Articole, Stiri, Evenimente
Articole, Stiri, Evenimente
Reclama ta aici 1
Bangsonic lanseaza noi lavete din bumbac pe piata din Romania
Reclama ta aici 2
Citate celebre, Folclor - www.rightwords.ro
Reclama ta aici 3
Bone, Menajere, Ingrijitori batrani, Infirmiere, Ingrijitori animale, Tutori - www.nannysource.ro
Reclama ta aici 4
Apartamente noi Iasi - www.youngresidence.ro
Reclama ta aici 5
AirWay - Rezervari bilete avion - www.airway.ro
Reclama ta aici 6
Young Residence 3 - Apartamente noi Iași - www.youngresidence3.ro
Reclama ta aici 7
Antomar Agro - www.antomaragro.ro

Rezervări bilete avion

Rezervă-ți acum biletul de avion prin AirWay.ro la un preț redus.

Contul meu

E-mail:
Parola:

Articole, Stiri, Evenimente

Articol: Probabil si tu te-ai gandit macar o data sa faci videochat, dar ai crezut ca anunturile de angajari in acest domeniu sunt false, deoarece ofera prea multe beneficii. Intr-adevar, exista si studiouri de videochat care fac promisiuni pe care apoi nu le respecta, dar daca il vei alege pe...

Page Rank

 (1) (2) (2) (15) (56)
 (296) (670) (829) (762) (16443)

Cati bani poti face din videochat? Afla ce incasari au, de fapt, modelele online

Articol: Cati bani poti face din videochat? Afla ce incasari au, de fapt, modelele online

26 november 2019, articol adaugat la 26 november 2019, ora 10:57

Probabil si tu te-ai gandit macar o data sa faci videochat, dar ai crezut ca anunturile de angajari in acest domeniu sunt false, deoarece ofera prea multe beneficii. Intr-adevar, exista si studiouri de videochat care fac promisiuni pe care apoi nu le respecta, dar daca il vei alege pe cel mai bun, incasarile vor fi colosale.

Activitatea intr-un studio de videochat poate fi una relaxanta, daca deja petreci mult timp pe retelele de socializare, deoarece tot ce va trebui sa faci este sa discuti cu membrii site-urilor de videochat.

In cazul in care te vei alatura ca model online la Studio 20, cel mai bun studio de videochat din Romania, vei beneficia de training oferit de specialisti in domeniu. Acestia te vor invata tot ce trebuie sa stii despre industria divertismentului pentru adulti.

In plus, inca din prima zi de activitate, vei semna un contract legal de artist-interpret in care vor fi prevazute drepturile si obligatiile fiecarei parti. Orice suma de bani va aparea in acte si va fi impozitata corespunzator.

La Studio 20, vei avea un venit minim garantat de 1000 de dolari in primele 3 luni de activitate, iar dupa ce vei invata tehnicile de seductie de la traineri, vei avea sansa de a castiga pana la 50.000 de dolari lunar! Sumele de bani pe care le vei castiga din aceasta activitate depind de implicarea si profesionalismul de care vei da dovada. Totodata, castigurile sunt conditionate de relaxarea si naturaletea pe care le vei afisa in fata camerei video, dar si de cunostintele de limba engleza.

Ce comision au modelele online?

Comisionul platit modelelor online care se angajeaza la cel mai bun studio de videochat este de 50% din incasarile pe care le au pe site-uri, la care se adauga diverse bonusuri de seriozitate si fidelitate. Astfel, comisionul unui model de videochat poate ajunge la 65% din incasari. Mai mult decat atat, vei avea sansa sa participi frecvent la concursuri create pentru a rasplati cele mai ambitioase modele online.

Multe studiouri prefera sa le minta pe tinerele aflate la inceput de drum si le promit un comision de 70%, dar acest lucru este imposibil. Un studio de videochat are de platit cel putin 10% costuri fixe de exploatare, 10-15% costuri cu salariile echipei de suport si 10% cheltuieli cu echipamentele. De aceea, nu le pot oferi modelelor online un comision de 70%.

Prin urmare, studiourile de videochat care promit acest procent din castiguri se folosesc de alte trucuri pentru ca modelele sa nu isi dea seama care sunt de fapt sumele la care se aplica cei 70%. Acestea obisnuiesc sa le retina modelelor diverse taxe si impozite pe care nu le vor plati niciodata statului.

Daca iti doresti o colaborare pe termen lung, in care sa te poti dezvolta pe toate planurile si sa ai castiguri de ordinul miilor de dolari, ar trebui sa alegi cel mai bun studio de videochat. In acest mod, vei avea garantia ca totul este corect si transparent, iar, in plus, vei beneficia de cele mai bune conditii de lucru!

Autor, Sursa

Autor: Studio 20
Sursa: Studio 20

Cuvinte cheie

videochat

Etichete

Statistici

Data articol: 26 Nov 2019
Data adaugarii: 26 Nov 2019, ora 10:57
Ultima actualizare:
Vizualizari in ultimele 30 zile: 737 din total vizualizari: 737
Reclama ta aici 8
Citate Celebre, Maxime, Cugetari, Aforisme, Autori Celebri, Teme diverse - www.citatecelebre.eu
Reclama ta aici 9
StartGAME - Jocuri online - www.startgame.ro
Reclama ta aici 10
Cazare Baile Felix - www.cazarebailefelix.ro
Reclama ta aici 11
Anunturi - Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Servicii - www.index-anunturi.ro
Reclama ta aici 12
Blog Nanny Source - www.nannysource.eu
Reclama ta aici 13
Usi de interior din Germania din lemn si sticla, usi metalice Israel - www.exclusivedoors.ro
Reclama ta aici 14
Caramida de sare Kristal
Copyright © 2007-2010 HelpOnline.ro
Web Design realizat de YourCHOICE. Toate drepturile rezervate.
Te informam ca ne-am actualizat politicile privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, conform Regulamentului (UE) 2016/679. Acest site foloseste cookie-uri pentru a furniza o experienta mai buna de navigare.