larga de servicii, astfel ca poate parea destul de usor sa gasesti planul potrivit pentru business-ul tau.

Dar gasirea unui furnizor de gazduire web ieftina nu este o sarcina usoara. Trebuie sa fii atent la caracteristicile de care dispune fiecare plan in parte si, in acelasi timp, sa te asiguri ca beneficiezi de cel mai bun raport calitate-pret. Prin urmare, cum stii ca ai investit corect banii? Ce inseamna un pret bun si ce trebuie sa includa un plan de gazduire web eficient?

Pretul pentru acest serviciu poate porni de la cativa euro si ajunge pana la cateva sute, in functie de planul pe care l-ai ales si tipul de gazduire pentru care ai optat (shared, dedicat, VPS). De altfel, exista companii care pot cere un avans ce reprezinta plata abonamentului lunar pe mai multe luni. Pana aici, totul este clar. Mai departe, trebuie sa iei in calcul ce primesti efectiv in acesti bani. Customizarea site-ului, stocarea SSD, traficul necontorizat, IP-ul dedicat, certificatul SSL, instrumentele SEO sunt doar cateva dintre beneficiile pe care trebuie sa le iei in calcul. In anumite cazuri, acestea sunt incluse intr-un pachet standard, in altele pot genera costuri adiacente.

Atunci cand alegi un furnizor si un plan de gazduire web personalizat pentru necesitatile site-ului tau trebuie sa iei in considerare calitatea. Calitatea pe care o platesti sub forma serviciului de web hosting se trasfera in calitatea pe care site-ul tau o ofera clientilor ce iti acceseaza site-ul. Prin urmare, un pret bun inseamna cat mai multe resurse si caracteristici pentru site-ul tau, la un pret cat mai mic.

Atunci cand conturezi un plan de gazduire web eficent, trebuie sa ai in minte tipurile de hosting de pe piata.

Gazduire Shared. Pretul porneste de la aproximativ 1 euro pe luna si creste in functie de resursele alocate. De obicei, acest serviciu este cel mai ieftin deoarece vei imparti serverul si, implicit, resursele cu alte site-uri.

Gazduire VPS. Solutia pentru un buget mediu. In general, este varianta ideala atunci cand vrei sa renunti la gazduirea shared, insa bugetul nu-ti permite un server dedicat. Vei imparti in continuare serverul cu alte site-uri, insa vei beneficia de mai mult control, securitate crescuta si mai multe resurse.

Servere dedicate. Acesta este cel mai scump dintre cele trei servicii, insa are si cele mai multe avantaje. In Romania, pretul porneste de la aproximativ 50 Euro pe luna si creste pana la cateva sute de Euro in functie de spatiul de stocare si memoria RAM. Printre multele avantaje, beneficiezi de un server intreg doar pentru site-ul tau, implicit de o viteza de incarcare mai buna si securitate maxima.

Fiecare companie de gazduire web pune la dispozitie planuri de hosting cu specificatii si calitati diferite. Din acest motiv, pe langa caracteristicile de ordin tehnic, trebuie sa iei in considerare si reputatia viitoarei tale gazde web. Daca nu ai cunostintele necesare, consulta un specialist inainte sa iei o decizie.

Autor, Sursa

Autor: Alexandra
Sursa: Gazduire web ieftina

Cuvinte cheie

gazduire web ieftina, gazduire web, servere dedicate, gazduire vps

Statistici

Data articol: 01 May 2020
Data adaugarii: 01 May 2020, ora 23:32
Ultima actualizare: 01 May 2020, ora 23:36
Vizualizari in ultimele 30 zile: 552 din total vizualizari: 552
Gazduire web ieftina. Cum alegi cele mai bune servicii la un pret cat mai mic
 
 


Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.